Jump to content
BulForum.com

Кажете някакви яки Хижи.

Sempliok

Recommended Posts

Моля ви кажете някакви яки хижи на които сте били и сте доволни от тях.

Ако кажете телефон,цена на нощувка няма да откажа :)

По възможност да не са много далеч от Пловдив

Ако по тази тема се е говорили преди моля истриите топика.Търсих ама нищо не намерих. :)

Ориентирай малко - кое смяташ за яко: лукса, цените, спокойствието, местоположението (х. Здравец, Копривките, Студенец) или непукизма на хижаря (при освинване ;)). Имам малко инфо и няколко телефона, на които може да се направи актуална справка за цените.

@Alchemy - Ами не ми трябват луксове.трябва ни място за прекарване на нова година. Я дай инфото и телефоните :)

@Snejko-10x за сайта харесах си една вила.Ся трябва да се обадим да питаме какви са условията по точно и дали не е заета за Новата година :) Я кажи вие на коя хижа ще сте да не се окаже че е същата :)

ГЪСВ копривките много е яко мен мноо ми хареса знчи бяхме преди няколко седмици 7.50 или 9.50 бе6е не помня за 1 нощ много е чисто просто най-чистата хижа на която съм бил няма счупени раоти бели пердета които учудващо не бяха изгорени или квото и да е било около тая хижа има още мнооои просто и природата е яка и всичко си е съпер ако те интересъва мога да питам за телефон и да ти дам.!

ГЪСВ копривките много е яко мен мноо ми хареса знчи бяхме преди няколко седмици 7.50 или 9.50 бе6е не помня за 1 нощ много е чисто просто най-чистата хижа на която съм бил няма счупени раоти бели пердета които учудващо не бяха изгорени или квото и да е било около тая хижа има още мнооои просто и природата е яка и всичко си е съпер ако те интересъва мога да питам за телефон и да ти дам.!

Ами да дай телефончето :) на колко Км е от Пловдив ?

Код за всички в района на х. Здравец 03109. Хотел Копривките (ГУСВ) - 223; станциа на Стъкларския завод - 222; Гочо Грозев (хотел Диана) - 229; Пътни строежи - 286; СМК - 288; станция на Митници Пловдив - 235.

За такова мероприятие най подхождат според мен Гочо Грозев и СМК. Обаче цените ще провериш, менят се.

Много благодаря на всички ви :) Сега почвам да въртя телефони :)

Много яка хижа е в Хижа Здравец.Хотелът се казва "Диана"

Яка ли ,кога си ходил там,че е най евтининко в региона да ама другото си в грешка.Аз работя с тях и чат пат преспивам там не много гот

Много яка хижа е в Хижа Здравец.Хотелът се казва "Диана"

Тая хижа много я развалиха :allien

Тая хижа много я развалиха  :allien

Тя си е готина ама сега я държи един арендатор,може да ми е приятел ама е жив кръвопиец,смучи а не храни.Не прави никакви ремонти как ходят там хора не знам,правя си сметка каква мизерия е в Бълг.щом предпочитат много по лошо за 2-3лв.разлика.

Препоръчвам ти хижа "Воден Камък"-новото име на хижа "5-те Партизани".Намира се малко преди Хисаря. Цените са от 5 - 8 лв.(на легло).Има ресторант с DJ, тенис на маса , футболно игрище итн.

Два пъти съм ходил там и не съжалявам!

Na banq e super ama si e malko skupichko 12lv na chovek za apartament, no opredeleno tva e super lux. Pokrit basein s goreshta mineralna voda - navun e 1 gradus a v baseina ne se vijda na 1 metur ot para. Ima si i 2 kruchmi v kompleksa da ne govorim che ima i minibar v apartamenta.

Аз най-вероятно ще съм на Зорница...ама да видим...бая народ сме, не зависи само от мен. Доколкото ги познавам ще си променят предпочитанията поне още 20 пъти до НГ.

Мда...както и предполагах...няма да сме на Зорница, в някакво село ще сме на майната си.

Яка ли ,кога си ходил там,че е най евтининко в региона да ама другото си в грешка.Аз работя с тях и чат пат преспивам там не много гот

яка е насинта то гусв-то е точно на 30м от нея и горе-долу са еднакви по "хубост" но май дианата има повече екстри все пак имашя билярд :) не че е от значение но аз да си кажа!

• 2 weeks later...

Тъй като и аз търся хижа за нова година ще може ли някой да ми каже някоя която да не искат коверт,щот до ся в които се обадих ми предлагат се накви DJ вечеря и такива глупости които няма да ползвам.Хижата трябва да е подходяща за омазване(е да не е някоя съборетина дет смърди на....), да не е много скъпа и да не е много далеч от Пловдив.Казвайте и телефончета ако знаете.

na hija zdravec ima edna hija :)  kazva se "vodosnabdqvane" qvno e na veika plovdiv,tam e super qko 6 leva no6tuvkata,ima stai s po 2,3,4 legla

ima i dve golemi pome6teniq za kupona

v koeto si izbere6 tam piruva6 :)

Da znaete che taq ne stava....sled poslednoto ni poseshtenie s antychrist :bgrin: Hijarq neshto mnoo sa e zduhal i za 2 dena mrynka 3 chasa sumarno i nakraq na izgoni :bgrin:

Da znaete che taq ne stava....sled poslednoto ni poseshtenie s antychrist  :bgrin: Hijarq neshto mnoo sa e zduhal i za 2 dena mrynka 3 chasa sumarno i nakraq na izgoni :bgrin:

Ами като се земе в предвид че все пак ще е нова година и ще стоим там един ден преполагам че ще се смили над нас.Пък и няма да правим чак толкова мизерии.Телефонче имате ли?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...