Jump to content
BulForum.com

problem s igri

Recommended Posts

Проблема е вероятно от комбинация на стари драйвери и стар directx. Алтернативно като причина за този проблем може да е слабо захранване или "надути" кондензатори на дъното, които при малко по-сериозно натоварване на машината водят до рестарт.

5001.

Алтернативно като причина за този проблем може да е слабо захранване или "надути" кондензатори на дъното, които при малко по-сериозно натоварване на машината водят до рестарт.

5001.

При мене до преди няколко месеца го имаше същия проблем. Оказа се захранване ... Така, че заставам зад думите на dreamer

дам захранването е .. и аз преди имах такъв проблем като хранех 2 хдд-та и т.н. с 300 W ама то беше некво куче марка ..и ресва на зареждането на игри (тоест като се затормози ) за клок направо забравях :) .

Не е задължително да си взимаш нова кутия ,за новото захранване :) земи си някво

400-500 W да имаш и да не е нонеймка смени го със старото и си айляк :)

дам захранването е .. и аз преди имах такъв проблем като хранех 2 хдд-та и т.н. с 300 W ама то беше некво куче марка ..и ресва на зареждането на игри (тоест като се затормози ) за клок направо забравях :) .

Не е задължително да си взимаш нова кутия ,за новото захранване :) земи си някво

400-500 W да имаш и да не е нонеймка смени го със старото и си айляк :)

Е чак пак 500W! То хубаво, ама много солено ще му излезе на младежа. 350W JNC

е достатъчно за нормално PC.

И аз имам този проблем с игрите, но смятям , че не е хардуерен проблем защото понася игри като Underground 2 , а се забива на Crazi Taxi 3

oh ne znam i az sam na toq hal underground 2 ne mi varvi posmartno , s undergriund 1 e sa6tata kartina dea apak half life 2 mi varvi bez nikvi griji

zahranvaneto mi e 350W i me samnqvat kondenzatorite na danoto 6tot e Abit apk abit si imat lo6 kiut s tiq kondenzatori prednoto mi dano mu gramnaha tiq kondenzatori dea i to be6e abit

apak ot druga strana s tva zahranvane celerona mi se clock-va normalno bez problemi ta neznam ve4e dea kav e problema

• 2 weeks later...

аз имам абсолютно същия проблем - като се натовари достта pc-то и се рестартира.

този номер ми го прави на някои игри, една от които е nfs underground 1

интересно е, че не винаги се получава с "най-тежката" игра

сега .... аз не разбирам много от hardware. процесорът ми е AMD ATHLON XP2200+ 266 MHz, а дъното - ASRock K7S8X-R3.0

нищо не съм "клоквал". изобщо си нямам понятия от тея щуротии.

... а захранването ми е 300 W.

въпросът ми е - как мога да разбера дали това е хардуерен или софтуерен проблем? има ли някаква програмка за измерване на тези показатели т.е. да ми покаже дали е наред или не е

драйверите за картатата ми - 9200se, са последните, + DirectX9.0c

балгодаря предварително

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...