Jump to content
BulForum.com

Да се посмеете малко...

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Китайците наистина са доста изобретателни...преносима зарядна батерия с 24 000 mAh би трябвало да тежи доста, така че що да не сложим една с 2400 mAh + малко баласт за достоверност... :)

poddelka-0002.jpg

tn.jpg

poddelka-0004.jpg

poddelka-0005.jpg

Ахахахха....Напомня ми за случая с един ломски полицай, по прякор Рамбо. Спрял човека колата на Б.Б., тогава още секлецар на МВР и казал:"Превишили сте скоростта с 50лв"...Да, знам, звучи като виц, но съм виждал заповедта за дисциплинарно уволнение...

Доказано е, че ебането може да стане с много неща: пръст, език, краставица, банан дори с морков... ,но за чикията си требе кор...

28-годишен мъж се озова в болница с 4 счупени ребра заради обрани марули.

Инцидентът се разигра в Асеновград, а биячът бил собственикът на зарзавата - 46-годишен мъж от Перник.

Било установено, че той е набил младежа, тъй като го обвинил за обрани от двора му марули.

В резултат на бързите полицейски действия заподозреният в побоя е бил заловен. Мъжът, който е известен на полицията и осъждан за грабеж, е задържан в ареста за 24 часа.

Е на това му се вика да сбъркаш маруля....

:laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Е на това му се вика да сбъркаш маруля....

:laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Като гледам в случая не е особено ясно защото момъка може и нищо да не е направил а онзи бабаит да си мисли че му е взел марулите - мен така едно бабè ме беше нарочило че съм й бил взел неясно какво, и после не успях да я убедя че не съм бил аз изобщо отделно. Пък от майка ми колко бой съм ял за неща дето не съм ги бил свършил аз по логиката "няма кой друг да е", което всъщност означаваше, че тя не може да се сети за друг виновник и аз бях най-удобен...