Jump to content
BulForum.com

Да се посмеете малко...

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Е*ати Харлем Шейка скъп.

А, що - 2 часа работа и си готов. :)

Какви са тия оферти от 35-40лв бе момчета? Вие труда си цените ли го? Аз толкова взимам за 2 часа труд, вие цял сайт ще правите за тия пари...

Ако е събота  по късничко към 15, 16, или неделя може и аз да се вкл ако разрешавате!

Edited by letalis

Абе ви си са правете на маскари колкот си щете, аз ще подпивам Виден и ще ви се присмивам през това време :smile1:

Видене, с риск и ти като Борето да ми кажеш, че нещо съм те нарочил...да ти кажа, че нищо смешно не виждам в този клип. Някакъв идиот театралничи като цапа магазина и заблуждава хората. Това е същото като 'лъжливото овчарче' - когато се нароят достатъчно такива идиоти с много свободно време, хората ще спрат да помагат на някой, който наистина е изпаднал в критична ситуация. Извинявам се на всеки, който мисли, че напоследък приемам нещата буквално, че съм по-рязък и изглеждащ без чувство за "хумор", но от подобни идиоти със свободно време, които на майтап звънят на 112 и вдигат линейки, пожарни или съобщават за бомби - вече ми е дошло до гуша. (няма да слагам емотикона, щото нямам подходяща)

Аз ясно съм написал - ИДИОТИ.

А на мен ми стана весело поради простата причина, че мой приятел американец го беше постнал с надслов "планирах си съботния следобед". 

Не те ли е срам да се снимаш с тоя олющен приклад и тая изтъркана ложа бе? За теб байцове и лакове няма ли? Па не е да нямаш и приятели за тая работа...

Не те ли е срам да се снимаш с тоя олющен приклад и тая изтъркана ложа бе? За теб байцове и лакове няма ли? Па не е да нямаш и приятели за тая работа...

Ми нямам! На софиянци ми се правят! И на трезвеници!  :laughing:

Ми кажи ми къв е материала, да те пратя да си купиш и сам да си направиш бе! И водна шкурка, и байц, и лак. Че и метода ще ти кажа ;)

Ми кажи ми къв е материала, да те пратя да си купиш и сам да си направиш бе! И водна шкурка, и байц, и лак. Че и метода ще ти кажа ;)

Танасееей! Аз спрях по животни да стрелям. За хора я пазя вече. И за кандидат-зетьове и подобни айдуци!

Аа не е голЕм, поотслабнал е... :laughing:

Ам'ба - баш същият си е....