JDFU Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Ами като се земе в предвид че все пак ще е нова година и ще стоим там един ден преполагам че ще се смили над нас.Пък и няма да правим чак толкова мизерии.Телефонче имате ли? <{POST_SNAPBACK}> Abe imame, ama ne az. Kato go vzema shte ti go kaja. I vse pak kvo she hodite da mu pravite gusha na oniq dyrtak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Abe imame, ama ne az. Kato go vzema shte ti go kaja. I vse pak kvo she hodite da mu pravite gusha na oniq dyrtak <{POST_SNAPBACK}> Ами ако не маерим друго място.....Само да не ми искат и там коверт щот..... Пък и ква е разликата дали неговата гуша ша пълна или нечия друга Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Хотел "Наслука" Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Хотел "Наслука" <{POST_SNAPBACK}> Neshto ne ba4ka linka... Aide da go opravish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Neshto ne ba4ka linka... Aide da go opravish <{POST_SNAPBACK}> А ти от къде си сигурен че проблема е при него а не при тяхната страница? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 А ти от къде си сигурен че проблема е при него а не при тяхната страница? <{POST_SNAPBACK}> traa da se zaiajdame Ne sum siguren , no predpolojih che e v nego , za kakvo go komemtirash?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 traa da se zaiajdame Ne sum siguren , no predpolojih che e v nego , za kakvo go komemtirash?! <{POST_SNAPBACK}> Ами нещо просто бавно зарежда... Пичове, не ме стряскайте, аз съм го правил тоя сайт Пробвайте оттук Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Такаааа..... Идва нова година,или по-точно времето в което се мисли къде ще се ходи на нова година,та искам да питам някой знае ли някоя хижа в която да не искат коверт за нова година......и години. Или ако искат коверт поне да не е много дебело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Здрасти! За 8ми декемри с едни приятели мислехме да ходим тук: Комплекс Ягодите , но организирането се прецака и сега вилата която сме запазили е свободна! Ако има желаещ нека ми пише.. може да се разберем и да му я отстъпя... все още не съм се обадил в този комплес... предполагам че ще има желаещи! Значи да кажа малко информация: Вилата която сме наели е "лукс" - 6 легла ... 110 на вечер... разделяте го на колкото човека ще сте и излиза ефтино Както ще видите от сайта има още 14 вили мисля... които са заети от други студенти... има си програма за 8 ми организирана от комплекса.... няма проблеми дори и да сте повече от 6 човека ..за едната вечер ще се оправите.. а ако се реши да оставате и на 9ти вечрта ,от комплекса ми казаха че ще има свободни вили и ще може да ви настанят Ако има желаещи нека да ми пишат... да се разберем.. Правя го защото от 15 човека останахме 4ма и не си заслужава,а НЕ искам да прецаквам жената с която съм се разбрал тъй като и капаро не ни искаха ... П.С. За Транспорт ... до Стара Загора - влак/рейс/кола от там ако сте с влак/рейс има маршрутки до Ягодово за по 1лв. П.С.С. Трябваше да постна в темата за 8ми декември ... извинявам се .. и там ще пиша!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 за вече гореспоменатата "диана" мога да кажа че е идялна ако сте решили да се отрежете жестоко ,щтото старото крило е меко казано рушнато ,а за чупене на прозорци и врати не зимат по много аз бях там преди няколко седмици и ако не са ремонтирали след тва значи е същото когато ходихме ние ,отопление нямаше ,но имаше топла вода беше 9-10 лв на легло а че е време да се организира НГ няма спор .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Последно бяхме в Дианата преди 2-3 години, меко казано я разрушихме След това един врат с голф 2-ка ни гони надолу по завойте пари да ни зима за щети, обаче само дедовия успя да види За 10лв нощувката не си струва там, хижата е бардак. Предпочитам Студенец или малко по-нагоре има достатъчно добри вили/хижи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Последно бяхме в Дианата преди 2-3 години, меко казано я разрушихме След това един врат с голф 2-ка ни гони надолу по завойте пари да ни зима за щети, обаче само дедовия успя да види За 10лв нощувката не си струва там, хижата е бардак. Предпочитам Студенец или малко по-нагоре има достатъчно добри вили/хижи. не че ние-20-тина души с мн чанти не тичахме към изхода да се измъкнем кат вас ,при което бабичката -управител или нещо такова отваря външната врата и вика "и да бягате няма каде да се скриете"- смеххх ,ама няколко души бяха останали по стаите си и се наложи да се върнем ... след тва като оглеждаме щетите и управителя вика "то беше ясно кво ше стане като ва приех ..." //оффф иначе по темата ,както някои беше споменал ,на 50-тина метра по нагоре е "гусв" или "копривките" (едното име маи е старото) ,та там е перфектно ,имаси и голяма заличка спецялно да се спретне купонче Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 иначе по темата ,както някои беше споменал ,на 50-тина метра по нагоре е "гусв" или "копривките" (едното име маи е старото) ,та там е перфектно ,имаси и голяма заличка спецялно да се спретне купонче Копривките са леко 2км по-нагоре от Дианата Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Копривките са леко 2км по-нагоре от Дианата е не става въпрос по пътя ,а по една пътечка м/у хижите ако изобщо за една и съща хижа говорим де Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Аз пуснах тема в Buy/Sell понеже не видях тази..... Какво става с новата година? Има ли някаква луксозна самостоятелна голяма къща в балкана за мойта компания? Съвсем съм се отчаял и взех да се надявам на хората тука.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Аз пуснах тема в Buy/Sell понеже не видях тази..... Какво става с новата година? Има ли някаква луксозна самостоятелна голяма къща в балкана за мойта компания? Съвсем съм се отчаял и взех да се надявам на хората тука.... Питай в агенциите докато е време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 не знам към кои агенции да се обърна.... обадих се на няколко но ми казаха че не се занимавали с такива работи.... ако можете да ми дадете телефони на някои вървежни и разработени агенции които биха могли да ми помогнат ще съм много благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Цъкни тук .На това местенце има доста предложения,някои от тях са меко казано чудесни,но не знам дали ще са все още свободни Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 na hija zdravec ima edna hija kazva se "vodosnabdqvane" qvno e na veika plovdiv,tam e super qko 6 leva no6tuvkata,ima stai s po 2,3,4 legla ima i dve golemi pome6teniq za kupona v koeto si izbere6 tam piruva6 Тая хижа каде точно се намира?Надолу от хотел "Балкан" мисля че беше наи долната хива се пада ако е тя имаш ли някав телефон?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.