bochistiq Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Иска ми се много са имам чисто черен котарак По възможност да е малък ако някой има нещо да пише тук Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Един приятел е приютил малко котенце, чисто черно. Не знае дали е мъжко или женско. Понеже ме знае че всяка година прибирам котета ме беше питал преди седмица дали не може да му се намери дом. Котето е на 2-3 месеца. Ако се интересуваш ще намеря начин да го видиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochistiq Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 Мерси много Няма проблеми,аз не държа толкова да съм я виждал преди да я взема,но ако можеш ми остави някакъв телефон за да се свържем и да се разберем евентуално. моите телефон е: 032/625-786-Димитър Нямам GSM Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 ОК, утре ще питам моя приятел какво става с котето и ще ти се обадя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.