break Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Според мен горната снимка не я виждате, защото и аз не я виждам. Ако пък я виждате кажете ми защо аз не мога. Ако може все пак и някой да ми обясни как да кача снимки във warez.ru,защото като гледам май не е точно начина който аз си мислех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Ами ако вместо линк към ФТП (при това с твоя юзърнейм си го сложил) сложиш нормален http линк към мястото където си я качил може и да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 10x май почвам да схващам Въпреки че още не ми е ясно, защо не мога да ги пратя в Pictures, ами отиват в FTP, там само определени хора ли качват И нещо папките ми се падат между файловете и не мога да ги оправя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 в FTP си има директория Pictures /FTP/ е единствено достъпно за писане от нас - обикновенните user-и, а преместването се върши от администраторите - целта е да бъде по-подредено и да се намали (ако може да се избегне) хаоса папките и файловете са по азбучен ред - струва ми се, че не зависи от теб "оправянето" директориите да са най-отгоре, незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.