Jump to content
BulForum.com

Да се посмеете малко...

Recommended Posts

Хъ, когато живееш зад Полярния кръг, в този начин на придвижване няма нищо смешно. Точно обратното - понякога може да ти зависи живота ;)

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Аз не мога да ги разбера - 2/3 от вело-каскадьорите на тоя клип бяха без каски, де*а, тия хора са всичките за наградите дарвин... Аз, дето съм доста далече от наистина екстремните колоездачи си дължа неколкократно пъти живота на каската...

След толкова клипчета изгледани, все още няма нищо което да ме обори, че скейтърите са най-малоумните копеленца на планетата Земя и все още не ми е ясно защо не им раздават безплатно презервативи. Честно казано, като видя скейтър на улицата, просто искам да взема и да му строша дъската в главата и каквото остане да му го заврЪ в задника.

П.С. Окей, не всички скейтър, но повечето. Има и готини и разумни между тях, но са малко.

След толкова клипчета изгледани, все още няма нищо което да ме обори, че скейтърите са най-малоумните копеленца на планетата Земя и все още не ми е ясно защо не им раздават безплатно презервативи. Честно казано, като видя скейтър на улицата, просто искам да взема и да му строша дъската в главата и каквото остане да му го заврЪ в задника.

П.С. Окей, не всички скейтър, но повечето. Има и готини и разумни между тях, но са малко.

rofl.gifrofl.gifrofl.gifrofl.gifrofl.gifrofl.gif

edit: Да не съм съвсем офтопик:

DidYouSmileToday-11982.jpg

Edited by Stenli

Те изключенията потвърждават правилото. Има и културни шофьори на Голф разправят хората :)

Да, също и милозливи катаджии, курви със златни сърца и адвокати работещи за без пари. Просто не се срещат толкова често.

Да, ама не е. Не само ние пишем на кирилица и не само ние имаме думичката х♚й.(кор също, но с друго значение).

Вижте к'во ми прати приятелката ми:

Чл. 150ц. (Нов - ДВ, бр. 91 от 2008 г., предишен чл. 150ф - ДВ, бр. 5 от 2010 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 7 от 2011 г.) В ДМОС се създават Национално централно бюро "Интерпол", Национално звено "Европол", Бюро "СИРЕНЕ" (SIRENE - Supplementary Information Request at the National Entries - Искане за допълнителна информация във връзка с националните сигнали) и единен телекомуникационен център.

Източник