Jump to content
BulForum.com

Да се посмеете малко...

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Копнато от Фишинг-мания:

Отзиви за мъжки гел за депилация Veet

След като ми казаха, че яйцата ми на външен вид напомнят стар растафар, реших да направя решителна крачка и да си купя този гел, понеже предишните опити за бръснене не се увенчаха с успех, освен това едва не си счупих гръбнака в опити да достигна особено трудно достъпните места. Падам си малко романтик, затова реших да направя това за рождения ден на жената - нещо като втори подарък. Поръчах си гела предварително. Тъй като работя в Северно море, се мислех за корав пич и мислех, че предишните отзиви са писани от жалки офисни плъхове... О, събратя мои по нещастие, колко грешах само! Изчаках, докато половинката ми легна да спи и, намеквайки за приятна изненада, отидох в тоалетната. Отначало всичко вървеше нормално. Нанесох гела на съответните места и зачаках. И много бързо дочаках. Отначало почувствах топлина, който след няколко секунди се смени от непоносимо парене и чувство, което мога да сравня единствено с усещането, когато се опитват рязко да ти обуят гащи от бодлива тел, като в същото време се опитват да те подхвърлят нагоре към тавана. До тази вечер не бях особено религиозен, но във въпросния момент бях готов да повярвам във всеки един бог, само и само да ме бе избавил от адското парене около гъза и от пълното унищожение на кренвирша и яйцата. Стараейки се да не си прехапя долната устна, се опитах да отмия гела в мивката, но единственото, което успях, бе да пъхна снопче косми в дупката. През завесата от течащи сълзи някак си се измъкнах от тоалетната и се насочих към кухнята. Когато стигнах там, вече не можех да ходя, така че последните метри до хладилника изминах пълзешком. Изкарах тавичката на фризера и открих там ваничка със сладолед, махнах капачето и я тикнах под себе си. Облекчението бе фантастично, но не за дълго, понеже сладоледът се разтопи и адското парене се завърна с нови сили. А и ваничката бе твърде малка, така че не успях да бъда от полза на дупката на задника си. Започнах да ровя из фризера, надявайки се да намеря нещо - сълзите вече бяха толкова обилни, че почти нищо не виждах. Напипах пакет, в който, както после се оказа, имаше замразени бобени кълнове, и го разкъсах колкото се може по-тихо. Грабнах няколко кълна и безуспешно се опитах да си ги набутам между бузките. Не помогна - а и на всичкото отгоре гелът проникна в правото черво и сега там все едно работеше реактивен двигател. Надявам се, че никога през живота си за втори път няма да си мечтая в кухнята внезапно да се бе оказал снежен човек - гей. Разбирате ли колко ниско бях готов да падна, само и само за да отмине болката? Единственото решение, което хрумна на изтерзания от болката ми мозък, бе внимателно да пъхна едно кълнче там, където досега не бе раснало ни едно растение. За съжаление жена ми дочула странните звуци от кухнята и решила да провери какво става. Когато влезе в кухнята, завари потресаваща гледка: аз лежа на пода, вирнал задник, от който капе ягодов сладолед, и си тикам фасул в гъза с думите "О-о-о, какъв кеф...". Това несъмнено я шокира и тя закрещя. Не я бях чул да влиза и това така ми изкара акъла, че червото ми се сви в спазъм и кълнчето с немалка скорост излетя към жена ми. Мда, ясно, че бобен кълн, с който пърдят в твоя посока в 12 часа през нощта, не е изненадата, на която тя бе разчитала... а и на следващия ден трябваше дълго да обясняваме на децата къде изчезна сладоледа... в общи линии, благодарение на Veet може да се лишиш не само от космите на тялото си, но и от достойнството и самоуважението си.

Обсъждали сме го в този форум. Не съм сигурен дали беше в тази тема обаче. Действителен коментар е. Пуснат е в amazon.co.uk. Може да прочетеш още стотици подобни. Има уникални сред тях.

Да, Assassin го беше пуснал точно тук, точно в тази тема, но на английски. Тогава обиколи FB. Сега някой го е превел и минава втори цикъл...

http://vbox7.com/play:d154ad4699&r=emb

Уникални са тези руснаци. За тези които знаят руски не препоръчвам да четат субтитрите, щото на руски звучи много по готино.

Edited by charmock

http://vbox7.com/play:d154ad4699&r=emb

Уникални са тези руснаци. За тези които знаят руски не препоръчвам да четат субтитрите, щото на руски звучи много по готино.

Сега ставам от сън...в не много добро настроение, но това определено ми оправи настроението за деня...поне "чисто хипотетично". :D

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази молба ще е непълна и ще бъде отхвърлена, освен ако не е придружена от пълно финансово извлечение, история на предишна работна заетост, шофьорска книжка, родословно дърво и настоящ сертифициран медицински картон (включително тест за наркотици) от лекаря ти.

1. ИМЕ _______________________________ ДАТА НА РАЖДАНЕ ________________

2. ВИСОЧИНА ______________ ТЕГЛО __________ I.Q _______

СРЕДЕН УСПЕХ В УЧИЛИЩЕ____________

3. ЕГН # _____________ ШОФЬОРСКА КНИЖКА # __________________

4. РАНГ В КВАРТАЛНАТА ДОБРОВОЛЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ____________________________

5. ДОМАШЕН АДРЕС __________________________________ГРАД ___________ П.К. __________

6. Имаш ли един родител от ЖЕНСКИ и един от МЪЖКИ пол?______________________________

Ако Не, ОБЯСНИ ______________________________________________________

7. От колко години са женени родителите ти ________________________________

8. Притежаваш ли ван? ______ Пикап с огромни гуми? ______ Водно легло? _________

Имаш ли обица на ухото, на носа или на пъпа или татуировка? _____________________

(Ако “да” на което и да е от #8, прекрати попълването на молбата и напусни помещението)

9. С 50 думи или по-малко, какво значи “КЪСНО” за теб? ______________________________

10. С 50 думи или по-малко, какво значи “НЕ ДОКОСВАЙ ДЪЩЕРЯ МИ” за теб? ______________

____________________________________________________________________________________

11. С 50 думи или по-малко, какво значи “ВЪЗДЪРЖАНИЕ” за теб? ______________________

12. Коя църква посещаваш _____________ Колко често я посещаваш ______________________

13. Кога ще е най-удобното време да интервюирам баща ти, майка ти и свещеника/равина ти? ___________________

14. Отговори, като попълниш празните полета: моля, отговряй свободно. ВСИЧКИ отговори са поверителни.

(Това означава, че няма да кажа на никого – никога – обещавам)

a) Ако по мен стрелят, последното място по тялото ми, което искам да е ранено е __________________

B) Ако ме бият, последната кост, която бих искал да е счупена, е ________________________

c) Мястото на жената е в _______________________________________________

c) Нещото, което се надявам да не ме питат в тази молба, е _____________________

d) Когато срещна момиче за първи път, първото нещо, което забелязвам в нея е _______________________

(ЗАБЕЛЕЖКА: Ако отговорът започва с “Ц” или “З”, прекрати попълването. Напусни помещението, като си държиш главата ниско. Бягането на зиг-заг е препоръчително.)

15. Какъв искаш да станеш, АКО пораснеш? ____________________________________

ЗАКЛЕВАМ СЕ, ЧЕ ЦЯЛАТА ПРЕДОСТАВЕНА ПО-ГОРЕ ИНФОРМАЦИЯ Е ВЯРНА И АКУРАТНА, СПОРЕД МОЕТО ЗНАНИЕ, ПОД ЗАПЛАХАТА ОТ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ, РАЗЧЛЕНЯВАНЕ, ДРЕВНОИНДИАНСКО ИЗМЪЧВАНЕ С МРАВКИ, ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ШОК, КИТАЙСКО ИЗМЪЧВАНЕ С ВОДА И НАБУЧВАНЕ НА БАМБУК.

Сигнатура (Това означава да си напишеш името)

Благодаря за интереса. Моля, допуснете четири до шест години за обработка. Ще бъдете писмено уведомен, ако сте одобрен. Моля, не се опитвайте да се обаждате или да пишете. Ако опитате каквато и да е комуникация, преди молбата ви да е одобрена, ще доведе до автоматична дисквалификация. Ако молбата ви е отхвърлена, ще бъдете уведомен от двама господа с бели вратовръзки, носещи калъфи за цигулка (може да искаш да си пазиш гърба)

Все още ли искаш да излизаш с дъщеря ми?:

_____ Да, моля приемете молбата ми

_____ Аз, ъм, не, ъ, мисля, че съм сгрешил къщата...

Борисе, стига бе, майна - с кански усилия на волята и с единствената цел да разбера нещо повече за тебе, догледах клипчето докрая. Е...за тебе пак нищо не успях да разбера, освен че получих поредната порция лоботомия, ама с тъп нож. :cry

Мидекс, ако нещо те вълнува, питай и ще отговоря ;)

Не, мерси - предпочитам да се мъча...а и не обичам да получавам отговорите наготово. ;)

Пламене, дърт си, но не знаеш... Всичко, започващо с "Kung Pow" трябва да се избягва, този филм, както и "Fat Pizza" карат думите "малоумен", "дебилен", "кретеноиден", да бледнеят. Просто трябват нови, по-силни думи за тези филми, те са не просто "bad", или "wrong", те са си направо badong...

Идиотизмът е висша форма на хумора и не е за всички. :rolleyes: Същото важи и за черния хумор.

Мидекс, ако нещо те вълнува, питай и ще отговоря ;)

И за да не съм офтопик:

lKOJH_zps49951dfb.jpg

...и къде е хумора? Държа на превод от Трибалеро така, както той го е разбрал. ;)

Точно черен хумор си беше онова предното (просто съм по висок левел ,и за т'ва не вдявате :lol: ) ... да отидеш в парка ,да седнеш до непознат ,да му подадеш плик (със снимки вътре) ,и да му прошепнеш - "Искам да прилича на нещастен случай " :blink: ...и ставаш и си тръгваш

@PSYCHOSIS

Знаеш - Не питай старило, питай патило ;]

Edited by TRIBALERO