vinyl_master Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Remi FTW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 (edited) Баби изпадат в стрес от рекламата за цифровизацията Рекламата на цифровизацията предизвика невероятни кyриози из страната. Бабите вече масово вярват, че момчето от клипа наистина ги вижда през телевизора и за това покриват екраните си с одеяла, за да се скрият от погледа му, съобщава в. Всеки ден."Не искам да ме гледа, докато се събличам. Тези модерни работи хич не ни трябват. Сега вече и вкъщи не мога да бъда спокойна", обяснява възрастна жена от софийското село Голеш, която е изпаднала в стрес от синия екран. 82-годишната баба Ангелинка и комшийките й вярват, че новите модерни телевизори с плосък екран имат обратна връзка с водещите в ефира и сядат със страх да гледат любимите си сериали и шоупрограми. В селото сред възрастните хора тръгнал слух, че с новата технология хората от екрана ще ги наблюдават какво вършат.В най-голям потрес бабите изпадали, щом се появи младежът от рекламата на цифровизацията. "Не искам да ме сочи и да ме предават пред всички както съм си по нощница. Щом го видя да търси с кого да говори, веднага хвърлям одеялото", разказва и друга стресирана зрителка. Репортер на вестника лично се е убедил, че възрастните хора не се майтапят. В три от къщите в селото телевизорите били покрити с дрехи и завивки. ЕДИТ: Долу цензурата от форума!!! Edited April 24, 2013 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 И сега истината с доста по-висока доза на достоверност от горното - въпросният селянин/журналист от Голеш е бил на гости на баба си и като я е видял с досада са изключва телевизора и да слага традиционната дантелка отгоре му е решил че би било много забавно ако бабите се шашкаха от това и е съчинил горната история. Но сме свикнали вече с глупостите на журналистите и дозата на истината да е около 10%, а останалото да е украсено от някой хубостник за да му излезе бройката на думите пък и да звучи по-добре, тя истината тъй или иначе не е чак толкова различна (според техните представи) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Как да прекарате "най-престижния" Великден в живота си? Смешно е, защото е истина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Жалко и тъжно е именно защото има доста истина въпреки че е преувеличено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 http://div.bg/%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%9D%D0%B0%D0%B9-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-Photoshop-%D0%B8%D0%B7%D1%86%D0%B5%D0%BF%D0%BA%D0%B8_l.g_c.98422_i.281136_sogi.888096.html#title Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Жалко и тъжно е именно защото има доста истина въпреки че е преувеличено Изобщо не е преувеличено обаче. Просто не ти се налага да се сбъскваш с подобен манталитет. Единственото преувеличено е анцуга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Изобщо не е преувеличено обаче. Просто не ти се налага да се сбъскваш с подобен манталитет. Единственото преувеличено е анцуга. Снощи ми беше неудобно да снимам в църквата, но ако го бях направил, щеше да се увериш, че изобщо не е преувеличено. Индивидът беше на около 30-35 г., с жена си и облеклото му се състоеше от бермуди, маратонки на бос крак, тениска и горнище на анцуг Adidas (или Badedas, ама с три ленти). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 (edited) http://prodavalnik.com/smart-mikrokompakt-i21169697# Един човек продава смарт(дизел) и някакъв му предлага каравана за смарта,друг пък иска да му я пратят през еконт... Скоро обявата може да изчезне. Edited May 5, 2013 by kodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Tоя с еконт-а кърти миФки просто. А за индивида - верно има простаци и селяндури ама не вярваш че чак толкова като описаното по-горе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=526377847404578 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=526377847404578 Като хукна след гумата вече сълзи ни течаха от очите :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 10, 2013 Author Share Posted May 10, 2013 БРИЛЯНТНО! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 13, 2013 Author Share Posted May 13, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 9gag може да е 95% лайна, но останалите 5% са pure gold. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Боре и за това обичам такива като теб, дето знам, че ще изкарат 5-те процента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Ето какви биха били заглавията, ако бебетата пишеха по форуми“Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?”“Не съм акал само от два дни, как да се спася от тръбичката, “Дуфалак”-а, и т.н.?”“SOS! Мама спи през цялата нощ!”“Не ми дават да късам тапетите!!!”“Как да се промъкна до котката?”“Поход в поликлиниката. Писна ми!!!”“Не дават да разхвърлям котешката тоалетна: реакция?”“Слагат ме да спя в 9 вечерта. Как да се борим с това?”“Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?”“Почивка в чужбина - струва ли си да вземам и родителите?”“Свирене с уста и други начини на творческо самоизразяване”“Защо пакетите със салфетки стигат само за половината стая и къде мама държи втория пакет?”“Някой пробвал ли е на вкус “Фастум-Гел”-а? Искам, но досега не ми се е удало…”“Какво трябва да може мама на 27 години?”“А вас целуват ли ви по дупето?”“Препоръчайте ми логопед за баба”“Колко джиесема сте осмукали досега?”“Help! Обуха ми обувки - как да стана прав?”“Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми се изплъзва..”“Услуги: художествено размазване на каша по лицето”“Носът на мама изобщо не е еластичен. Нормално ли е това?”“Помогнете! Расте ми коса!”“Продавам комплект мамини дрехи, размер 46″“Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в умиление. Споделете опит!”“Какво да изям, за да акам виолетово?”“Слънчите, зайче, миличко, сладичкият ми… Как да узнаем истинското си име?”“Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?”“На мен - пюре от моркови, на тях - шоколад. Къде е справедливостта?”“Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???”“Коремът на мама се поду. Какво значи това?”“Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?”“Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?”“Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?”“Писна ми от мамината цица! Искам татковата! Някой с подобни проблеми?”“НАЯДОХ СЕ!!! Как да обясним това на родителите?”“Къде ни е носленцето?”, “Къде са ни очичките?”… Те наистина ли не знаят???”“Как да се избавим от космите по гърдите на татко? На отскубване реагира с вик. Препоръчайте безболезнен начин”“ВИК НА ДУШАТА: Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???”“Трябва ми социална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!”“Помощ! Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за нормален модел”“На 25 години не може да пее! От кого да потърся помощ?”“Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?”“Зайченцето бяло”… “Хей, ръчички”… А какъв е творческият потенциал на вашите родители?” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2013 Author Share Posted May 15, 2013 Румене, това е свежо! ========================= ВЕЛИКИ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 По повод горната пародия, се сетих какво си мислех за оригинала - в края на оригиналния клип ми изтипосали оня боклук, който по времето когато учителите стачкуваха, го хванаха да се уговарят с колегата му боклук министър какво да направят, че да загубят малко време на хората за да идат на почивка. Ми как ще ме накараш да гласувам като с най тъпите курви реши нов бардак да правиш - изгони ли го от другите партии и тя събра утайките и айдееее - ша влизаме да цоцаме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Хахахаха велико! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 http://www.trolino.com/image?id=88059 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts