Jump to content
BulForum.com

Продавам лаптопче :)

Recommended Posts

Лаптопа е HP Ommibook 800 CT със следните параметри:

Pentium 166 Mhz MMX / 80MB Ram / 4GB HDD / 10" - няма мъртви пиксели / батерията кара 45 мин, върви със зарядно.Няма FDD и CD (и няма място за поставянето им). В момента е готов за работа с Win98 SE и много други софтуерни приложения. Става за слушане на музика, гледане на клипове и филми в mpeg format, за интернет е перфектен! Продавам го в комплект със чисто нови 32 битови wireless карти. Всичко е инсталирано, поставяте PCI kartata na PCto и PCMCIката на лаптопа и отивате в комшията да чатите :))) Живея в панелен блок на петия етаж и до първия имам връзка към нета без проблем.

Цена: 350 лв - абсолютно твърда. Ако имате реален интерес PM,ICQ 326649159,Gsm 088 77-58-097.

post-1347-1101157065.jpg

post-1347-1101157080.jpg

Добре, утре съм в София, но нищо не ни пречи да се чуем ;) Ако имаш въпроси и не искаш да се набуташ по тела пиши ми на ICQ (вечер)

ЕДИТ:CDROM не може да се сложи, за сметка на това пък е изключително малък и компактен. В интерес на истината към него има оргинално външen CD ROM Ommibook x8, което свири отделно и като CD Player. Но нямам кабел за него, за съжаление такъв кабел не може да се намери. Разбира се ЦДто върви към ноутбука, но и ти като мен най много да го ползваш за player.

Не е по правилата ама поне веднъж да подновя темата и да подчертая, че комплекта включва чисто нови Wireless-G PCMCI 54MBbit/s, Wireless-G PCI 54Mbit/s и ноутбук HP Ommibook 800CT :)

prodade li go 4e triabva da te pitam ne6to

А само картите продаваш ли? и каква цена им искаш?

Не, лаптопа и безжичните карти още стоят. По отделно не ги продавам, ако видите нешата как добре паснаха щяхте да разберете защо не съм склонен на такава сделка. Не изпускайте това компактно бижу, което работи просто перфектно, кво друго да кажа ;)

Не, лаптопа и безжичните карти още стоят. По отделно не ги продавам, ако видите нешата как добре паснаха щяхте да разберете защо не съм склонен на такава сделка. Не изпускайте това компактно бижу, което работи просто перфектно, кво друго да кажа ;)

A заменяш ли го за настолен компютър?

A заменяш ли го за настолен компютър?

Ами кажи за каква конфигурация става въпрос, аз си имам компютер, но евентуално може по-бързо да го продам твоята настолна машина, тъй като ноутбуците не се предпочитат толкова. Та с 2 думи, ако машината ти се оценява на 350 лв 2nd hand, става ;)

17 инчов черен DELL плосък с тринитрон тръба

иначе машината е COMPAQ DESKPRO

400 MHz Celleron

hard 2.3 GHz

CD ROM Teac 32X

floppy

sound на дъното

2 USB

Lan Realtec 10Mb 8029

вграден високоговорител

кутията е легнала

видеокартата е ATI 3D Rage Pro 4 MB

aбсолютно тих е

не знам колко струва всичко това, но проверих за твоя. Същия модел се продава по форумите средно за 130-160 евро

• 2 weeks later...
SAglasen sam s teb ama  kaji kak moje dfa se ka4va informacia v tova 4udo i kolko si gotov da svali6 ot cnata

Има си паралелен порт, сериен порт итн. За толкова колкото да си качиш една 98ца има с какво. Хубавото е, че след като качиш ОС информацията качваш чрез безжичните ланки от настолния си компютер директно в лаптопа. Цената е твърда, но оценявам любезния ти подход и намалям с 10 лв т.е. новата цена е 340 лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...