Lestat Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 От скоро имам този проблем, но незнам откъде и как да се справя с него!Значи, CPU-то работи постоянно на 100% и не спада!От task manager-a видях, че svhost.exe го използва м/у 70% и 98%.Според мен съм хванал някой вирус и пуснах пълно сканиране на Panda и NOD32.И двете програми са на последен ъпгрейд, ама нищо!Ето малко инфо за проблема тук!Който може да помага, щото той лаг не го издържам вече, а за формат не ща и да помислям, щото имам бая инфо, с което не мога да се разделя!Благодаря предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Ми дай Енд Процес на "свхост.ехе" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Ми дай Енд Процес на "свхост.ехе" <{POST_SNAPBACK}> Мислиш ли чи ни пробвах?Пише ми едно съобщение да си съхраня работата, че Windows ще се рестартира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Мислиш ли чи ни пробвах?Пише ми едно съобщение да си съхраня работата, че Windows ще се рестартира. <{POST_SNAPBACK}> Ми рестартирай го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Ми рестартирай го. <{POST_SNAPBACK}> Рестартирам го, ама тва просто svhost.exe пак се включва!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Рестартирам го, ама тва просто svhost.exe пак се включва!!! <{POST_SNAPBACK}> Probva li da go mahnesh s msconfig? Link to comment Share on other sites More sharing options...
control Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 А случайно да имаш ъпдейтите Q331320, Q815021, KB823980 и KB835732 за уиндоус експи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 А случайно да имаш ъпдейтите Q331320, Q815021, KB823980 и KB835732 за уиндоус експи ? <{POST_SNAPBACK}> Ами да ти кажа преди 5-6дни го форматирах и не съм качвал никакви ъпдейти.Как не се сетих!Ся ша пробвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
control Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Ще ти помогна. Пачовете за Blaster и Sasser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Ще ти помогна. Пачовете за Blaster и Sasser <{POST_SNAPBACK}> Downloading, please wait a few hours!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Ще ти помогна. Пачовете за Blaster и Sasser <{POST_SNAPBACK}> Пич, отде мога да се сдобия с тея пачове????? Сайта на Microsoft??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Има ги и във вареза, поне ги имаше, а и в всяка търсачка да ги въведеш точно както ги даде control, пак ще ти излезнат места откъдето да ги дръпнеш. Пробвай първо в сайта на Майкрософт, оттам най-добре да ги дръпнеш, но с търсачката, ръчно ако пробваш, ще се изгубиш в техния сайт. Разбира се svchost.exe не можеш да го изключиш, той поддържа голяма част от функционалността на Уиндоус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Има ги и във вареза, поне ги имаше, а и в всяка търсачка да ги въведеш точно както ги даде control, пак ще ти излезнат места откъдето да ги дръпнеш. Пробвай първо в сайта на Майкрософт, оттам най-добре да ги дръпнеш, но с търсачката, ръчно ако пробваш, ще се изгубиш в техния сайт.Разбира се svchost.exe не можеш да го изключиш, той поддържа голяма част от функционалността на Уиндоус <{POST_SNAPBACK}> Туй за svhost.exe ясно!Ъпдейтите ги дръпнах, ся ги инсталвам.А някакъв друг съвет в случай че след като искат рестарт не ми тръгне компа??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
control Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 warez.ru за Blaster , за другите (както каза tedy) навсякъде ги има. Редакция: 199% ще ти тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 warez.ru за Blaster , за другите (както каза tedy) навсякъде ги има. Редакция: 199% ще ти тръгне <{POST_SNAPBACK}> А дано!!!Аз ги намерих както казах по-горе, ся чакам да се инсталл-нат, ама Creating Third Party Driver List вече повече от 5 мин!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Пичове, рестартвам!!!Стискайте палци!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Не знам, ама според мен си преинсталирай Вин-а!Качи всички упдейти и няма да имаш грижи! За времето, което си загуби да теглиш и да се чудиш и нервиш щеше да си напраиш нова инсталация и да имаш време за една биричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Не знам, ама според мен си преинсталирай Вин-а!Качи всички упдейти и няма да имаш грижи! За времето, което си загуби да теглиш и да се чудиш и нервиш щеше да си напраиш нова инсталация и да имаш време за една биричка <{POST_SNAPBACK}> Прав си, ама мн даунлоад после бре!А пък аз рестнах и да ви са похваля ся ЦПУ-то е на 2%-5%!Специални благодарности на всички!!! Ще помоля модераторите да затворят темата. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Прав си, ама мн даунлоад после бре!А пък аз рестнах и да ви са похваля ся ЦПУ-то е на 2%-5%!Специални благодарности на всички!!! Ще помоля модераторите да затворят темата. Благодаря! <{POST_SNAPBACK}> Честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Честито <{POST_SNAPBACK}> БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! Толкова е лесно и приятно да кажеш БЛАГОДАРЯ!!! (перефразирам реклама, ама наистина е приятно!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Хора, защо не си инсталирате windows xp направо с вграден в него SP2. Видях че го има на Warez-a. Вградения firewall (дето прави мизерии) може да се изключи. Даже новите firewall-и го изключват автоматично при инсталацията си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Хора, защо не си инсталирате windows xp направо с вграден в него SP2.Видях че го има на Warez-a. Вградения firewall (дето прави мизерии) може да се изключи. Даже новите firewall-и го изключват автоматично при инсталацията си. <{POST_SNAPBACK}> Абе пич, така е, ама аз друго освен формата не признавам, тъй че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.