Jump to content
BulForum.com

Да се посмеете малко...

Recommended Posts

Опростено обяснение на "Теория на относителността":

Хващаш някой и му набиваш здраво един пръст в гъза. Сега и той е с пръст в гъз, и ти си с пръст в гъз. Просто ти си в относително по-добра позиция!

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

И накрая - специален поздрав за Чефо (обърни внимание на заглавието), от който даже и

би се засрамил. :grin:

П.П. Спирам с офтопиците! :blush:

Чак ми се иска да и дам 100 кинта, за да ми спелува думата тЕгър :D :D

edit: Хавата с песента е добър избор. Ся ще я преслушам тънко :D

Edited by DON_CHEFO

Още 18+ с 2 скрийншота...само забележѝ с какъв хубав анцуг се е снимал...'убавец. :lol:

aef6e9841ba2180e.jpgaf71de8db0f29ad0.jpg

Хмм, как пък точно си попаднал в този сайт и то на мъж... ? :ninja:

Беше в раздела с жените бре! Сега пък ще кажеш, че съм си търсил нещо за дое*аване и то в "Индустриална зона - Тракия"...еййй...угода няма... :spam:

Беше в раздела с жените бре! Сега пък ще кажеш, че съм си търсил нещо за дое*аване и то в "Индустриална зона - Тракия"...еййй...угода няма... :spam:

Виж ся... Нали знаеш, че силденафилът причинява рязко падане на кръвното, световъртеж, учестен ритъм на сърцето, пресъхване на устата, а по някога, главоболие и смърт... Не, че нещо.. таковата, де..., да ти са бъркам, ама човек от една възраст нататък трябва да ги има предвид тия работи :mellow:

Ай въри обяснявай сега, че нямаш сестра :D

Иначе какво й е на рекламата. Естетически издържан текст - "еба за пари". Насреща ти един прекрасен младеж с индийски произход, от който струи мистицизъм, романтика и благородно потекло, с изискан подход към облеклото. Пък и казва, че е сам (на 23 години сам), т.е. необвързан е, сърцето му е свободно и той иска да раздава любов. Бих казал, че тази реклама трябва да я пускат в националния ефир в праймтайм, точно след оная с бозките и сиренето. Ще има небивал успех! :)

Ай въри обяснявай сега, че нямаш сестра :D

Иначе какво й е на рекламата. Естетически издържан текст - "еба за пари". Насреща ти един прекрасен младеж с индийски произход, от който струи мистицизъм, романтика и благородно потекло, с изискан подход към облеклото. Пък и казва, че е сам (на 23 години сам), т.е. необвързан е, сърцето му е свободно и той иска да раздава любов. Бих казал, че тази реклама трябва да я пускат в националния ефир в праймтайм, точно след оная с бозките и сиренето. Ще има небивал успех! :)

Пич..., ти си извратен :grin: