Amigo Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 www.myquickmail.com What do you get? Free 3 GB storage - up to 150,000% more than other free e-mail providers! Free virus scanning for e-mail attachments! Access from anywhere you have a Web connection! POP3 / IMAP and WAP Acess! SMS System / Forum / Interactive Services Auto Message Responders & Auto Forwarders Never Have To Delete Again Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 E zakaw mi sa tiq 3gb we az nqma hdd-to tam da si go mestq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Force Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Ne e zle saita Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Хм, бих казал, че и 100 ГБ майл да ми дадат, няма да се подлъжа само по размера. Аз лично предпочитам по-малки пощи, но по-стабилни, а не такива дето през ден са недостъпни за часове. А като гледам тази, нещо ми се струва в далечна Корея или Китай, не съм гледал по-обстойно произхода й. А още повече аз ползвам само POP3/SMTP, така че и 5МБ поща би ми стигнала за първо време Т.е. не само размера има значение . Най-лошата поща, която съм имал е в mailbg.com! Постоянно проблеми с достъпа, със сървърите, бях полудял. Като ги попитах що така, отговора беше, ми извиняваме се, проблеми с sql сервера (месеци подред проблеми с него) и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Mail.ru беше безлимитен, нали ? Братята руснаци пак се справят най-добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Хм, бих казал, че и 100 ГБ майл да ми дадат, няма да се подлъжа само по размера.Аз лично предпочитам по-малки пощи, но по-стабилни, а не такива дето през ден са недостъпни за часове. А като гледам тази, нещо ми се струва в далечна Корея или Китай, не съм гледал по-обстойно произхода й. А още повече аз ползвам само POP3/SMTP, така че и 5МБ поща би ми стигнала за първо време Т.е. не само размера има значение . Най-лошата поща, която съм имал е в mailbg.com! Постоянно проблеми с достъпа, със сървърите, бях полудял. Като ги попитах що така, отговора беше, ми извиняваме се, проблеми с sql сервера (месеци подред проблеми с него) и т.н. <{POST_SNAPBACK}> POP3/SMTP достъпа на unitedemailsystems е доста бърз бих казал, няма ограничение за pop3 интрвала....докато в mail.bg например е 15 мин. Да не говорим, че там SMTP е платен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Де да знам!Мен си ме кефи яхуу!!! До сега проблеми нямам, а и мястото е достатъчно според мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 3GB izglejdat primamvasto ama za kvo sa mi tolkova mnogo. ne sum 4uval za tiq posti i ne moga da kaja dali sa dobri ili ne. na men m trqbva okolo 1GB za da moga da prastam po-golemi nesta i zasega gmail mi vur6i otli4na rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 мен като цяло ме кефят яхо и гмейл в момента използвам и 2-те и пространството и в 2-те си ми е достатъчно , а и гмейл си ме кефи не ми трябва 3гб поне тва е моето мнение де ! мисля че е време да се правят други промени по пощите освен големината им с някакво полезно нововъведение някой ще привлече много повече клиенти от колкото с 1 гб отгоре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 don_anton, много си прав! Аз доскоро бях с 30 МБ поща и ми стигаше поради факта, че ползвам POP3. Сега ми се струва, че GMail е доста добре за основна поща, предполагам ще следва примера на Yahoo, и няма да залезе скоро като поща, имайки предвид, че Google е вече 'най-търсената' търсачка . Опасявам се само, че след време може да последват Yahoo и по премахването на POP3/SMTP достъпа, което за мен лично е решаващо дали да ползвам една поща или не. Друга поща, която имам от 2-3 години, е www.myrealbox.com, собственост на Novell. Не ми е създавала проблеми, доста стабилна, и още си я ползвам. А, и да не забравя www.hotpop.com - и там имам поща от около 2 години, най-стабилната! Има засега само POP3/SMTP/IMAP достъп, но в момента правят и уеб достъп. Досега не е имало момент, в който да нямам достъп до нея, достъпа е бърз, и няма POP3 ограничение за интервала на проверяване на майла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Значи трябва да пратя едни снимки в германия и за случая ми трябва поща в която да могат да се качат файлове над 150мб. Бихте ли ми препоръчали Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Аз в момента съм си много доволен от Gmail,тоя 1ГБ ми е Предостатъчен,а и Google си е Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddy Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 A kak se pra6tat pokani za6toto az imam 2 maila v google ot 1 mesec,no neznam kak se pra6tat pokani.Kazaha 4e si pi6elo no nikyde iz maila nemoga da namerq kyde go pi6elo tva ne6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divo Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Registrirah se na www.myquickmail.com. Interfeisa ne e lo6. Malko e baven dostapa. Zasega ne bih mogal da kaja dali Gmail e po-dobar, no sas sigurnost e po-barz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Pri mene toq mail s 3gb mi dava nekva gre6ka pri registraciqta i zasega bezuspe6no... btw otnosno G-mail nqkoi 4el li e licenza kato si e pravil po6tata?Da vi izdam edna malka taina ako nqkoe pismo se stori interesno adminite na maila mogat da go plesnat na glavnata stranica na g-mail:)koito ne vqrva da regne edin mail i d apro4ete vnimatelno licenza.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Pri mene toq mail s 3gb mi dava nekva gre6ka pri registraciqta i zasega bezuspe6no... btw otnosno G-mail nqkoi 4el li e licenza kato si e pravil po6tata?Da vi izdam edna malka taina ako nqkoe pismo se stori interesno adminite na maila mogat da go plesnat na glavnata stranica na g-mail:)koito ne vqrva da regne edin mail i d apro4ete vnimatelno licenza.... <{POST_SNAPBACK}> Ти да не мислиш ,че админите четат всички писма Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Ти да не мислиш ,че админите четат всички писма <{POST_SNAPBACK}> Ama vse pak ne e mnogo priatna ideata che nqkoi moje da ti chete poshtata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Ама то на всякъде е така бе. Те имат достъп до писмата на всеки един потребител, но нали зада има анонимност поне малко те не ги представят публично. Защото анонимноста ти е като право към тяхния МЕЙЛ (сървър както му се вика ). Ако го направят те са в нарушения на правата и могат да се санкционират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Има си отделна тема за поканите в gmail. Всички мнения които са били за искане на показа за gmail бяха изтрити!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.