Jump to content
BulForum.com

Кой коя предпочита???

С кого бихте спали???  

423 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Мда, като ти видях годините и всичко ми се изясни...

Напълно съм съгласен с теб!!!Туй женската красота за такива индивиди(да не кажа дечица)се изразява в големите цици и яко зверски поглед!

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

А бе пичове аз съм луд фен на Кармен Електра , ако я бяхте пуснали щеше да спечели ама вие пускате някви баби . Вижте само кака електра кво представлява и ще ви растресе тока !!! :punk

За Анджелина нищо не сме казали(освен хубави неща). Freaky и ти ли си някъв разгонен 13 годишен пубер? Щото звучиш точно като такъв. Ако за теб Анджелина Джоли е баба...ми незнам, тя Електра да не мислиш че е по-млада?

Сетих се за още една Перфектна която не сте включили(пак пояснявам-перфектна по моите критерии): Лив Тейлър. Как се разтапям като я видя тази жена не е истина!!!

За Анджелина нищо не сме казали(освен хубави неща). Freaky и ти ли си някъв разгонен 13 годишен пубер? Щото звучиш точно като такъв. Ако за теб Анджелина Джоли е баба...ми незнам, тя Електра да не мислиш че е по-млада?

Сетих се за още една Перфектна която не сте включили(пак пояснявам-перфектна по моите критерии): Лив Тейлър. Как се разтапям като я видя тази жена не е истина!!!

Евала човече.Лив направо е върха на сладоледа.Помня дори,че имахме такъв лаф с мойте хора (в 10 клас естествено):

"-Лив Тейлър!Лив Тейлър Бате !Лив Тейлър бате,Гола !!!

Напълно съм съгласен с теб!!!Туй женската красота за такива индивиди(да не кажа дечица)се изразява в големите цици и яко зверски поглед!

Нека ти цитирам нещо твое :

Браво, браво.Ама да ти кажа аз Бриана бих я минал!Има супер мощни ц**и!!!Па като съм я гледал кви с****и прай!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ха сега кажи ми , знаеш ли изобщо на какво мнение си .

Абе все още смятам,че няма да откажа на бриана,но гледах "Александър"-там Анджелина Джоли е толкова.......секси е най-точната дума...

azmislq 4e nikoi ot vas ne bi izpusnal koqto i da e ot tqh taka4e :)nai dobre i trite na kup :) :punk  :punk

С най-голямо удоволствие бих изпуснал Бриана Банкс и Памела Андерсън-както казах вече-отвратителни са ми. Ама много :sick . Сори ама ги намирам за адски изкуствени и пластмасови-по добре немога да се изразя. А да, противни са ми...и отвратителни :sick . Пак да кажа че изказвам лично мнение и не се опитвам да го наложа. И още нещо-отвратителни са ми :sick :P

Памена наистина малко поостаря, но останалите 2 са номер 1, след Кармен Електра. Тя е най-яката баница която сум виждал.

Carmen%20Electra002.jpg

Не мога да се реша коя да избера затова няма да гласувам.

• 2 weeks later...

Абе незнам дали ше я задоволя,ама нали на мен ще ми е добре.....Пък и тази Бриана е доста.....симпатична....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...