RaptoR Posted June 28, 2013 Author Share Posted June 28, 2013 Видене, ако това е твоя комп, съм потресен...Медия Плеър... Съвсем не е - няма начин да е в тоя вид Румба, това е мнооооого старо.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2013 Author Share Posted June 28, 2013 За професионалистите може би е... Но този сайт се посещава и от аматьори No disrespect. Просто съм го виждал твърде много пъти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 - Ама ти любител на алкохола ли си? - Неееее, аз съм професионалист бе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 (edited) Какво предлагат в моето мило село Edited June 28, 2013 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 (edited) http://i.imgur.com/gpALGIH.gif Edited June 28, 2013 by ARPAnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 (edited) Иначе хваща око каката Edited June 28, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 http://youtu.be/CF2o5RDkq9AПоне е яка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Ля-ля-ля....тая ако мине през мене, пардон - през моето студио (да не си помисли някой нещо) - такова славейче ще пропее на клипа, че......а така - 3 604 763 човека (до този момент) няма да могат да спят довечера. П.П. Ама Стефи Фешън е по-яка...в пеенето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 ... Поне е яка. Хахахахаха! Gnesa. Яка е Гнеса. Гне са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Ля-ля-ля....тая ако мине през мене, пардон - през моето студио (да не си помисли някой нещо) - такова славейче ще пропее на клипа, че......а така - 3 604 763 човека (до този момент) няма да могат да спят довечера. П.П. Ама Стефи Фешън е по-яка...в пеенето. Освен тва Стефи има повече тоалети от тая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Издържах точно 9 секунди и го спрях..Щях да си опръскам монитора с бира...малко остана..Това....това не е нормално...не не..не.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 (edited) http://roumen.me/blog/narejdam-kachulka Edited July 4, 2013 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 (edited) Бедният аз.... Досега никога не се бях замислял, че да знаеш как как да си навреш определителният член на чушката, в някоя шибалка, всъщност е толкова важно ...следвайки смокините при това... П.п. Да не дава Господ пък да вземе и да ми отпадне гаранцията поради това ми незнание.... А това е култово и след прочитането му, вече наистина виех от смях: Julie • 5 years ago − Имам същия абсорбатор и сега изрових книжката. Мда. Същите смокини и вътре. Светлина шибалка? Припадък определителен член чушка?! О, не е истина, отивам да го чета цялото. Edited July 4, 2013 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 (edited) fig. 1 = смокиня 1Егати олигофрените.Тука схемата е била: Оригинално упътване > OCR > Save as Word > CTRL+A > CTRL+C > Google Translate > CTRL + VПосле кой го е напасвал обаче не знам.. Edited July 4, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 http://roumen.me/blog/narejdam-kachulka Ох, не мога... Това наистина е култово!!! За да знае как човек да "ръчка", "бучка" и "върти" "определителния си член", който в някои случаи е с "качулка", в други - просто "чушка", а на някои баровци явно е наречен "васал" с недвусмисленото предупреждение, че трябва да е със "завой надолу", за да достигне до "смокинята" на "шибалката"!!! Разбира се, за да не бъде някой сметнат за "шарлатан", както предупреждава ръководството накрая, внимавайте за работата на "засмукващия ви се чадър", да не попадне в неправилен "канал" - все пак всеки мъж държи прекалено много на "определителния си член", /израз, споменат във въпросния документ поне 734 пъти/!!! Отдавна не бях се смяла толкова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Тука схемата е била: Оригинално упътване > OCR > Save as Word > CTRL+A > CTRL+C > Google Translate > CTRL + VМмммм не , не може да е google translate. Той е значително по-интелигентен. Първите му версии може и да са били по-зле ама това ми намириста на някоя китайска или индийска програма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Странно нещо е женския поглед. Oт 5 метра забелязва чуждия косъм на рамото ти, но така и не успява да уцели вратата на гаража Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Леко гадничко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts