Jump to content
BulForum.com

100% CPU usage

Lestat

Recommended Posts

От скоро имам този проблем, но незнам откъде и как да се справя с него!Значи, CPU-то работи постоянно на 100% и не спада!От task manager-a видях, че svhost.exe го използва м/у 70% и 98%.Според мен съм хванал някой вирус и пуснах пълно сканиране на Panda и NOD32.И двете програми са на последен ъпгрейд, ама нищо!Ето малко инфо за проблема тук!Който може да помага, щото той лаг не го издържам вече, а за формат не ща и да помислям, щото имам бая инфо, с което не мога да се разделя!Благодаря предварително!!!

А случайно да имаш ъпдейтите Q331320, Q815021, KB823980 и KB835732 за уиндоус експи ?

Ами да ти кажа преди 5-6дни го форматирах и не съм качвал никакви ъпдейти.Как не се сетих!Ся ша пробвам!

Има ги и във вареза, поне ги имаше, а и в всяка търсачка да ги въведеш точно както ги даде control, пак ще ти излезнат места откъдето да ги дръпнеш. Пробвай първо в сайта на Майкрософт, оттам най-добре да ги дръпнеш, но с търсачката, ръчно ако пробваш, ще се изгубиш в техния сайт.

Разбира се svchost.exe не можеш да го изключиш, той поддържа голяма част от функционалността на Уиндоус :punk

Има ги и във вареза, поне ги имаше, а и в всяка търсачка да ги въведеш точно както ги даде control, пак ще ти излезнат места откъдето да ги дръпнеш. Пробвай първо в сайта на Майкрософт, оттам най-добре да ги дръпнеш, но с търсачката, ръчно ако пробваш, ще се изгубиш в техния сайт.

Разбира се svchost.exe не можеш да го изключиш, той поддържа голяма част от функционалността на Уиндоус  :punk

Туй за svhost.exe ясно!Ъпдейтите ги дръпнах, ся ги инсталвам.А някакъв друг съвет в случай че след като искат рестарт не ми тръгне компа??? :lol: :lol: :lol:

warez.ru за Blaster , за другите (както каза tedy) навсякъде ги има.

Редакция: 199% ще ти тръгне :P

А дано!!!Аз ги намерих както казах по-горе, ся чакам да се инсталл-нат, ама Creating Third Party Driver List вече повече от 5 мин!!!!!

Не знам, ама според мен си преинсталирай Вин-а!Качи всички упдейти и няма да имаш грижи! :punk За времето, което си загуби да теглиш и да се чудиш и нервиш щеше да си напраиш нова инсталация и да имаш време за една биричка :D

Не знам, ама според мен си преинсталирай Вин-а!Качи всички упдейти и няма да имаш грижи! :punk За времето, което си загуби да теглиш и да се чудиш и нервиш щеше да си напраиш нова инсталация и да имаш време за една биричка :D

Прав си, ама мн даунлоад после бре!А пък аз рестнах и да ви са похваля ся ЦПУ-то е на 2%-5%!Специални благодарности на всички!!!

Ще помоля модераторите да затворят темата.

Благодаря!

Прав си, ама мн даунлоад после бре!А пък аз рестнах и да ви са похваля ся ЦПУ-то е на 2%-5%!Специални благодарности на всички!!!

Ще помоля модераторите да затворят темата.

Благодаря!

Честито :D

Хора, защо не си инсталирате windows xp направо с вграден в него SP2.

Видях че го има на Warez-a.

Вградения firewall (дето прави мизерии) може да се изключи. Даже новите firewall-и го изключват автоматично при инсталацията си.

Хора, защо не си инсталирате windows xp направо с вграден в него SP2.

Видях че го има на Warez-a.

Вградения firewall (дето прави мизерии) може да се изключи. Даже новите firewall-и го изключват автоматично при инсталацията си.

Абе пич, така е, ама аз друго освен формата не признавам, тъй че... :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...