w00x Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Е няма да отидеш 1 вечер на чалга и ей ти го Харлем Шейка. Тва аз къде ще ида и колко ще харча, май сам го решавам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Защо да е скъп, бе, Ангеле? На 50 километра е, а и пари за нафта на никого няма да поискам. Ти си баси ревльото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Щото мислех, че е около София бе. А ако е около София - ще отнеме цял ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Е*ати Харлем Шейка скъп. А, що - 2 часа работа и си готов. Какви са тия оферти от 35-40лв бе момчета? Вие труда си цените ли го? Аз толкова взимам за 2 часа труд, вие цял сайт ще правите за тия пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 - този уикенд ще ходя до село. Крушево или Градина ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 В градината с крушите естествено... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2013 Author Share Posted February 21, 2013 Крушево бре! Жалко, че е студено и не можем спретна една беседка... Но и Ангел е прав - покрива не е лоша идея... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Ако го правите в Пловдив - сигнализирайте. Оставам зад думите си, но може и да съм без колело... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 (edited) Крушево бре! Edited February 22, 2013 by laury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 (edited) Ако е събота по късничко към 15, 16, или неделя може и аз да се вкл ако разрешавате! Edited February 22, 2013 by letalis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Абе ви си са правете на маскари колкот си щете, аз ще подпивам Виден и ще ви се присмивам през това време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 ИДИОТИ https://www.youtube.com/watch?v=glgblV7Un_g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Видене, с риск и ти като Борето да ми кажеш, че нещо съм те нарочил...да ти кажа, че нищо смешно не виждам в този клип. Някакъв идиот театралничи като цапа магазина и заблуждава хората. Това е същото като 'лъжливото овчарче' - когато се нароят достатъчно такива идиоти с много свободно време, хората ще спрат да помагат на някой, който наистина е изпаднал в критична ситуация. Извинявам се на всеки, който мисли, че напоследък приемам нещата буквално, че съм по-рязък и изглеждащ без чувство за "хумор", но от подобни идиоти със свободно време, които на майтап звънят на 112 и вдигат линейки, пожарни или съобщават за бомби - вече ми е дошло до гуша. (няма да слагам емотикона, щото нямам подходяща) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 Аз ясно съм написал - ИДИОТИ. А на мен ми стана весело поради простата причина, че мой приятел американец го беше постнал с надслов "планирах си съботния следобед". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4amhfHTPM70 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 ГЪГНА стайл, напълно готов за Булфорум шейк! "temp" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Не те ли е срам да се снимаш с тоя олющен приклад и тая изтъркана ложа бе? За теб байцове и лакове няма ли? Па не е да нямаш и приятели за тая работа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Не те ли е срам да се снимаш с тоя олющен приклад и тая изтъркана ложа бе? За теб байцове и лакове няма ли? Па не е да нямаш и приятели за тая работа... Ми нямам! На софиянци ми се правят! И на трезвеници! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Ми кажи ми къв е материала, да те пратя да си купиш и сам да си направиш бе! И водна шкурка, и байц, и лак. Че и метода ще ти кажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Едно вентилаторче липсва на това с чадърчето! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Бахахахахаха Видене, голям си! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Аа не е голЕм, поотслабнал е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Ми кажи ми къв е материала, да те пратя да си купиш и сам да си направиш бе! И водна шкурка, и байц, и лак. Че и метода ще ти кажа Танасееей! Аз спрях по животни да стрелям. За хора я пазя вече. И за кандидат-зетьове и подобни айдуци! Аа не е голЕм, поотслабнал е... Ам'ба - баш същият си е.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts