antychrist Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 a we hora kato startiram nqkoi igri naprimer warrhammer, warcraft3 zarejda zarejda i se restartira kompa kvo da praa kajete izhod ot problema. kompa e duron 750Mhz,gforce MX440 64 MB pls pomognete 4e poludqvam ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Проблема е вероятно от комбинация на стари драйвери и стар directx. Алтернативно като причина за този проблем може да е слабо захранване или "надути" кондензатори на дъното, които при малко по-сериозно натоварване на машината водят до рестарт. 5001. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Алтернативно като причина за този проблем може да е слабо захранване или "надути" кондензатори на дъното, които при малко по-сериозно натоварване на машината водят до рестарт. 5001. <{POST_SNAPBACK}> При мене до преди няколко месеца го имаше същия проблем. Оказа се захранване ... Така, че заставам зад думите на dreamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 23, 2004 Author Share Posted November 23, 2004 i az si misleh za ne6to podobno mersi za syveta mnoo sam blagodaren na4i da se orienatiram kam nova kutiq s po dobro zahranvane ili novo dyno to az i bez tva zamislqah takiva upgreidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 дам захранването е .. и аз преди имах такъв проблем като хранех 2 хдд-та и т.н. с 300 W ама то беше некво куче марка ..и ресва на зареждането на игри (тоест като се затормози ) за клок направо забравях . Не е задължително да си взимаш нова кутия ,за новото захранване земи си някво 400-500 W да имаш и да не е нонеймка смени го със старото и си айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 дам захранването е .. и аз преди имах такъв проблем като хранех 2 хдд-та и т.н. с 300 W ама то беше некво куче марка ..и ресва на зареждането на игри (тоест като се затормози ) за клок направо забравях . Не е задължително да си взимаш нова кутия ,за новото захранване земи си някво 400-500 W да имаш и да не е нонеймка смени го със старото и си айляк <{POST_SNAPBACK}> Е чак пак 500W! То хубаво, ама много солено ще му излезе на младежа. 350W JNC е достатъчно за нормално PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 е ,ако по нататък сложи некво зверче 6800 Гт и нагоре .. некъв процесор интелски да смучи кат смок ... може и 500 да не му стигнат ,ако иска и клок Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 И аз имам този проблем с игрите, но смятям , че не е хардуерен проблем защото понася игри като Underground 2 , а се забива на Crazi Taxi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 oh ne znam i az sam na toq hal underground 2 ne mi varvi posmartno , s undergriund 1 e sa6tata kartina dea apak half life 2 mi varvi bez nikvi griji zahranvaneto mi e 350W i me samnqvat kondenzatorite na danoto 6tot e Abit apk abit si imat lo6 kiut s tiq kondenzatori prednoto mi dano mu gramnaha tiq kondenzatori dea i to be6e abit apak ot druga strana s tva zahranvane celerona mi se clock-va normalno bez problemi ta neznam ve4e dea kav e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 аз имам абсолютно същия проблем - като се натовари достта pc-то и се рестартира. този номер ми го прави на някои игри, една от които е nfs underground 1 интересно е, че не винаги се получава с "най-тежката" игра сега .... аз не разбирам много от hardware. процесорът ми е AMD ATHLON XP2200+ 266 MHz, а дъното - ASRock K7S8X-R3.0 нищо не съм "клоквал". изобщо си нямам понятия от тея щуротии. ... а захранването ми е 300 W. въпросът ми е - как мога да разбера дали това е хардуерен или софтуерен проблем? има ли някаква програмка за измерване на тези показатели т.е. да ми покаже дали е наред или не е драйверите за картатата ми - 9200se, са последните, + DirectX9.0c балгодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.