Jump to content
BulForum.com

Да се посмеете малко...

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Имат много изродски неща в канала, препоръчвам да разгледате :)

Определено никога няма да разбереш, че хората са много различни и това, което за някой е смешно, за друг е нелепо. ;)

Кое те кара да мислиш, че не разбирам тази концепция? Да не би да само аз да имам по-странно чувство за хумор? Ако мислиш така, нека те уверя - не съм единственият в този форум. А във въпросния цитат дори не става дума за "смешно", обръщай внимание на прилагателните. Още повече, че не аз постнах клипа - само добавих информация.

Напоследък само сечено ми пишеш, не знам защо съм попаднал в мерника ти.

За протокола - за мен всичко покрай Харлем Шейк е "нелепо".

За протокола - за мен всичко покрай Харлем Шейк е "нелепо".

И на мен ми се струваха много глупави. След това прочетох какво точно представляват и доста клипчетата започнаха да добиват смисъл. Има доста забавни сред тях.

Боре, не ме разбирай погрешно защото нямам нищо против теб. Няма значение кой е пуснал клипа, само исках да ти обясня, че препоръката ти да разгледам канала на шантавите австралийци няма да се осъществи поне от моя страна, а вероятно и от страна на Дядото. Това не пречи ти и още хора да се кефите на подобни "изродски" неща като скачане на идиоти в кактуси (все пак сме в темата "Да се посмеете малко...") и други подобни, но този период аз съм го изживял отдавна, още в самото начало когато изобщо си прекарах нет - тогава също гледах всякакви идиотщини, някои от тях дори и свежи като идея, но осъзнах сравнително бързо, че е доста безсмислено да се кефя на безсмислени и самоцелни постъпки, които дори не са и смешни или оригинални, защото не виждам нищо оригинално в това един идиот да скочи демонстративно в кактус и след това да му вадят игли от задника. Сори че предпочитам тънкия и малко по-интелигентен хумор пред някоя дебелашка шега, но такова ми е усещането за хумор - опитал съм и от едното, и от другото и съм установил, че първото няма да го бъде. Айде да приключим с диалога дотук, че напоследък съм доста изморен, недоспал и по някой път доста рязък с някои хора, може би неоснователно. Peace! :angel2:

P.S. Обещавам от тук нататък да не ти правя забележка, без значение каква простотия от 9GAG си избрал да поместиш (само ще си го мисля...тайно). :evil...а относно Харлем шейка, както казах в една друга тема...и аз дори бих се включил ако Гено даде началото. :thumbsup:

Жена говори с приятелка:

‎-Пък мила, оказа се, че имам най-романтичния мъж в света. Да знаеш как се разплака, като видя сърцето, дето бях надраскала с пиличката...на капака на колата.

...бях надраскала с пиличката...на капака на колата.

Не знам дали не е добра идея да слеем двете теми - тази и онази за вицовете, защото много почнаха да се дублират постовете. Вчера plameni слага тук това, а netrootbg вече го беше поместил там. Тази вечер ти слагаш вица за пиличката тук, а netrootbg пак го беше сложил първи там. ;)

http://topsport.ibox.bg/news/id_1684770179/tab_video  силно се надявам форумната версия, да бъде поне толкова атрактвина  :Drool:

Колкото са готови - този уикенд ще ходя до село. Вкарваме Фиестата, мотора, животните, и каквото още си поискаме в играта! :)

Е това е хубава приказка  :santa:

Колкото са готови - този уикенд ще ходя до село. Вкарваме Фиестата, мотора, животните, и каквото още си поискаме в играта! :)

И как ще се придвижваме чак до там? Не е ли по-лесно някъде в Пловдив да го направим? На покрива на твоя блок примерно би било добро място.

Edited by w00x