hardbody Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 CD e 4isto novo PIONEER i e s dva diska sa6to i deka e PIONEER i e zapazen mongo imam i uselvateli dva edinia e 2\80w a drugia e 2/50W Tarsia si HDD za PC 80GB ili za pari kolko davate Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Усилвателите какви са Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Az imam 80 Gb v izlishak : ) moje da se razberem samo dai malko poveche info za modeli i dr takiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardbody Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 mi uslevatelite sa ot edin DJ edinia e praven i e mnogo dobar a drugia e interkord davam CD i deka za HDD ako izka nikoi da se obajda spe6no e Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 mi uslevatelite sa ot edin DJ edinia e praven i e mnogo dobar a drugia e interkorddavam CD i deka za HDD ako izka nikoi da se obajda spe6no e <{POST_SNAPBACK}> Dobre de pich pisah che iskam malko info ... davam CD za Hdd ami moje da ne me kefi cd-to az kak sam ti pisal che hdd-to e 80 GB ? : : ) dai malko poveche info marka model pic ako moje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Ако може малко повече информация за усилвателите - модел, съпротивление, брой входове/изходи. Ако може и снимка. Дай една минимална цена, от която да надграждаме, за да не си играем на отгатване. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.