ShitHappen Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Точно 41 години след смъртта на президента Кенеди излиза игра под името JFK Reloaded (www.jfk-reloaded.com) - заглавие, което предизвика небивала критика от страна на различни организации и лица, които се възмущават как в него играчът трябва да застреля Президента, като при неуспех търпи наказания. Геймърът може да гърми по колата на Кенеди, като обстановката и атмосферата на събитието са пресъздадени точно - той е на шестия етаж на сградата, откъдето е стрелял убиецът Осуалд. Още по-смущаващо според критиците на заглавието е, че за достоверност може да бъде добавен и кървав ефект. Възмутени са и в семейството на бившия американски президент, където квалифицират JFK Reloaded като отвратителна. Разработчиците от Traffic не мислят така. С играта те искали да опровергаят съмненията, че убийството е извършено чрез заговор, а че то е дело на един-единствен човек. Авторите не са съгласни и че с нещо обругават паметта на Кенеди. Source : Pc Mania на мен ми се видя интересно , в момента свалям играта ,после ще разкажа за какво става дума ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Вчера даваха за тази игра по новините на НТВ казаха ,че семейство Кенеди било възмутено...дадоха кадри от играта и не ми се стори нищо особено Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 еми има HiRes patch и него си го свалих .. сега остава и ЦД кей да си намеря за да се включат всички ефекти .. ит.н. от играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
SparX Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 аве хора то нищо не мога да правя на това демо кажете ако намерите някакъв ЦД кей или црак за играта че искам да гутна малко кенедита Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 ... че искам да гутна малко кенедита <{POST_SNAPBACK}> Това дали ще бъде качено на уареза...? Сигурно е неква тъпа, ама все едно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 стига да му намеря крак ще го кача няма проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
SparX Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Намерих крак за тази игрица.та инсталирах крака както трябва и стана но след като мина пурвото ниво и убия кенеди трябва да прегледам повторение и след него играта ми забива.Искам да знам дали и на вас е така и ако не дали се сещате от какво мойеда е това. Ето торрент за крака http://forums.theory-x.org/index.php?act=A...pe=post&id=2932 ама май май като гледам проблема е в крака а не в моя телевизор поне ше мойете да пуцате на воля докато застреляте някой и колите изчезнат от поглед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.