Jump to content
BulForum.com

Opitahte li noviq mail

Amigo

Recommended Posts

www.myquickmail.com

What do you get?

Free 3 GB storage - up to 150,000% more than other free e-mail providers!

Free virus scanning for e-mail attachments!

Access from anywhere you have a Web connection!

POP3 / IMAP and WAP Acess!

SMS System / Forum / Interactive Services

Auto Message Responders & Auto Forwarders

Never Have To Delete Again :punk

Хм, бих казал, че и 100 ГБ майл да ми дадат, няма да се подлъжа само по размера.

Аз лично предпочитам по-малки пощи, но по-стабилни, а не такива дето през ден са недостъпни за часове. А като гледам тази, нещо ми се струва в далечна Корея или Китай, не съм гледал по-обстойно произхода й. А още повече аз ползвам само POP3/SMTP, така че и 5МБ поща би ми стигнала за първо време :P

Т.е. не само размера има значение :punk .

Най-лошата поща, която съм имал е в mailbg.com! Постоянно проблеми с достъпа, със сървърите, бях полудял. Като ги попитах що така, отговора беше, ми извиняваме се, проблеми с sql сервера (месеци подред проблеми с него) и т.н.

Хм, бих казал, че и 100 ГБ майл да ми дадат, няма да се подлъжа само по размера.

Аз лично предпочитам по-малки пощи, но по-стабилни, а не такива дето през ден са недостъпни за часове. А като гледам тази, нещо ми се струва в далечна Корея или Китай, не съм гледал по-обстойно произхода й. А още повече аз ползвам само POP3/SMTP, така че и 5МБ поща би ми стигнала за първо време :P

Т.е. не само размера има значение  :punk .

Най-лошата поща, която съм имал е в mailbg.com!  Постоянно проблеми с достъпа, със сървърите, бях полудял. Като ги попитах що така, отговора беше, ми извиняваме се, проблеми с sql сервера (месеци подред проблеми с него) и т.н.

POP3/SMTP достъпа на unitedemailsystems е доста бърз бих казал, няма ограничение за pop3 интрвала....докато в mail.bg например е 15 мин. Да не говорим, че там SMTP е платен.

3GB izglejdat primamvasto ama za kvo sa mi tolkova mnogo. ne sum 4uval za tiq posti i ne moga da kaja dali sa dobri ili ne. na men m trqbva okolo 1GB za da moga da prastam po-golemi nesta i zasega gmail mi vur6i otli4na rabota

мен като цяло ме кефят яхо и гмейл в момента използвам и 2-те и пространството и в 2-те си ми е достатъчно , а и гмейл си ме кефи не ми трябва 3гб поне тва е моето мнение де ! мисля че е време да се правят други промени по пощите освен големината им с някакво полезно нововъведение някой ще привлече много повече клиенти от колкото с 1 гб отгоре!

don_anton, много си прав!

Аз доскоро бях с 30 МБ поща и ми стигаше поради факта, че ползвам POP3.

Сега ми се струва, че GMail е доста добре за основна поща, предполагам ще следва примера на Yahoo, и няма да залезе скоро като поща, имайки предвид, че Google е вече 'най-търсената' търсачка :) .

Опасявам се само, че след време може да последват Yahoo и по премахването на POP3/SMTP достъпа, което за мен лично е решаващо дали да ползвам една поща или не.

Друга поща, която имам от 2-3 години, е www.myrealbox.com, собственост на Novell. Не ми е създавала проблеми, доста стабилна, и още си я ползвам.

А, и да не забравя www.hotpop.com - и там имам поща от около 2 години, най-стабилната! Има засега само POP3/SMTP/IMAP достъп, но в момента правят и уеб достъп. Досега не е имало момент, в който да нямам достъп до нея, достъпа е бърз, и няма POP3 ограничение за интервала на проверяване на майла.

• 2 weeks later...

Значи трябва да пратя едни снимки в германия и за случая ми трябва поща в която да могат да се качат файлове над 150мб. Бихте ли ми препоръчали :)

Pri mene toq mail s 3gb mi dava nekva gre6ka pri registraciqta i zasega bezuspe6no...

btw otnosno G-mail nqkoi 4el li e licenza kato si e pravil po6tata?Da vi izdam edna malka taina ako nqkoe pismo se stori interesno adminite na maila mogat da go plesnat na glavnata stranica na g-mail:)koito ne vqrva da regne edin mail i d apro4ete vnimatelno licenza....

Pri mene toq mail s 3gb mi dava nekva gre6ka pri registraciqta i zasega bezuspe6no...

btw otnosno G-mail nqkoi 4el li e licenza kato si e pravil po6tata?Da vi izdam edna malka taina ako nqkoe pismo se stori interesno adminite na maila mogat da go plesnat na glavnata stranica na g-mail:)koito ne vqrva da regne edin mail i d apro4ete vnimatelno licenza....

Ти да не мислиш ,че админите четат всички писма

Ама то на всякъде е така бе. Те имат достъп до писмата на всеки един потребител, но нали зада има анонимност поне малко те не ги представят публично. Защото анонимноста ти е като право към тяхния МЕЙЛ (сървър както му се вика ). Ако го направят те са в нарушения на правата и могат да се санкционират.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...