Jump to content
BulForum.com

Продавам принтер HP Deck JET 660C

Recommended Posts

Този принтер доколкото си спомням имаше един дефект - мине - не мине и аиде пак иска зареждане....а е мастиленоструен , цветен...а бе знаете как е.. :sayjin

В момента пак е без мастило а и много отдавна пази един шкаф така че искам да ми се махне .....някои ако има интерес да даде някаква кинта и да го взема....

Ако някои иска да види какво е това нещо да гледа ТУК

Az imah takaw printer edno wreme..razwali se :) izobshto HP sa golemi bokluci wqrwaite mi.

Не ти "верваме".. :) ...Абе стига вече с тия глобални заключения. И аз имам НР и не съм много доволен от него, но това не ми пречи да съм признал фирмата за една от водещите точно в тази област.

Ами при положение, че съм имал 3-4 принтера HP и всичките се развалиха

Ами ти си бил голям мазохист бе - развалят ти се принтер след принтер, а той продължава да си купува същата марка :D И последно - 3 или 4? :P

Не ти "верваме".. :) ...Абе стига вече с тия глобални заключения. И аз имам НР и не съм много доволен от него, но това не ми пречи да съм признал фирмата за една от водещите точно в тази област.

Ами при положение, че съм имал 3-4 принтера HP и всичките се развалиха, дори единия за отрицателно време,а сега имам един SAMSUNG от година и нещо и да чукнем на дърво все още се държи. Преди доста време и аз ги признавах,но след кратко използване вече не ги признавам.

За разлика от други аз не се дразня от мненията на другите..всеки човек различно пречупва действителноста...ама не прекаляваите с водата по темата..

:D

но да минем към работата :)

Agarvaen Posted Today, 13:29 PM

Колко годишен е принтера?Имам реален интерес.

Еми да ти кажапри мене работи 1.5 години и маи поне от 3.5 пази шкафа...даже се чудя как ще му намеря захранването :blink:
stu Posted Today, 11:15 AM

az dava 15 samo iskam da go vidia dai tel?

Не мисля , че има нещо за гледане...като на снимката ама прашасал ...може би ще говорим защото си начело :)

SSS Posted Today, 09:24 AM

az davam 10 lv

s koi nomer glava raboti

много ми е зор да я видя, защото без захранването тя си седи забутана в ъгъла и не иска да мине в средата , а силови методи не ми се пробват...ако опре до там все ще я видим в процес на търсене на захранващия блок съм ама ако не стане ще ръгна от един скенер захранване па да излезе...

ааа още инфо принтера е испански и е произведен 1995 година ( няма да се лъжем все пак ..)

Така...значи намерих му принтерския кабел на тоя....ма захранването му го няма...на практика не може да се пробва , защото при запускане индицира , че е празна касетата...някои желание да го вземе? ( аиде де, мястото ми трябва :) )

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...