DJ MaTriX Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Лаптопа е HP Ommibook 800 CT със следните параметри: Pentium 166 Mhz MMX / 80MB Ram / 4GB HDD / 10" - няма мъртви пиксели / батерията кара 45 мин, върви със зарядно.Няма FDD и CD (и няма място за поставянето им). В момента е готов за работа с Win98 SE и много други софтуерни приложения. Става за слушане на музика, гледане на клипове и филми в mpeg format, за интернет е перфектен! Продавам го в комплект със чисто нови 32 битови wireless карти. Всичко е инсталирано, поставяте PCI kartata na PCto и PCMCIката на лаптопа и отивате в комшията да чатите ) Живея в панелен блок на петия етаж и до първия имам връзка към нета без проблем. Цена: 350 лв - абсолютно твърда. Ако имате реален интерес PM,ICQ 326649159,Gsm 088 77-58-097. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 az tyrsq to4no tova utre 6te ti zvynna kato pyrvi kandiat si go zapazvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Добре, утре съм в София, но нищо не ни пречи да се чуем Ако имаш въпроси и не искаш да се набуташ по тела пиши ми на ICQ (вечер) ЕДИТ:CDROM не може да се сложи, за сметка на това пък е изключително малък и компактен. В интерес на истината към него има оргинално външen CD ROM Ommibook x8, което свири отделно и като CD Player. Но нямам кабел за него, за съжаление такъв кабел не може да се намери. Разбира се ЦДто върви към ноутбука, но и ти като мен най много да го ползваш за player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 razbrah 4e nqma variant za postavqne na CD rom tova ozna4ava 4e nqma mqsto ili 4e vyob6te ne moje da se slojat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 23, 2004 Author Share Posted November 23, 2004 Не е по правилата ама поне веднъж да подновя темата и да подчертая, че комплекта включва чисто нови Wireless-G PCMCI 54MBbit/s, Wireless-G PCI 54Mbit/s и ноутбук HP Ommibook 800CT Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 prodade li go 4e triabva da te pitam ne6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 А само картите продаваш ли? и каква цена им искаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Imam interes kam kartite.Kaji nqkakwa cena ako se prodavat bez laptopa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 prodade li go 4e triabva da te pitam ne6to <{POST_SNAPBACK}> А само картите продаваш ли? и каква цена им искаш? <{POST_SNAPBACK}> Не, лаптопа и безжичните карти още стоят. По отделно не ги продавам, ако видите нешата как добре паснаха щяхте да разберете защо не съм склонен на такава сделка. Не изпускайте това компактно бижу, което работи просто перфектно, кво друго да кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Не, лаптопа и безжичните карти още стоят. По отделно не ги продавам, ако видите нешата как добре паснаха щяхте да разберете защо не съм склонен на такава сделка. Не изпускайте това компактно бижу, което работи просто перфектно, кво друго да кажа <{POST_SNAPBACK}> A заменяш ли го за настолен компютър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 A заменяш ли го за настолен компютър? <{POST_SNAPBACK}> Ами кажи за каква конфигурация става въпрос, аз си имам компютер, но евентуално може по-бързо да го продам твоята настолна машина, тъй като ноутбуците не се предпочитат толкова. Та с 2 думи, ако машината ти се оценява на 350 лв 2nd hand, става Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Vse pak ako razmisli6 za kartite pi6i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 17 инчов черен DELL плосък с тринитрон тръба иначе машината е COMPAQ DESKPRO 400 MHz Celleron hard 2.3 GHz CD ROM Teac 32X floppy sound на дъното 2 USB Lan Realtec 10Mb 8029 вграден високоговорител кутията е легнала видеокартата е ATI 3D Rage Pro 4 MB aбсолютно тих е не знам колко струва всичко това, но проверих за твоя. Същия модел се продава по форумите средно за 130-160 евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 SAglasen sam s teb ama kaji kak moje dfa se ka4va informacia v tova 4udo i kolko si gotov da svali6 ot cnata Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted December 10, 2004 Author Share Posted December 10, 2004 SAglasen sam s teb ama kaji kak moje dfa se ka4va informacia v tova 4udo i kolko si gotov da svali6 ot cnata <{POST_SNAPBACK}> Има си паралелен порт, сериен порт итн. За толкова колкото да си качиш една 98ца има с какво. Хубавото е, че след като качиш ОС информацията качваш чрез безжичните ланки от настолния си компютер директно в лаптопа. Цената е твърда, но оценявам любезния ти подход и намалям с 10 лв т.е. новата цена е 340 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.