GeorgiK Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Проблемата идва от безумната ми тъпота. И все пак - тъй като ползвам удобния password manager на Netscape съм си забравил паролата на пощата. Абе помня една ама не е тя т.е. сменил съм я по пътя без да го помня тоя момент. Пробвам аз със тайния въпрос само че нали съм идиот от класа въпросът ми е: що е то? а помня че отговорът беше нелогичен и нищо повече... Пробвам с алтернативен адрес но той пък вече не съществува. Създадох го наново но не праща нищо там. Та се сетих че преди някоя и друга година гледах една малка програмка която може да ги прави тия работи. Ако някой може да помогне с нещо ще бъда много благодарен защото пощата ми е важна в конкретния момент... Отговори с присмиване се приемат също... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Ако съм разбрал правилно, имаш паролата в мениджъра на Нетскейп и не можеш да я видиш 'зад звездичките', така ли е? Ако е така, аз ползвам в такива случаи една програмка Revelation. Ако не е така, не знам какво имаш предвид, не можеш да познаеш паролата на пощата си, най-малкото с brute force. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Виж това, дано ти е от полза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 http://www.elcomsoft.com/ambpr.html Но ще ти трябва и crack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 23, 2004 Author Share Posted November 23, 2004 Благодаря ви и на тримата. Сега ще ги пробвам всичките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.