Jump to content
BulForum.com

restart na pisito

Recommended Posts

Pregledah vsqkvi temi za restart obache nishto ne moga da namerq!Znachi problema mi e sledniq.Nezavisimo dali igraq igri,gledam film,rabotq po nqkoq programa,kogato si poiska se restartira samo :angry1 Kakvo da pravq veche sym ludnal :wacko:

Да не би да става дума за Blaster? Той ти показва прозорец с предупреждение, че до 1 минута ще рестартира.

А проверяването за червей, вируси би трябвало да е едно о тпървите, неща, за които провериш.

В някоя тема Dreamer беше казал и други възможни причини - надути кондензатори на дъното, развалящо се захранване, или просто някой компонент е пред разваляне или е започнал да прави проблеми с останалия хардуер, а защо не и събралия се прах в компютъра, който също може да причини главоболия.

И аз имах същия проблем и ако има панелче което да ти показва че ще се рестартира значи е вирус. Ако не тогава сигурно от захранването.

И аз имах подобем проблем. Бях стигнал до момента в който като си пуснеш РС-то и кат почне да ти зарежда десктопа се рестартваше само. Оказа се че е от уиндоуса - Win 2k professional + ServicePack 4 ;)

• 2 weeks later...

Хора помагайте. И мойто РС взе да се ресва когато си иска и не е от уиндоуса. Сега съм със ХР ъпгрейднат от 98 и пак ми се ресва. На тестовете с The Troubleshooter от Hiron's Boot CD ми казва, че теста на алармата на CMOS-a се е провалил, а пък харда има някаква включена опция дето не ми позволява да направя тестове ???? не знам каква е таз опция. Не е от захранването, защото мерихме напрежения и тоци и всичко е нормално.

Ако някой има идея отде да е тва да казава, щото преди 2 седмици го носих на доктор и там ми казаха че е от уиндоуса.

Хмм... и при мене е така... Обаче интересното е, че не се рестартира когато си иска ами само когато почна да гледам филми или пусна някаква тримерна игра (демек като го натваря пцто). През останалото време си бачка нормално. И това ме навежда на мисълта, че паметта и е дошло времето... поне е още в гаранция хаха.

А да сте слагали някакъв нов Hardwear наскоро?

Не съм слагал нов хардуер освен че си вързах UPS-a към USB-то. Ма не ми се вярва да е от това. Ся ще го изключа и ще видим как стоят нещата.

И това ме навежда на мисълта, че паметта и е дошло времето... поне е още в гаранция хаха.

Ми носи го на чичо доктор и виж какво ще ти кажат от там.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...