Jump to content
BulForum.com

Help me

stu

Recommended Posts

Imstalirah si lort of the rings the return of the king -potkarah az trite diska u6 vsi4ko to4no izlezna mi daje edna ikonka oba4e kato klikna i mi pi6e da vkaram praavilnia disk.

Kvo stava neznam niakoi ako moje da mi pomogne :(

Blagodaria vi

5.  Преди да започнете нова тема проверете дали такава или подобна не е била дискутирана до момента (вж. 7.). Обърнете особено внимание на темите, обозначени като user posted image Pinned (закарфичени). В случай, че намерите вече съществуваща тема по въпроса, който ви вълнува — пишете в нея! Неспазването на това правило води до затваряне и/или изтриване на темата и забележка за участника.

Кое от горното не е ясно? А за заглавието да не говорим.

9.  Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата.

Линк към темата за играта: http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...ic=4390&hl=lotr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...