twoface Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 dai te malko pomost triabwa mi programka za convertirane na failove ili za konvertirane na font 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Малко информация: How do I convert a text file ....... А, ако напишеш в Google "mac os windows convert file" ще получиш 1,220,000 резултата. Дал съм ти само първият от тях, защото не си писал за какъв тип файл става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Малко информация: How do I convert a text file ....... А, ако напишеш в Google "mac os windows convert file" ще получиш 1,220,000 резултата. Дал съм ти само първият от тях, защото не си писал за какъв тип файл става дума. <{POST_SNAPBACK}> става дума за файл QuarkXPress Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Инструкция: Cross-platform translacion and.... Търсене на още инструкции: Търсене..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 10x но всички които разгледах до тук -10 стр. изискват да имаш и двете оперативни системи а аз питам имам windows XP и файл които ми го изпратиха от Mac OS как мога да то конвертирам за да го отварям под win тъй като тои вече не съществува на Mac Os Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Топици с такова нищо не казващо заглавие "Дайте малко хелп" се трият според правилата тук. Следващия път си кръщавай темите по-ясно. Този път го коригирах, но втори път няма да се занимавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Не би трябвало да иам проблеми с монтажите на куарка. Поне при нас РС и МАС ги отварят. За кой куарк е фаила, ние бачкаме с 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Не би трябвало да иам проблеми с монтажите на куарка. Поне при нас РС и МАС ги отварят. За кой куарк е фаила, ние бачкаме с 4. <{POST_SNAPBACK}> проблема не е в монтажа а в фонтовете не излиза нищо само ироглифи Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Е съжалявам, не пишем в куарка , само монтираме готови етикети. не знам как да ти помогна с шрифтовете. все пак ако ти е в четворката, може да ми го пратиш ще го отворя с МАС-а и ще се опитам да го конвертирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 ок благодаря каде да ти го прата да го пробваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 ок благодаря каде да ти го прата да го пробваш <{POST_SNAPBACK}> biolander@mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.