maddrum Posted June 27, 2003 Share Posted June 27, 2003 Prepora4aite mi nqkoq dobra programa za merene temperaturata na procesora. Az si drapnah edna tuk ma ne e osobenno hubava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted June 27, 2003 Share Posted June 27, 2003 Sandra proffesional Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 27, 2003 Share Posted June 27, 2003 Hardware Monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 27, 2003 Share Posted June 27, 2003 Mozesh da polzvash utiliti-to, koeto bi triabvalo da imash na CD-to sas dunoto. Ako li puk niamash takova, idi na saita na proizvoditelia i si drapni, bi triabvalo da ima. Ako chak pak tolkova ne te kefi tova utiliti mai po-dobria variant (ot dosega posochenite) e Hardware Monitor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 29, 2003 Share Posted June 29, 2003 A we pichove pri men ima neshto strano i neznam na kvo da vqrvam ot biosa mi pokazva CPU Current Temperature 56-58 Gradusa a sandra mi pokazva 38-40 gradusa na kvo da vqrvam ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 29, 2003 Share Posted June 29, 2003 DonRamon, kakav ti e CPU-to? AMD ili Intel? Spored men ednate temperatura (po-visokata) e tazi na samoto iadro na CPU-to, a drugata (po-niskata) e tazi na CPU-to otvun. Predpolagam che BIOS-a ti ti dava temperaturata na iadroto, koiato e malko po-visochka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted June 29, 2003 Author Share Posted June 29, 2003 mercim na vsi4ki za predlojeniqta sega si svalqm sandra professional da vidim i tq kakvo 6te pokaje po varposa s temeraturata. Ina4e sega mi e okolo 62 gradusa. Za Athlon smqtam e normalno... ili gre6a:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 29, 2003 Share Posted June 29, 2003 Fon_tomov az sam s AMD Athlon XP2000+@1.67Ghz ama nali ti kazvam neznam koq temperatura da gledam na sandra ili na biosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted June 30, 2003 Share Posted June 30, 2003 Pi4ove, az zabih na monitora, kogato vidyah, 4e Hardware monitor-a pokazva slednoto: Mainboard - 53.0C, CPU1 - 45.0C, CPU2 - 81.0C!!!!! Kak vi se struva - kato "Sahara" ? Normalno li e za AMD Athlon 1GHz? I kakvo e CPU1 i CPU2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 30, 2003 Share Posted June 30, 2003 I kakvo e CPU1 i CPU2? ami chipa na dunoto ti koito meri temperaturata moje da meri 3 (ima 3 whoda) i ot tiah nai-weroiatno samo 2 se polzwat - edinia za temp na CPU i drugia za temp na case-to (izkaran e datchika na powurhnostta na dunoto niakade blizo do chipa deto meri ili do bateriata na biosa. tozi whod deto ne e swurzan nikade moje da si pokazwa kwito si iska rezultati. sluchwa se ako programkata s koiato si gledash temperaturite ne poddurja tochno twoeto duno i neznae koia temperatura koia e, da pokzwa greshno. Spored men (DonRamon towa otgowaria i na twoia wupros) pokazaniata w bios-a sa nai-werni shtoto wse pak tezi deto sa prawili dunoto nai-dobre si znaiat kam koi whod na chipa kwo sa wurzali i ewentualno ako se e prawilo calibracia na datchika i se okazalo che primerno meri s 5 gradusa poweche, moje da sa naprawili software-no w bios-a da se wadiat tezi 5 gradusa ot pokazaniata predi da se pokaje temperaturata. A puk programki ot roda na hmonitor chetat naprawo monitoring chipa i takiwa calibracii ne prawiat (makar che moje da wuwedesh otmestwane, ako znaesh kolko e). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.