CyBoRG Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 като сам на windows 2003 server ще има ли нужда да записвам Service Pack 1 и Service Pack 2 или няма да ми влиза червея за рестарт Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Не знам дали се слагат някакви сървис пакове, но преди когато бях с Уиндоус 2003 имах проблема с червея. Отстраних го със някакви кръпки свалени от сайта на майкрософт. Бих те посъветвал преди инсталацията да прочетеш новините в сайта на продукта. Иначе 2003 си е стабилна система, ще останеш много доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 windows 2k3 server за workstaion че то има ли излезнал сървис пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 като сам на windows 2003 server ще има ли нужда да записвам Service Pack 1 и Service Pack 2 или няма да ми влиза червея за рестарт Все още няма излезнал Service Pack за Windows 2003 Server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Не знам дали се слагат някакви сървис пакове, но преди когато бях с Уиндоус 2003 имах проблема с червея. Отстраних го със някакви кръпки свалени от сайта на майкрософт. Бих те посъветвал преди инсталацията да прочетеш новите в сайта на продукта. Иначе 2003 си е стабилна система, ще останеш много доволен <{POST_SNAPBACK}> Какви точно проблеми с червея мога да очаквам, че на две машини съм го инсталирал и да знам за какво става дума.От 2 месеца е инсталиран на единия, обаче до сега само хубави работи мога да кажа за него.Само малко ме дразни начинът на изключване(с причината) и на включване(Ктрл+Алт+Дел)Иначе е супер наистина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Само малко ме дразни начинът на изключване(с причината) и на включване(Ктрл+Алт+Дел)Иначе е супер наистина! <{POST_SNAPBACK}> Това Ctrl+Alt+Del е с цел сигурност димек ако е няква програма за крадене на Password -а ще рестартира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Това Ctrl+Alt+Del е с цел сигурност димек ако е няква програма за крадене на Password -а ще рестартира <{POST_SNAPBACK}> по скоро е за приемственост в големи мрежи където работи не един администратор, а също така и премахва опастността от неволно загасяне на сървъра (при изход от терминална сесия или локално на конзолата) ЕДИТ: ми то Ctrl+Alt+Del си е стандартно за всички windows сървърни платформи + работните станции в Windows домейн, а и то с тея три клавиша мисля ще ти е трудно да рестартираш каквото и да е от гореизброените Бих те посъветвал преди инсталацията да прочетеш новините в сайта на продукта. Windows 2k3 Server а да и само от любопитство - каква версия ползвате? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 по скоро е за приемственост в големи мрежи където работи не един администратор, а също така и премахва опастността от неволно загасяне на сървъра (при изход от терминална сесия или локално на конзолата) <{POST_SNAPBACK}> това маи е за това Само малко ме дразни начинът на изключване(с причината) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Какви точно проблеми с червея мога да очаквам, че на две машини съм го инсталирал и да знам за какво става дума.От 2 месеца е инсталиран на единия, обаче до сега само хубави работи мога да кажа за него.Само малко ме дразни начинът на изключване(с причината) и на включване(Ктрл+Алт+Дел)Иначе е супер наистина! <{POST_SNAPBACK}> Ами проблема беше в това, че ми се появи онова прозорче със шейсетте секунди, след което сам се рестартираше, но щом до сега си нямал проблеми, значи ти си се разминал. По често си ъпдеитвай уиндоуса и няма да имаш проблеми. Това с "ctrl+alt+delа" може да се махне, обаче не помня как беше :/ Като единствен "недостатък" мога да посоча, че не ми вървеше любимата ми (за време оно) антивирусна програма Нортон 2003 про. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 а и то с тея три клавиша мисля ще ти е трудно да рестартираш каквото и да е от гореизброените <{POST_SNAPBACK}> Win не но програмка заредена преди него имитираща екрана за Password -a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 JCGMJ-TC669-KCBG7-HB8X2-FXG7M za key za 2003 ent corp mn dobro ne6to s koeto mojete si dyrpate update:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 А да попитам този Windows по добар ли е от ХР и дайте някакви скрииншоти за да видя за какво става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBoRG Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 Windows SharePoint Services Service Pack 1 Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1 for Windows Server 2003 Edit: Windows Server 2003 Service Packs явно има излезнали сървис пакове... самоче кой от двата трябва да се запише или да запиша и двата сървис пака ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Windows SharePoint Services Service Pack 1 Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1 for Windows Server 2003 Edit: Windows Server 2003 Service Packs явно има излезнали сървис пакове... самоче кой от двата трябва да се запише или да запиша и двата сървис пака ? <{POST_SNAPBACK}> нито едно от двете не са сървис паци за 2к3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Абе хора дайте малко инфо за тоя лин... Исках да изчакам малко като излезна за да видя какви ще са впечатленията от него Сега съм с ХП и искам да мина на 2003... Не играя на никакви игри,но за сметка на това съм бъкан с дизайнерски програми... Ще има ли проблрм??? Заслужава ли си???Най-важнато Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBoRG Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 нито едно от двете не са сървис паци за 2к3 а какво са ? Няма ли да помогнат за червея за рестарт ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Абе хора дайте малко инфо за тоя лин...Исках да изчакам малко като излезна за да видя какви ще са впечатленията от него Сега съм с ХП и искам да мина на 2003... Не играя на никакви игри,но за сметка на това съм бъкан с дизайнерски програми... Ще има ли проблрм??? Заслужава ли си???Най-важнато <{POST_SNAPBACK}> стой си на ХР. сървърните версий не са създадени за работни станций. просто няма смисъл. ма ако си ентусиаст нищо не ти пречи да пробваш а какво са ? Няма ли да помогнат за червея за рестарт ? няма да помогнат. а за кво са то си пише на хиперлинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Само малко ме дразни начинът на изключване(с причината) и на включване(Ктрл+Алт+Дел)Иначе е супер наистина! <{POST_SNAPBACK}> Run -> gpedit.msc Administrative Temp... System ->Shutdown PC->Display Shutdown Event Tracker->Disabled Gotov si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Абе хора дайте малко инфо за тоя лин...Исках да изчакам малко като излезна за да видя какви ще са впечатленията от него Сега съм с ХП и искам да мина на 2003... Не играя на никакви игри,но за сметка на това съм бъкан с дизайнерски програми... Ще има ли проблрм??? Заслужава ли си???Най-важнато <{POST_SNAPBACK}> idealen e i e byrzi4ak slu6ai 4ovek koito go polzva blizo godina:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Run -> gpedit.msc Administrative Temp... System ->Shutdown PC->Display Shutdown Event Tracker->Disabled Gotov si <{POST_SNAPBACK}> Ей, мерси ся ще пробвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 от началото на вечерта имам 1 проблем... ако реша да отворя май компютър започва да мисли,все едно отваря май компютър на пс в другия край на света, експлорера се бъгва........нз какво стана...тоя тъп нод32 май само той се поддържа за 2003(мцафее и нортон НЕ!) а ъпдейтите в фтлбг.ком са сатри..нз може и нещо да се е намъкнало...уж сложих и firewall(sygate)...help me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Да питам за 2003 Server може ли да се качи NIS 2005?? Че съм решил да го пробвам, ама ако не мога да си сложа firewall-а по-добре да не почвам въобще с тестовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Да питам за 2003 Server може ли да се качи NIS 2005??Че съм решил да го пробвам, ама ако не мога да си сложа firewall-а по-добре да не почвам въобще с тестовете. <{POST_SNAPBACK}> Колкото и продукти от разпространените на Нортън пробвах под 2003, нито един не тръгна. Мисля че на сайта им видях нещо за сървърни ОС, но май нямаха триал версии. Така че търси други програми за защита, аз лично съм се спрял на Tiny Server Firewall Pro, който изрично е казано че върви под 2003 и наистина е много добър, макар и доста по-труден за конфигуриране, но като схванеш принципите, е доста мощен файруол. За антивирусни програми изборът също не е голям, аз карам засега с F-Prot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
semiloma Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Въпросът ми е към потребители на уин2003; Ситуация: Мрежа с компютри с ОС ХР и едно РС с уин2003, който се ползва за файлов сървар. Проблем: Всеки компютър, който веднъж се логва в дадена споделена папка на уин2003, след това продължава да има свободен достъп. Какво точно ме вълнува: Как да направя така че от PC "X" да имам достъп до PC "server" с различни потребителски имена. Примерно веднъж влизам с USER1, но след това по някакъв начин искам да прекратя сесията и да влезна с USER2. В момента влезнали веднъж с дадено потребителско име и си оставам с него, чак до следващия рестарт .... Някой знае ли какво се прави в такава ситуация ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 На така зададения въпрос отговора е: "Като си направиш съответните акаунти на РС Х" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.