Grimjaur Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 и изобщо е една чувствителна душа!? Моята душа пък е груба като месингова телена четка и моа да пиша за квито си лайна искам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Моята душа пък е груба като месингова телена четка и моа да пиша за квито си лайна искам.Не ставаше дума за теб, ама пропуска ли се такава златна възможност за самоизтъкване... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Не ставаше дума за теб, ама пропуска ли се такава златна възможност за самоизтъкване... Не. По това си приличаме с тебе - все ще се обадим, дето не ни е работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Аеее..., дейба! Пак препих със зелева чорба Аре, смейте са... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LwabxgoSGZY Е не иска да се покаже ... Edited January 4, 2012 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Аеее..., дейба! Пак препих със зелева чорба Аре, смейте са... Ша са смеем щото не сме до теб. Ако бяхме сигурно щяхме да те заточим на терасата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LwabxgoSGZY Е не иска да се покаже ... Защото си ламер. http://www.youtube.com/watch?v=LwabxgoSGZY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Епа постнах го с media и не стана.Ся защо не е станало нямам идея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 "...за десерт поднесоха тиквеник, но аз го бойкотирах по политически причини." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Млад мъж си вървял по улицата и видял срещу него да върви невероятно красива жена - страхотно гадже!!! Мхм... - помислил си той - трябва да се запозная с тази жена! Започнал да върви след нея, докато най-накрая не застанал срещу нея... - Госпожице, вие сте най-невероятната жена, която някога съм виждал ! Може ли да ви попитам нещо? ?- Разбира се! - Искате ли точно тук - в центъра на София , в 12:00 ч. на обяд, да ми направите една свирка ? - Простак!!! Идиот! Ти мене за каква ме мислиш, бе??? - Ооо, много се извинявам госпожице! Или аз не съм се изразил както трябва, или вие сте избързала и сте ме разбрала погрешно... Искате ли точно тук - в центъра на София, в 12:00 ч. на обяд, да ми направите една свирка? След това ще се качим на частният ми самолет и ще отидем до Виена, Париж,Милано ... Ще ви разведа по бутиците и ще Ви купя страхотни дрехи, бижута ... А отдолу се дочуло : - И оФуФки ... и оФуФки ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Генко казва на приятел: - Колкото повече опознаваш жените - толкова повече разбираш хомосексуалистите. - Защо пък тъй?! - Ами представи си какъв кеф: прибираш се късно пиян. А вкъщи те посреща мъж с бутилка водка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Sexy fact #... 1.Една клетка на човек съдържа 75Мб генетична информация 2. Един сперматозоид съдържа 37.5Мб 3. Един милилитър съдържа около 100 млн сперматозоиди 4. Средно еякулацията продължава 5 секунди, което прави 2.25 мл сперма. 5. И така пропусквателната способност на мъжкия полов орган е равна на: (37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000 сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунди = 1 687 500 000 000 000 байт/секунда = 1 687.5 Терабайт/секунда От тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5 терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и е най-добрия в света хардуерен firewall... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) 1.Една клетка на човек съдържа 75Мб генетична информация 2. Един сперматозоид съдържа 37.5Мб 3. Един милилитър съдържа около 100 млн сперматозоиди 4. Средно еякулацията продължава 5 секунди, което прави 2.25 мл сперма. 5. И така пропусквателната способност на мъжкия полов орган е равна на: (37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000 сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунди = 1 687 500 000 000 000 байт/секунда = 1 687.5 Терабайт/секунда От тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5 терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и е най-добрия в света хардуерен firewall... Само дето е толкова нестабилна, че единия пропуснат пакет, забива системата за 9 месеца преди да проработи отново... Само, че защо го нямаше в поста? Edited January 6, 2012 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Само дето е толкова нестабилна, че единия пропуснат пакет, забива системата за 9 месеца преди да проработи отново... Само, че защо го нямаше в поста? Освен това, тази "теория" се публикува в този раздел (на различни езици), само за около 4566839281901-ви път... От които тя беше интересна и забавна някъде до към 3214568-мото публикуване, после стана досадна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 mIRCata, защото според мен не забива системата изобщо (съществува т.нар. "цветна бременност", която чисто логически отговаря на горните условия за табота на системата), а се мултиплицира, което е висша форма на градация! gado, извинявам се, за мене беше нов лаф... не го знаех; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) mIRCata, защото според мен не забива системата изобщо (съществува т.нар. "цветна бременност", която чисто логически отговаря на горните условия за табота на системата), а се мултиплицира, което е висша форма на градация! gado, извинявам се, за мене беше нов лаф... не го знаех; Да ама какъв е процента на цветните спрямо нормалните? И ако се мултиплицира в мъжко? Тогава пакета заразил firewall-а е генерирал нови източници на атаки, като вирус. )) По скоро firewall-a става зомби компютър спамещ разни други firewall-и :laughing: ДА! на спаменето ( :hump: ) с пакети :lol: И на активните тестове за издръжливост на firewall-те Edited January 6, 2012 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Жена ми, ми изпрати един цитат от форума на БГ мама. Здравейте знам че ще прозвучи смешно но търся една песен която свирят в Шоуто на Слави която се свири нещто такова Тъъъъъън тън тън тън тън тъъъъън тън тън тън тън тън тън тън тънтъъъъъъъъъъъъъън основния инструмент е китара моля ако някои си сети да ми я каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) Жена ми, ми изпрати един цитат от форума на БГ мама. Здравейте знам че ще прозвучи смешно но търся една песен която свирят в Шоуто на Слави която се свири нещто такова Тъъъъъън тън тън тън тън тъъъъън тън тън тън тън тън тън тън тънтъъъъъъъъъъъъъън основния инструмент е китара моля ако някои си сети да ми я каже Стрелям на сляпо, понеже не гледам слави -> Deep Purple - Smoke on the water opa, прочетох само болднатото може ли поне да ми кажеш дали съм познал Edited January 6, 2012 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Стрелям на сляпо, понеже не гледам слави -> Deep Purple - Smoke on the water opa, прочетох само болднатото може ли поне да ми кажеш дали съм познал Не е. Щото той е : тъън тъън тъъъън, тън тън тън тъъъън.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 Ето нещо от лятото, което съм забравил да ви покажа: http://www.youtube.com/watch?v=kWPtQ6QIkfk&feature=youtu.be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts