Jump to content
BulForum.com

Айде и Деси Слава......

DANKO

Recommended Posts

Опа,сега попаднах на некаква статия,че Деси Слава е имала фотосесия за Плейбой!Като гледам промо снимката,май има какво да покаже момичето :D

http://www.desi-slava.com/bg/playboy.html#

Вие какво мислете?И да качи някой снимките от броя,та да и се порадваме и ние :woot

Как няма да има какво да покаже... Тя още от едно време имаше най-големите гърди в поп-фолк средите, поне така се говореше, а сега след силикона не знам, за какво ще става въпрос... :)

Малко уточнение- Десислава не е гола в тази сесия. Това са просто секси снимки за списанието, а не сесия на Васко Къркеланов. Дори не я е снимал той...

Еми какво,момичето е минало към активна реклама на даденостите си! :P Ами и това е стока и трябва да се продава :punk Акато са я огледали купувачите ,няма да има разочаровани и рекламации :devil Кат не и върви с пеенето :bgrin:

Малко уточнение- Десислава не е гола в тази сесия. Това са просто секси снимки за списанието, а не сесия на Васко Къркеланов. Дори не я е снимал той...

Еняма да си го купя това списание тогава

Кат не и върви с пеенето :bgrin:

грешиш :D

за разлика от много наши родни фолк "диви" ,както ги наричат из медийте, ТЯ може да пее ,даже прекалено добре.Слушал съм я по морето и мога да ти кажа че малко са певиците в БГ дето могат да и надминат гласа,а аз не съм привържник на поп-фолка .

EDIT : абе ако някой реши да и пусне снимките тука ,нищо че не е голичка, няма да му се разсардим :)

грешиш :D

за разлика от много наши родни фолк "диви"  ,както ги наричат из медийте, ТЯ може да пее ,даже прекалено добре.

еми и аз си мислех че може да пее докато не я чух на бирфеста тази година. пееше като настъпана. толкова фалшиво... даже аз пея по-добре от нея.

Абе стига сте плюли жената - има к'во да покаже - показва го...пък и нали за това си е давала парите. :) А относно "пеенето" и "непеенето" - бъдете малко по-пестеливи в оценките, pls. Пеенето е комплексна дейност, която включва много компоненти (музикалност, слух, муз.памет, управляване на гласа, тембър и още поне 10...). В много редки случаи можете да класифицирате някой, че "не може да пее". Моето лично мнение е, че жената си пее съвсем прилично, макар и да не е прецизна навсякъде - достатъчно е да прослушате(внимателно и по няколко пъти) по-старите й бързи песни - има доста "чужди" тонове, меко казано, но никой не е перфектен....има доста по-зле от нея...пък и нали за това са студията в края на краищата - нека остане малко работа и за тях....след като почти 100% са го ударили на пълен плейбек.... :music

еми и аз си мислех че може да пее докато не я чух на бирфеста тази година. пееше като настъпана. толкова фалшиво... даже аз пея по-добре от нея.

Всеки си има слабите моменти....и Павароти го освиркваха, като беше отслабнал и му беше паднал гласа (...ами кат' не се наведе да си го вдигне :D ), но това не му попречи да си остане #1....а и после пак си качи килцата... :)

Епа не ма кефи тая....Гадна е.Още повече,че в главата прилича на сцепено дуло.....А сега заради едни цици да тръгна да я величая - по-добре да величая Ваня Щерева.

И ако никой не е забелязал тенденцията на българските "звезди" да се снимат по образ и подобие на чуждестранните си колежки в известни списания....

:sick

Епа не ма кефи тая....Гадна е.Още повече,че в главата прилича на сцепено дуло.....А сега заради едни цици да тръгна да я величая - по-добре да величая Ваня Щерева.

И ако никой не  е забелязал тенденцията на българските "звезди" да се снимат по образ и подобие на чуждестранните си колежки в известни списания....

Аз не съм казал, че пък мен много ме кефи......А между другото, как точно мислиш, че трябва да се снимат нашенките - всичко вече е открито и вече много трудно може да се открие нещо ново....а и позите и облеклото се налагат от имидж мейкъра, фотографа и т.н. А и като вървиш по утъпкан път е по-лесно....няма да преоткриваш топлата вода я... :)

Не ми се спори за глупости.Това дето го каза е абсошибанолютно вярно.Наясно съм с тези неща и просто изразявам мнение..... :zzz

Стига с тая Деси Слава, зевзвци, такива... На корицата има едно друго момиче, Мис Декември 2002,което никого не тормози с певческите си напъни, а и циците и са истински...

771.jpg

Edit: И какво толкова ви харесва тая Деси Слава?

gal52.jpg

И ако никой не  е забелязал тенденцията на българските "звезди" да се снимат по образ и подобие на чуждестранните си колежки в известни списания....

Съгласен съм!

Има доста хубаво тяло(особено циците :D )ама в лицето е като изнасилена кобила!!!

Тая пък що не ме кефи? :D

К'ви ли не минаха през т'ва издрънкано списание... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...