Jump to content
BulForum.com

http://www.jfk-reloaded.com/

ShitHappen

Recommended Posts

Точно 41 години след смъртта на президента Кенеди излиза игра под името JFK Reloaded (www.jfk-reloaded.com) - заглавие, което предизвика небивала критика от страна на различни организации и лица, които се възмущават как в него играчът трябва да застреля Президента, като при неуспех търпи наказания. Геймърът може да гърми по колата на Кенеди, като обстановката и атмосферата на събитието са пресъздадени точно - той е на шестия етаж на сградата, откъдето е стрелял убиецът Осуалд. Още по-смущаващо според критиците на заглавието е, че за достоверност може да бъде добавен и кървав ефект. Възмутени са и в семейството на бившия американски президент, където квалифицират JFK Reloaded като отвратителна. Разработчиците от Traffic не мислят така. С играта те искали да опровергаят съмненията, че убийството е извършено чрез заговор, а че то е дело на един-единствен човек. Авторите не са съгласни и че с нещо обругават паметта на Кенеди.

Source : Pc Mania

на мен ми се видя интересно , в момента свалям играта ,после ще разкажа за какво става дума !

Вчера даваха за тази игра по новините на НТВ :)

казаха ,че семейство Кенеди било възмутено...дадоха кадри от играта и не ми се стори нищо особено :D

аве хора то нищо не мога да правя на това демо :) кажете ако намерите някакъв ЦД кей или црак за играта че искам да гутна малко кенедита :)

Намерих крак за тази игрица.та инсталирах крака както трябва и стана но след като мина пурвото ниво и убия кенеди трябва да прегледам повторение и след него играта ми забива.Искам да знам дали и на вас е така и ако не дали се сещате от какво мойеда е това.

Ето торрент за крака

http://forums.theory-x.org/index.php?act=A...pe=post&id=2932

ама май май като гледам проблема е в крака а не в моя телевизор :)

поне ше мойете да пуцате на воля докато застреляте някой и колите изчезнат от поглед.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...