Jump to content
BulForum.com

GeForce 4 MX440 64MB начална цена 25лв

Recommended Posts

Картата е на около година и половина, работи без проблеми.

Незнам какви пари мога да и взема затова я пускам на търгче.

Край на търга четвъртък 25.11.04г

BAKARA: Nonamека е

Има TVout

Край на търга четвъртък 25.11.04г

tyrga javen li e ili taen? demek kak se naddava? az za 25 kinta sam navit da ja vzema. ... kato se zamislja i 30 sam navit da dam

sluchajno dali moga da zapusna novia doom na tazi karta che mi e super-ljubopitno da go vidja a na mojta neshto ne iska da raboti...

btw. sorry za typia vapros ama na dyno s P4 puskal li si ja? az imah edna stara videokarta na agp deto ne mozah da ja rygna v slota na dynoto (neka kompetentnite objasnjat podrobno razlikata mezdu agp 1, 2, 4 i kvoto tam oshte).

sashto taka ako ne e tajna - poradi kakva prichina ja prodavash?

btw. sorry za typia vapros ama na dyno s P4 puskal li si ja? az imah edna stara videokarta na agp deto ne mozah da ja rygna v slota na dynoto (neka kompetentnite objasnjat podrobno razlikata mezdu agp 1, 2, 4 i kvoto tam oshte).

Виж това

tyrga javen li e ili taen? demek kak se naddava? az za 25 kinta sam navit da ja vzema.  ... kato se zamislja i 30 sam navit da dam

sashto taka ako ne e tajna - poradi kakva prichina ja prodavash?

-Не търга не е таен.

-Причината за продажбата е Upgrade.

-До колкото до Doom, с AthlonXP2.6+ съм и играта си вървеше доста

добре

съжелявам за офф топика :

малко пояснение : щом е но неймка картата е 64битова (не съм и аз много сигурен в това ,но поне така мисля ) другото което е картата се модва до Quadro (професионална видео карта ) което води до драстична промяна в пройзводителността и в 3D Stuido Max примерно . (драстична = ако преди дадено филмче е вървяло с 1 фрейм сега ще върви (след мода ) с около 15тина )) това ,че картата има TV Out допълнително вдига цената й .. в 1 форум някаква Savage3 ли беше каква .. взе и 32 лева само заради наличието на Tv Out при цена от 40$ нова тази карта спокойно може да и се вземат 40 левчета ,че и повечко...

съжелявам за офф топика :

малко пояснение : щом е но неймка картата е 64битова (не съм и аз много сигурен в това ,но поне така мисля ) другото което е картата се модва до Quadro (професионална видео карта ) което води до драстична промяна в пройзводителността и в 3D Stuido Max примерно . (драстична = ако преди дадено филмче е вървяло с 1 фрейм сега ще върви (след мода ) с около 15тина )) това ,че картата има TV Out допълнително вдига цената й .. в 1 форум някаква Savage3 ли беше каква .. взе и 32 лева само заради наличието на Tv Out при цена от 40$ нова тази карта спокойно може да и се вземат 40 левчета ,че и повечко...

Сори, че се намесвам! Това, че е нонеймка не означава че е 64битова А, и тя си има производител, който си има име, ама не толкова известен!

А, това, че се модва до Quadro -всички карти се модват, не само тя! Колкото по-бързи-толкова по-добро Quadro! Повече по темата тук, където съм направил и пълно ръководство, за това, как точно става!

Ето ви подробно инфо за картата:

Graphics Processor Properties

Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440

GPU Code Name NV17

PCI Device 10DE / 0171

Transistors 29 million

Process Technology 0.15u

Bus Type AGP

Memory Size 64 MB

GPU Clock 274 MHz

RAMDAC Clock 400 MHz

Pixel Pipelines 2

TMU Per Pipeline 2

Vertex Shaders Not Supported

Pixel Shaders 1 (v0.5)

DirectX Hardware Support DirectX v7.0

Pixel Fillrate 548 MPixel/s

Texel Fillrate 1096 MTexel/s

Memory Bus Properties

Bus Type DDR

Bus Width 128-bit

Real Clock 229 MHz (DDR)

Effective Clock 400 MHz

Bandwidth 7344 MB/s

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...