Romel Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Този принтер доколкото си спомням имаше един дефект - мине - не мине и аиде пак иска зареждане....а е мастиленоструен , цветен...а бе знаете как е.. В момента пак е без мастило а и много отдавна пази един шкаф така че искам да ми се махне .....някои ако има интерес да даде някаква кинта и да го взема.... Ако някои иска да види какво е това нещо да гледа ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Давам 6 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSS Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 az davam 10 lv s koi nomer glava raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Az imah takaw printer edno wreme..razwali se izobshto HP sa golemi bokluci wqrwaite mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 az dava 15 samo iskam da go vidia dai tel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Az imah takaw printer edno wreme..razwali se izobshto HP sa golemi bokluci wqrwaite mi. Не ти "верваме".. ...Абе стига вече с тия глобални заключения. И аз имам НР и не съм много доволен от него, но това не ми пречи да съм признал фирмата за една от водещите точно в тази област. Ами при положение, че съм имал 3-4 принтера HP и всичките се развалиха Ами ти си бил голям мазохист бе - развалят ти се принтер след принтер, а той продължава да си купува същата марка И последно - 3 или 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Не ти "верваме".. ...Абе стига вече с тия глобални заключения. И аз имам НР и не съм много доволен от него, но това не ми пречи да съм признал фирмата за една от водещите точно в тази област. <{POST_SNAPBACK}> Ами при положение, че съм имал 3-4 принтера HP и всичките се развалиха, дори единия за отрицателно време,а сега имам един SAMSUNG от година и нещо и да чукнем на дърво все още се държи. Преди доста време и аз ги признавах,но след кратко използване вече не ги признавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Колко годишен е принтера?Имам реален интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 За разлика от други аз не се дразня от мненията на другите..всеки човек различно пречупва действителноста...ама не прекаляваите с водата по темата.. но да минем към работата Agarvaen Posted Today, 13:29 PM Колко годишен е принтера?Имам реален интерес. Еми да ти кажапри мене работи 1.5 години и маи поне от 3.5 пази шкафа...даже се чудя как ще му намеря захранването stu Posted Today, 11:15 AM az dava 15 samo iskam da go vidia dai tel? Не мисля , че има нещо за гледане...като на снимката ама прашасал ...може би ще говорим защото си начело SSS Posted Today, 09:24 AM az davam 10 lv s koi nomer glava raboti много ми е зор да я видя, защото без захранването тя си седи забутана в ъгъла и не иска да мине в средата , а силови методи не ми се пробват...ако опре до там все ще я видим в процес на търсене на захранващия блок съм ама ако не стане ще ръгна от един скенер захранване па да излезе... ааа още инфо принтера е испански и е произведен 1995 година ( няма да се лъжем все пак ..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Kaji kakvo stava prodade li printera.Davai da go zimam ve4e.kaji kak da se svarjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 Така...значи намерих му принтерския кабел на тоя....ма захранването му го няма...на практика не може да се пробва , защото при запускане индицира , че е празна касетата...някои желание да го вземе? ( аиде де, мястото ми трябва ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 ... кво стана с тоя принтер, продаде ли го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.