batko32 Posted November 27, 2004 Author Share Posted November 27, 2004 Какво точно е видеото? <{POST_SNAPBACK}> Хммм трябва да видя. Баш тази вечер няма да мога .....утре като мине партито Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Аз съм тоя дето се интересуваше от дъната! Съжалявам то това приятелче(javor) дето ми каза че ги продаваш не можахме нещо да се разберем и това дъно Tekram ще ми свърши работа нещо не ме кефи! Така ще се поразтърся още малко и тогава ще ти кажа ще правим с дъното! Ако можеш да го продадеш, го продавай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Otkazwam se ot zwukowata karta, podariha mi edna Yamaha 724. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 Аз съм тоя дето се интересуваше от дъната! Съжалявам то това приятелче(javor) дето ми каза че ги продаваш не можахме нещо да се разберем и това дъно Tekram ще ми свърши работа нещо не ме кефи! Така ще се поразтърся още малко и тогава ще ти кажа ще правим с дъното! Ако можеш да го продадеш, го продавай! <{POST_SNAPBACK}> За съжаление доста части си заминаха останаха ето тези части: 1. RAM 1х32Мб SDRAM 5в 3Лв 2. Hdd 640Мb Caviar 10Лв 3.MB Tekram S3ZX soc370 info 28Лв 4 VooDoo3 2000 16Mb 20Лв 5.Audio Creative AWE64 ISA 20Лв 6.Audio Creative Vibra16 ISA 10Лв Prodadena А ти като искаш продължавай да си търсиш. П.П. Поради спаднал интерес дъното си остава 28Лв "промоцията свърши" Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 1, 2004 Author Share Posted December 1, 2004 Добавят се за продажба 2 бр аудио карти ИСА Yamaha 724. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.