drexter Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Търся фирми занимаващи се с дървени стълби за дома (вътрешни). Ако някой може да ми даде координати на такива фирми (независимо дали ще е линк, телефон или адрес), по възможност да е в окръга на Пловдив. Благодаря ви предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Дай малко повече информация.Искаш да купуваш стълби, фирма, който да поправя какво??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drexter Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 ами ... става въпрос за направата на нова стълба. трябва ми просто инфо за такава фирма. аз вече ще отида там да видя какво предлагат. до колкото знам те стълбите се правят и по поръчка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice[man] Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 znam edan firma do stadion 'botev'.tam predi bqh vijdal takiva stalbi. namira se to4no do spirkata s/u stadiona v edna ka6ta(ne moje da ne q vidi6 za6toto ima izlojeni razni ne6ta otpred). pone dopredi nqkolko meseza vidqh tam no sega ne sam minaval skoro ot tam. Taka 4e uspeh s tarseneto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Ами срещу стадион Ботев има също и специализиран магазин за работно облекло и пособия.Ако не ти трябва точно дървена отиди и провери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.