Jump to content
BulForum.com

Продава се архивно PC - може и на части

Recommended Posts

Така търга започва сега и завършва на 26.11.2004 (ПЕТЪК) в 20:00

предимства ще имат предложенията за цялата система, след това тези които вземат повече части и накрая еденични заявки.

Какво включва състемката :

1. MB Soyo SY-5XB (intel chipset) 4xE-ISA, 4xPCI 3xSDRAM 2xСлота за по стара памет - нямам идея каква е, AT и ATX куплонзи за захранване,в BIOSа има и разни настроики за USB и IR но на кутията няма изкарано, може да има на дъното но... ?

2. CPU K6 233 MHz + вентилатор

3. RAM 64MB - една плочка - много странна - не сам виждал такава преди - 2 пъти по-висока от нормалните и чиповете за на 2 реда и от 2те страни, но майче пак си е SDRAM - слота е същия. може и да е EDO незнам как да разбера, ако някой знае да казва

4. HDD Quantom Fireball EX3.2A незнам а и честно не ми се занимава да го гледам за лоши сектори - които го купува да си го тества. Вече тестван НЯМА BAD сектори ;) - така че вече има и минимална цена 13 лв.- ако давате по-малко купете си от firmajia, тои има и по малки за 13лв., и гаранция им дава ;)

5. Video S3 Trio64+ 2MB PCI

6. Sound Yamaha YM719E-S E-ISA

7. CASE AT + Power 200W - бяла, запазена,компактна 2x5" 2x3.5", turbo и индикатор

8. Monitor 14" SAMPO AlphaScan 411 - Jan.1998 - много запазен, перфекрни цветове и картина (1024x768) минимум 25 лв.

9. Клавиатура - някава стария стандарт глямата букса 5-ица

10. Мишка сериина

всички компоненти са без гаранция и са работещи, могат да се тестват колкото си поиска клиента - но си ги тества той.

Моля даваите тук офертите си

Ако някой предложи цена за цялата система или за повечето неща "висока" цена която ме урежда може да я получи веднага и да прекратя търга.

За повече инфо тук или ЛС, но ще чета 1 път дневно.

Системата или компонентите се вземат от моя апартемент. Ако някой желае да му ги закарам у тях + 5 лв. в рамките на Пловдив.

Класиране за сега :

@ivoru 50лв. за цялата система

ако се откаже @ivoru ще мислим рапределение между :

@smsdeliverer 1.2.3.4.7. - 30лв.

@ShitHappen - 5. - 3лв.

@root666 - 6. - 3лв.

@del3 -3. - 13лв.

@inherit.hit.bg - 8.4. - 33лв.

Допълнение към условията на търга - поради слабия интерес за много от компонентите, ако не се събере обща сума над 50 лв. няма да се разпродава на части !!! Няма смисъл да прадам за 4лв. 2 компонента и да направя от работеща система не работеща. На системата в момента върви Win98, видях изкарани Shortcut-и на Desktopa към Need for Speed III и разни други игри

Едит : Моля да няма други постове като на "Liverpool`Fan`1", нямам си и идея колко може да струва тази антика, така че вие сами определяте кое и за колко да купите :)

Това беше най-добрата тема за прадажба на PC чрез търг.Евала на @ala-bala ... Стискам ти палци да вземеш повечко парички. Дано повече като теб да има в този форум, за да дават толкова изчерпателна информация за продукта(ите).

Ако модераторите сметнат, че това не е нужно нека да го делнат.Но поне да му го пратят като PM. Зада се види, че е оценен user-а ... Благодаря предварително !!!

I az neznam kolko bi trqbvolo da struvat, no davam 25lv za : 1,2,3,5,7,9

edit: ako neshto ot izbroenite lipsva se otkazvam!

Споко, всичко е тук, разпродажбата ще започне след завършване на търга и номиниране на спечелилите.

За монитора 8. имам един желаещ на 25лв. не от форума, така че ако не смятате да дадете повече не пишете.

Guest the_hot_guy

dokolkoto razbrah hdd-to ima lo6i sektori taka 4e 1 lv. pove4e nimoga da dam za6toto e s lo6i sektori a pak i e 3.2 GB taka 4e .... :blink:

dokolkoto razbrah hdd-to ima lo6i sektori taka 4e 1 lv. pove4e nimoga da dam za6toto e s lo6i sektori a pak i e 3.2 GB taka 4e ....  :blink:

Никъде не съм казал че има "лоши сектори", само че не съм го тествал и нямам намерение за нещо което ще струва около 15лв. да си правя труда. Които иска да дава предложения, пък после ако си го тества и намери лоши сектори да се откаже.

Така че предложението на @the_hot_guy за HDD няма да бъде зачитано при тези условия. @the_hot_guy ако желаеш да участваш дай цена за диска без лоши сектори ;)

този модел хард означава ли, че е 3.2 gb?

давам 30 лв кеш за всичко.

Мога да дам 7-8 лева за хард диска(ако е 3.2 gb). За сега толкоз съм събрал ако събера още ще пиша.

8. Monitor 14" SAMPO AlphaScan 411 - Jan.1998 - много запазен, перфекрни

prodaden li e??? tel: 0898629433

не е продаден . Казах наддаваите над 25лв. Преди петък нищто няма да се продаде. @aaa139 ако имаш интерес предложи конкретна цена.

имам PM ot @ivoru

davam 40 lv za cqlata sistema

Малко е аз съм казал горе най-малко 50лв.

@inherit.hit.bg

този модел хард означава ли, че е 3.2 gb?

давам 30 лв кеш за всичко.

добре знаеш че е 3.2 GB диска

и не прави смешки моляте. това са цени от твоиа сайт :

Intel Celeron 266 MHz, Slot 1 + fan, Malaysia   17 лв

Seagate 4.3 GB IDE   50 лв.

Conner 405 MB IDE (8 KB bad, в края)   12 лв.

S3 Virge 2 MB PCI   16 лв.

S3 Trio 2 MB PCI   12 лв.

64 MB SDRAM   25 лв.

ESS, ISA   9 лв.

Royal 14", 640x480@75 Hz, 800x600@60 Hz   30 лв.

AT 200 W Case   8 лв.

Мишки, Serial   2 лв.

Клавиатури без кирилица, АТ / PS/2   4 лв.

Като смятам по твоите цени :

AT 200 W Case 8 лв.

Мишка, Serial 2 лв.

Клавиатура АТ с Кирилица 4 лв.

Диска 3.2 IDE някаде 25 лв. (между твоите Seagate 4.3 GB IDE 50 лв. Conner 405 MB IDE (8 KB bad, в края) 12 лв. )

дано и процессор на цената на 1 (Intel Celeron 266 MHz, Slot 1 + fan, Malaysia) 17 лв.

Video PCI 2 MB 12 лв.

64 MB SDRAM 25 лв.

+ всички кабели - IDE, FDD, CD-Audio, 2x power

Поне половината да беше предложил на това което ще му искаш после :( много искате да печелите бе хора ;)

@inherit.hit.bg

и не прави смешки моляте. това са цени от твоиа сайт :

...

Като смятам по твоите цени :

...

Поне половината да беше предложил на това което ще му искаш после :( много искате да печелите бе хора ;)

ценовата листа не съм си я ъпдейтвал от 1 година

моля да ми простите... скоро ще свърша тази работа

цените паднаха доста оттогава

30-те лв ги давам основно за харда и монитора

:music

3. RAM 64MB - една плочка - много странна - не сам виждал такава преди - 2 пъти по-висока от нормалните и чиповете за на 2 реда и от 2те страни, но майче пак си е SDRAM - слота е същия.

ei za tva bih sio izprazni djobchetata s okolo 13 lv kazvai kazvai kogato svyrshi tyrga(ako nqkoi ne dade pove4e razbira se)

30-те лв ги давам основно за харда и монитора

:music

дай цена само за тях тогава защото за 30лв. няма как да вземеш цялата система при положение че имам мераклия само за монитора на 25лв. ;)

от @smsdeliverer на ЛС

1. MB Soyo SY-5XB (intel chipset)

3. RAM 64MB

4. HDD Quantom Fireball

7. CASE AT + Power 200W - бяла, запазена,компактна 2x5" 2x3.5", turbo и индикатор захранването не го искам, само кутията

Дай ми цена? Нещо като 25-28 лева?

@smsdeliverer - не те вкючвам в класацията защтото само процесор и само АТ захранване са непродаваеми,а като коплекти има шанс да се продадат. Ако някои прояви интерес към тях само, ще бъдеш включен в класацията

ej,m.....,taman se zaradvah.moje6e i malko pove4e da dam,ma kat izneveri na foruma...

нали казах наддаваите друг даде повече и го взема :( ако всеки беше казал колко реално е готов да даде нямаше после да сажалявате

нали казах наддаваите друг даде повече и го взема :( ако всеки беше казал колко реално е готов да даде нямаше после да сажалявате

ami 5o e realna cena,a to4no monitora kojto hvali6 ste dade problemi i 25 e mnogo za nego. :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...