netrootbg Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Ето един пример за американски redneck: http://www.youtube.com/watch?v=PHSJCMkUa9Y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Пичовете са австралийци. Имат много изродски неща в канала, препоръчвам да разгледате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Видял съм повече от достатъчно от канала им... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Що за олигофрен трябва да си за да си причиниш сам подобно нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Имат много изродски неща в канала, препоръчвам да разгледате Определено никога няма да разбереш, че хората са много различни и това, което за някой е смешно, за друг е нелепо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Кое те кара да мислиш, че не разбирам тази концепция? Да не би да само аз да имам по-странно чувство за хумор? Ако мислиш така, нека те уверя - не съм единственият в този форум. А във въпросния цитат дори не става дума за "смешно", обръщай внимание на прилагателните. Още повече, че не аз постнах клипа - само добавих информация. Напоследък само сечено ми пишеш, не знам защо съм попаднал в мерника ти. За протокола - за мен всичко покрай Харлем Шейк е "нелепо". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 За протокола - за мен всичко покрай Харлем Шейк е "нелепо".И на мен ми се струваха много глупави. След това прочетох какво точно представляват и доста клипчетата започнаха да добиват смисъл. Има доста забавни сред тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Боре, не ме разбирай погрешно защото нямам нищо против теб. Няма значение кой е пуснал клипа, само исках да ти обясня, че препоръката ти да разгледам канала на шантавите австралийци няма да се осъществи поне от моя страна, а вероятно и от страна на Дядото. Това не пречи ти и още хора да се кефите на подобни "изродски" неща като скачане на идиоти в кактуси (все пак сме в темата "Да се посмеете малко...") и други подобни, но този период аз съм го изживял отдавна, още в самото начало когато изобщо си прекарах нет - тогава също гледах всякакви идиотщини, някои от тях дори и свежи като идея, но осъзнах сравнително бързо, че е доста безсмислено да се кефя на безсмислени и самоцелни постъпки, които дори не са и смешни или оригинални, защото не виждам нищо оригинално в това един идиот да скочи демонстративно в кактус и след това да му вадят игли от задника. Сори че предпочитам тънкия и малко по-интелигентен хумор пред някоя дебелашка шега, но такова ми е усещането за хумор - опитал съм и от едното, и от другото и съм установил, че първото няма да го бъде. Айде да приключим с диалога дотук, че напоследък съм доста изморен, недоспал и по някой път доста рязък с някои хора, може би неоснователно. Peace! P.S. Обещавам от тук нататък да не ти правя забележка, без значение каква простотия от 9GAG си избрал да поместиш (само ще си го мисля...тайно). ...а относно Харлем шейка, както казах в една друга тема...и аз дори бих се включил ако Гено даде началото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Ако Гено даде началото - аз идвам с байка Не, ше е забавно да се направи Bulforum Shake... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Тя ще мине еуфорията докато го направим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Да, общо взето, напоследък са такива откритите Булфорумски мероприятия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=tvejp8v8qbU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Старо е, но чак сега попадам на него...баси и недоволния козел (да се гледа задължително със звук ) http://www.youtube.com/watch?v=Dp0Bt2cbcc8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Жена говори с приятелка: -Пък мила, оказа се, че имам най-романтичния мъж в света. Да знаеш как се разплака, като видя сърцето, дето бях надраскала с пиличката...на капака на колата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 След семейния скандал жената погледна така хладно мъжа си,че той веднага се простуди! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 ...бях надраскала с пиличката...на капака на колата. Не знам дали не е добра идея да слеем двете теми - тази и онази за вицовете, защото много почнаха да се дублират постовете. Вчера plameni слага тук това, а netrootbg вече го беше поместил там. Тази вечер ти слагаш вица за пиличката тук, а netrootbg пак го беше сложил първи там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 http://topsport.ibox.bg/news/id_1684770179/tab_video силно се надявам форумната версия, да бъде поне толкова атрактвина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 АРЕ ДА ПРАВИМ БУЛФОРУМ ЕДИШЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поканете ме и мене, доста от вас ми знаят потенциала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2013 Author Share Posted February 20, 2013 Колкото са готови - този уикенд ще ходя до село. Вкарваме Фиестата, мотора, животните, и каквото още си поискаме в играта! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Колкото са готови - този уикенд ще ходя до село. Вкарваме Фиестата, мотора, животните, и каквото още си поискаме в играта! Е това е хубава приказка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 (edited) За фенове. Edited February 21, 2013 by pyroman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 (edited) Колкото са готови - този уикенд ще ходя до село. Вкарваме Фиестата, мотора, животните, и каквото още си поискаме в играта! И как ще се придвижваме чак до там? Не е ли по-лесно някъде в Пловдив да го направим? На покрива на твоя блок примерно би било добро място. Edited February 21, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 С кола.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Е*ати Харлем Шейка скъп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Е няма да отидеш 1 вечер на чалга и ей ти го Харлем Шейка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts