BurnRus Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Pregledah vsqkvi temi za restart obache nishto ne moga da namerq!Znachi problema mi e sledniq.Nezavisimo dali igraq igri,gledam film,rabotq po nqkoq programa,kogato si poiska se restartira samo Kakvo da pravq veche sym ludnal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=22907 разгледай тази и кажи какво ти е пц-то захранването марка ,W и клоквал ли си го ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 AMD athlon 1.67GHz 512of RAM gforse gforce4 mx 440 ako e zahranvaneto?zashto predi ne migo praveshe tozi nomer Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 клок има няма ? може и червейче да е някво .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 klok nqma,moje i chervei da e mersi!zashtoto kato se zamislq tva mi e ot 2dva meseca nasam tochno kokato si pusnah neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Да не би да става дума за Blaster? Той ти показва прозорец с предупреждение, че до 1 минута ще рестартира. А проверяването за червей, вируси би трябвало да е едно о тпървите, неща, за които провериш. В някоя тема Dreamer беше казал и други възможни причини - надути кондензатори на дъното, развалящо се захранване, или просто някой компонент е пред разваляне или е започнал да прави проблеми с останалия хардуер, а защо не и събралия се прах в компютъра, който също може да причини главоболия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 nemi pokazva prozorec.prosto kogato mu skimne shte go vodq na doktor taka mi se struva Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 Blagodarq za mneniqta! Nqkoi ako iska moje da zatvori temata,gore dolo se orentirah kvo da pravq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Не ти го пожелавам ама на мен преди да ми фалира дъното ми правеше същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 при мен правеше точно тези номера и се накрая се окучи харда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 na men na edno chisto novo pc mi praveshe tova okaza se ot zahranvaneto uj chisto novo ama smotano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 И аз имах същия проблем и ако има панелче което да ти показва че ще се рестартира значи е вирус. Ако не тогава сигурно от захранването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 И аз имах подобем проблем. Бях стигнал до момента в който като си пуснеш РС-то и кат почне да ти зарежда десктопа се рестартваше само. Оказа се че е от уиндоуса - Win 2k professional + ServicePack 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Хора помагайте. И мойто РС взе да се ресва когато си иска и не е от уиндоуса. Сега съм със ХР ъпгрейднат от 98 и пак ми се ресва. На тестовете с The Troubleshooter от Hiron's Boot CD ми казва, че теста на алармата на CMOS-a се е провалил, а пък харда има някаква включена опция дето не ми позволява да направя тестове ???? не знам каква е таз опция. Не е от захранването, защото мерихме напрежения и тоци и всичко е нормално. Ако някой има идея отде да е тва да казава, щото преди 2 седмици го носих на доктор и там ми казаха че е от уиндоуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 А да сте слагали някакъв нов Hardwear наскоро? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Хмм... и при мене е така... Обаче интересното е, че не се рестартира когато си иска ами само когато почна да гледам филми или пусна някаква тримерна игра (демек като го натваря пцто). През останалото време си бачка нормално. И това ме навежда на мисълта, че паметта и е дошло времето... поне е още в гаранция хаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 А да сте слагали някакъв нов Hardwear наскоро? <{POST_SNAPBACK}> Не съм слагал нов хардуер освен че си вързах UPS-a към USB-то. Ма не ми се вярва да е от това. Ся ще го изключа и ще видим как стоят нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 И това ме навежда на мисълта, че паметта и е дошло времето... поне е още в гаранция хаха. <{POST_SNAPBACK}> Ми носи го на чичо доктор и виж какво ще ти кажат от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.