Jump to content
BulForum.com

problem pri overclock

Recommended Posts

parvo vij kakvo proizvodstvo ti e Celerona ako e tayvanski zabrai za clock

ako e malaoaziyski dobre te sa koravi

posle vij kakav ti e rama PC100 ili PC133 i nay ve4e na kakav cas latency time darji ako e na 2 super

ako e na 3 6te trqbva da go ima6 v predvid pri nastroykite na biosa

vij gi tiq ne6ta i pi6i pack kvo e derejeto i 6te mislim kakvo da pravim

parvo vij kakvo proizvodstvo ti e Celerona ako e tayvanski zabrai za clock

ako e malaoaziyski dobre te sa koravi

posle vij kakav ti e rama PC100 ili PC133 i nay ve4e na kakav cas latency time darji ako e na 2 super

ako e na 3 6te trqbva da go ima6 v predvid pri nastroykite na biosa

vij gi tiq ne6ta i pi6i pack kvo e derejeto i 6te mislim kakvo da pravim

maistore

na choveka problema ne mu e v cpu i ram

a v dynoto

normalno za vgradenite soundi

ako pci shinata im stane poveche ot 36-37mhz umirat

resheniqta sa 2

kakto sa ti kazali horata po gore

vynshen saund

ili ako dynoto go moje pci da e 33 tvyrdo

Mи оправиси AGP/PCI шината да не е на Auto и ще се оправи. Моя ги правеше същите номера и като го направих 66/33 май беше се оправи :)

kade da go namerq tova "AGP/PCI шината да не е на Auto ",tarsih v biosa ama ne go vidqh

kakvo tochno ti e dynoto

na nqkoi dyna ima jymper

koito zakluchva pci/agp 33/66

na drugi dyna tova stava v biosa

a ti kak go overcklockvash?

nevqrvam da e po mnojitel

ami mu vdigash chestotata na dynoto

kakvo tochno ti e dynoto

na nqkoi dyna ima jymper

koito zakluchva pci/agp 33/66

na drugi dyna tova stava v biosa

a ti kak go overcklockvash?

nevqrvam da e po mnojitel

ami mu vdigash chestotata na dynoto

za danoto neznam kakvo e :)(sega sled malko 6te razbera).

zna4i v biosa ima edno "clock by slight Adjust".to po princip mi e na 100(1ghz),a az go pravq na 110.ako go napravq na pove4e togava mi iz4ezva zvuka.max e na 135

Според мен е от шината. Търси в BIOS и това е. Както ме посъветваха мен слгагаш максимално близките стойности до 33/66 и това е.

А вече ако е с джъмпери , аз незнам как става...

za danoto namerix 4e e FASTFAME TECHNOLOGY i815,ama ne sam siguren tebe dali te interesuva to4no tova za danoto.prosto neznaq kade da tarsq :).

tuk sam s nqkva programa SANDRA i ako mi kaje6 kakvo to4no da gledam 6te ti kaja kakvo e danoto :).

a tova za 66/33 ako mi kaje6 kade da go namerq v BIOSA 6te sam ti mnogo blagodaren :P (vse pak sam hal-haber s PC)

za danoto namerix 4e e FASTFAME  TECHNOLOGY i815,ama ne sam siguren tebe dali te interesuva to4no tova za danoto.prosto neznaq kade da tarsq :).

tuk sam s nqkva programa SANDRA i ako mi kaje6 kakvo to4no da gledam 6te ti kaja kakvo e danoto :).

a tova za 66/33 ako mi kaje6 kade da go namerq v BIOSA 6te sam ti mnogo blagodaren  :P (vse pak sam hal-haber s PC)

Свали си Everest

И там ще ти каже какво ти е дъното. А за AGP/PCI точно така е озаглавено в моя BIOS , май беше в Chipset config менюто. Провери и виж дали може да променяш стойностите.

edit: При мен се намира в chipset configuration. И се казва AGP/PCI Freaquency. Аз съм го настроил на 67.2MHz/33.6MHz

Свали си Everest

И там ще ти каже какво ти е дъното. А за AGP/PCI точно така е озаглавено в моя BIOS , май беше в Chipset config менюто. Провери и виж дали може да променяш стойностите.

edit: При мен се намира в chipset configuration. И се казва AGP/PCI Freaquency. Аз съм го настроил на 67.2MHz/33.6MHz

id na dannata platka 04/09/2002-i815E-W83627-6A69RFGEC-00(samo tova mi pokazva)

za tova AGP/PCI prosto go nqmam nikade v biosa.sa6to nqmam chipset configuration :rolleyes:

пич заключи си AGP/PCI щото иначе ша ти гръмне дъното едно време като него знаех 2 дъна гръмнах :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...