Antares Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 (edited) Edited December 5, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 http://mariachi.blog.bg/zabavlenie/2007/03/27/quot-rodna-rech-omaina-sladka-quot-ili-quot-bai-gyco-myrdavi.55371 Хахахах! Това го бях забравил! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Една реална бюлетина от вчерашните избори в Русия.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Доста тъп превод, загубила се е смешката. Реално е: Заеби, провалихме се.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Скъсах се да се хиля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4 Windows works on the Mac now, remember? Bye, Bye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 (edited) Edited December 7, 2011 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Така трябва да се продават пържолите Това толкова ме кефи че мисля да си взема един мотор догодина: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Лошо! http://www.youtube.com/watch?v=2QQ1JiNJvXg&NR=1&feature=endscreen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2011 Author Share Posted December 7, 2011 Ееееее, пич, това ако не се лъжа е от 10 години някъде... Но си е класика! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Не е много за смях, но все пак е в духа на днешния ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Съвсем случайно попаднах на този македонски форум и три дена се спуках от смях докато чета темите. Особено тези които са свързани с историята. Бях чувал, че македонците са с промити мозъци, но сега вече се убедих окончателно, че тази нация е сбъркана. Дано не обидя някой колега с македонски корени, но това което пишат за българите минава всякакви граници. Иначе си имат и специална тема за Замунда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2011 Author Share Posted December 8, 2011 Епа банираат кога не аплоадираш.:toe: Къде ги намери тия кретени хахахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 То има уникални теми там, ако ти се занимава да го почетеш малко повече, ще паднеш от смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2011 Author Share Posted December 8, 2011 Општи муабети !!! Защо не се сетихме да кръстим така Размисли и страсти? ХАХАХАХАХ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Не съм съгласен с това обобщение. Имам няколко приятели македонци и всичките са ми казвали едно и също - това са опити за промивки на мозъци. По мнението на един от тях си имат и те разни болни мозъци, дето вярват на тия глупости, но са по скоро изключения. По същата логика и при нас могат да ползват СКАТ и Канал 2000 като представителна извадка за това колко изперкал народ сме... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 (edited) Не съм съгласен с това обобщение. Имам няколко приятели македонци и всичките са ми казвали едно и също - това са опити за промивки на мозъци. По мнението на един от тях си имат и те разни болни мозъци, дето вярват на тия глупости, но са по скоро изключения. По същата логика и при нас могат да ползват СКАТ и Канал 2000 като представителна извадка за това колко изперкал народ сме... Предполагам, че си прав. Аз нямам познати македонци и цитирах само това което съм чул и това което прочетох. Навсякъде има хора и хора. Тук също има не по-малко промити мозъци. Наздраве. EDIT: Никогаш бугарски пасош! И да завршам како просјак без пари на улица, и да умрам од глад, никогаш нема да го извадам пасошот на луѓето кои се изживувале врз моите предци и вршеле терор. Како можете да вадите пасош бугарски јас незнам??? Зарем нели ви текнува колкав терор има претрпено овој македонски народ од таа клета нација? Како ни ја крадат целата наша македонска историја, сите наши народни херои, сите наши МАКЕДОНСКИ песни, како сакаат да ја припојат Македонија и да стане бугарска земја итн. Нели ви текнува колку Македонци имаат загинато низ историјава поради клетите татари? Малку ли е што ни ја земаа Пиринска Македонија? Ви текнува ли на Македонците коишто сеуште се борат за своите права таму, а се приморани да зборуваат на бугарски јазик и се изложени на невиден терор и психолошко малтретирање? Ова се факти кои се доволни за да се презира бугарскиот народ!!! Да сум модератор, тема од ваков калибар нема никогаш да биде одобрена на овој форум. Ова е работа за која што воопшто не смее да се дискутира. Ќе каже некој извадив бугарски пасош за работа....хммм работа? Кој сака да работи, може да работи во Македонија. Во Македонија има работни места за тие што сакаат да работат. Така да не е тоа причина за да се вади бугарски пасош! Според мене тие што вадат пасош не се МАКЕДОНЦИ, затоа што газат на Македонштината!!! Тие се и луѓе кои незнаат што треба со себе, затоа што газат на својата националност и на сопственото јас. И таквите предавници како Љубчо Георгиевски треба да се бесат на плоштад сите до еден, пред очите на македонскиот народ! Бољи гроб, него цел живот роб! НИКОГАШ БУГАР! ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА! Този цитат беше от тази тема. Аз не познавам българи които да говорят с такава злоба за македонците. Edited December 8, 2011 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Седи Блажо во купе во воз. Наспроти него седи дотерана плавуша облечена во кратка сукња. Блажо не престанал да зјапа во неа. Плавушата видела дека Блажо гледа во неа ги раширила нозете и му ја покажала вагината. - Ви се допаѓа? го прашала плавушата. - Нормално! и одговорил Блажо - Сакате ли да ви намигне? Ги раширила нозете и намигнала со вагината. ... Блажо во делириум, не верува на своите очи - Сакате ли да ви прати бакнеж? Ги раширила нозете и му пратила бакнеж со вагината! Блажо само што не паднал во несвест. - Седнете до мене. Блажо станал и седнал до неа - Сакате ли да ставете два прста во неа? Блажо: Не зезај, сакаш да ми кажеш дека може и да свирне! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 А аз имам няколко познати македонци с които се запознах в Гърция. Интересното е, че докато робуваха на малаките, намираха повод през две минути да употребяват словосъчетанието - "Ние българите... и т.н." Когато след година две се видяхме тук в България, изведнъж станаха - Ние македонците... Даже един-двама се пробваха да ми говорят за славната им история и как цял свят им дължал страшно много и какви световни конспирации се плетяли с цел Македония да бъде смазана за да не предяви териториални и исторически претенции върху кажи-речи цяла Европа. П.п. А най-смешно ми стана, когато на следващото лято пак се засякохме в Гърция и изведнъж пък минахме на - Ние българите... П.п.2 Луда работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2011 Author Share Posted December 8, 2011 Колона от S класи и Х6-ци се е упътила към София. Оказва се, че са митничари, които настояват възрастта за пенсиониране да се вдигне на 80г. ХАХАХАХАХ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts