sokoban Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 ako nqkoi moje da mi pomogne sus tozi moi problem 6te sum mu mnogo blagodaren!!!! ta zna4i za 2-ri put preinstaliram windows za6toto nemoga da vlezna v svetovno izvestni saitove kato google;yahoo;i nai ve4e tuk v wareza oba4e sled preinstalaciq vsi4ko e nared no samo za dva-tri dena dano uspee nqkoi da mi pomogne 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Причините могат да са милион! Не можем да гадаем така, дай малко повече инфо, какав Виндовс, слагаш ли ъпдейти, сървиз пакове и т.н. Файруол (в доста случаи файроула се прецаква и ти прецаква нета)?, а най-вероятно ти влизат червейчета и затова. И доста други причини може да са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoban Posted November 23, 2004 Author Share Posted November 23, 2004 ami zna4i windows xp sp2 firewal maham slagam ne pomaga updeitvam no pak bez polza anti vir. f-prot 3.15b :ad-aware6 :spybot no naimnogo adna sedmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Kakto ti kazva Tedy pri4inite moje da sa mlilioni. Ima goliama veroiatnost da e ot fairwalla,no spored mene problema moje i da ne idva ot teb.Napi6i koi ti ee dostav4ika i kak ti e svarzan modema. Dali si varzan 4rez USB ili s LAN carta. Pri lankata problema moje da e ot dostav4ika ti pri USB sa6to,taka 4e ni6to ne ti kostva da im zvanne6 edin telefon. Na men li4no mi se e poiaviaval takav problem i toi doide ot evrocoma.I pri drugi priateli sam go sre6tal,taka 4e probvai. Kato go opravi6 pi6i kakvo e bilo,ta da znaem i nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.