gadniqt Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Zna4i procesora mi e na 1 gHz(celeron). kato go izbuza nad 1.1 ,izkarvami 4e nqmam zvukova karta(sqkakvi zvuci iz4ezvat) . po princip moga da go izbuzvam do 1.35. ako nqkoi mi kaje kak da si go opravq(ako vaob6te moje ), Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Купи си няква саунд карта на PCI за 10 лв и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 ham,nqma li drug na4in. ne mi se davat izli6ni pari za sound karta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Mи оправиси AGP/PCI шината да не е на Auto и ще се оправи. Моя ги правеше същите номера и като го направих 66/33 май беше се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 parvo vij kakvo proizvodstvo ti e Celerona ako e tayvanski zabrai za clock ako e malaoaziyski dobre te sa koravi posle vij kakav ti e rama PC100 ili PC133 i nay ve4e na kakav cas latency time darji ako e na 2 super ako e na 3 6te trqbva da go ima6 v predvid pri nastroykite na biosa vij gi tiq ne6ta i pi6i pack kvo e derejeto i 6te mislim kakvo da pravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 parvo vij kakvo proizvodstvo ti e Celerona ako e tayvanski zabrai za clockako e malaoaziyski dobre te sa koravi posle vij kakav ti e rama PC100 ili PC133 i nay ve4e na kakav cas latency time darji ako e na 2 super ako e na 3 6te trqbva da go ima6 v predvid pri nastroykite na biosa vij gi tiq ne6ta i pi6i pack kvo e derejeto i 6te mislim kakvo da pravim <{POST_SNAPBACK}> maistore na choveka problema ne mu e v cpu i ram a v dynoto normalno za vgradenite soundi ako pci shinata im stane poveche ot 36-37mhz umirat resheniqta sa 2 kakto sa ti kazali horata po gore vynshen saund ili ako dynoto go moje pci da e 33 tvyrdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 posledno, kakvo moje da se napravi,bez da se kupuva sound karta. imaite predvid 4e ne sam mnogo razbira4 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 Mи оправиси AGP/PCI шината да не е на Auto и ще се оправи. Моя ги правеше същите номера и като го направих 66/33 май беше се оправи <{POST_SNAPBACK}> kade da go namerq tova "AGP/PCI шината да не е на Auto ",tarsih v biosa ama ne go vidqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 kakvo tochno ti e dynoto na nqkoi dyna ima jymper koito zakluchva pci/agp 33/66 na drugi dyna tova stava v biosa a ti kak go overcklockvash? nevqrvam da e po mnojitel ami mu vdigash chestotata na dynoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 kakvo tochno ti e dynotona nqkoi dyna ima jymper koito zakluchva pci/agp 33/66 na drugi dyna tova stava v biosa a ti kak go overcklockvash? nevqrvam da e po mnojitel ami mu vdigash chestotata na dynoto <{POST_SNAPBACK}> za danoto neznam kakvo e (sega sled malko 6te razbera). zna4i v biosa ima edno "clock by slight Adjust".to po princip mi e na 100(1ghz),a az go pravq na 110.ako go napravq na pove4e togava mi iz4ezva zvuka.max e na 135 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Според мен е от шината. Търси в BIOS и това е. Както ме посъветваха мен слгагаш максимално близките стойности до 33/66 и това е. А вече ако е с джъмпери , аз незнам как става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 za danoto namerix 4e e FASTFAME TECHNOLOGY i815,ama ne sam siguren tebe dali te interesuva to4no tova za danoto.prosto neznaq kade da tarsq . tuk sam s nqkva programa SANDRA i ako mi kaje6 kakvo to4no da gledam 6te ti kaja kakvo e danoto . a tova za 66/33 ako mi kaje6 kade da go namerq v BIOSA 6te sam ti mnogo blagodaren (vse pak sam hal-haber s PC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 za danoto namerix 4e e FASTFAME TECHNOLOGY i815,ama ne sam siguren tebe dali te interesuva to4no tova za danoto.prosto neznaq kade da tarsq .tuk sam s nqkva programa SANDRA i ako mi kaje6 kakvo to4no da gledam 6te ti kaja kakvo e danoto . a tova za 66/33 ako mi kaje6 kade da go namerq v BIOSA 6te sam ti mnogo blagodaren (vse pak sam hal-haber s PC) <{POST_SNAPBACK}> Свали си Everest И там ще ти каже какво ти е дъното. А за AGP/PCI точно така е озаглавено в моя BIOS , май беше в Chipset config менюто. Провери и виж дали може да променяш стойностите. edit: При мен се намира в chipset configuration. И се казва AGP/PCI Freaquency. Аз съм го настроил на 67.2MHz/33.6MHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 Свали си EverestИ там ще ти каже какво ти е дъното. А за AGP/PCI точно така е озаглавено в моя BIOS , май беше в Chipset config менюто. Провери и виж дали може да променяш стойностите. edit: При мен се намира в chipset configuration. И се казва AGP/PCI Freaquency. Аз съм го настроил на 67.2MHz/33.6MHz <{POST_SNAPBACK}> id na dannata platka 04/09/2002-i815E-W83627-6A69RFGEC-00(samo tova mi pokazva) za tova AGP/PCI prosto go nqmam nikade v biosa.sa6to nqmam chipset configuration Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 abe Gorgar neznam kolko sam maystor am az da te pitam tebe kato si clockne samo cpu-to bez vsi4ko ostanalo za kakvo izob6to 6te clock-va ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Ми виж на мен какво ми дава Everesta: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 ami moq tova pokazva,ama nevijdam kakvo 6te pomogne tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 пич заключи си AGP/PCI щото иначе ша ти гръмне дъното едно време като него знаех 2 дъна гръмнах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.