Jump to content
BulForum.com

BitComet Проблем

Ton4o

Recommended Posts

Забелязах напоследък все повече става вапрос за сваляне от torrent,реших да пробвам и аз,свалих BitComet 0.56 усетих как се сваля с нея,молбата ми е някой да ми каже какви допълнителни настрйки да и направя, аз съм с достъпна на Евроком.Каква е разликата с този тип сваляне в сравнение с flasGet,четох някаде че било по бързо.Ако може някой да ми каже някоя друга тънкост.......

Благодаря предварително за :excl:

tonyss@abv.bg

EDIT:Извинявам се ако съм подразнил някого с може би тъпите си въпроси,

но все пак никой не се е родил научен

Забелязах напоследък все повече става вапрос за сваляне от torrent,реших да пробвам и аз,свалих BitComet 0.56 усетих как се сваля с нея,молбата ми е някой да ми каже какви допълнителни настрйки да и направя, аз съм с достъпна на Евроком.Каква е разликата с този тип сваляне в сравнение с flasGet,четох някаде че било по бързо.Ако може някой да ми каже някоя друга тънкост.......

Благодаря предварително за  :excl:

tonyss@abv.bg

щом работи какъв ти е проблема не мога да разбера ? просто си ограничи (ако искаш ) ъплоад-а на 2-3 кб/с за да не ти бави връзката и си сваляй това са допълнителните настроики .. и мисля ,че има тема за BitComet :)

щом работи какъв ти е проблема не мога да разбера ? просто си ограничи (ако искаш ) ъплоад-а на 2-3 кб/с за да не ти бави връзката и си сваляй това са допълнителните настроики .. и мисля ,че има тема за BitComet :)

Ами изкам просто да съм сигурен,че не и трябва нещо по-специално в настройките,понеже това е нещо ново за мен,а и не намерих подобна тема,

иначе мерси много.

tonyss@abv.bg

Нищо специално няма нужда - освен ако си зад рутер, но при инсталация то автоматично ще си конфигурира UPNP. Единсвено ограничи ъплоад скоростта да е под нивото на лимита, който отговаря за твоята тарифа.

Upload-а ограничих на 4KB/s,но ми показва че сваля с 13KB/s,започнах да дърпам от арената Half-Life 2-ката и там прочетох че хората като мойта връзка дърпали с по 50KB/s а някой достигат до чудовищните 5MB/s,запо4нах да я дърпам в 15:30ч,а сега е 10:23,а той е 1.56ГБ и е вече на 12.1%,това нормално ли е

EDIT:Извинявам се ако съм подразнил някого с може би тъпите си въпроси,

но все пак никой не се е родил научен

Специални благодарности на DREAMER

tonyss@abv.bg

Ako probvam s BitTornado sa6tia li 6te e efekta

tonyss@abv.bg

• 3 years later...

Версия 0.86-0.99:

Снимка. Как да махна 1 и 2? 1 го има от версия 0.90 нататък.

Версия 0.83-0.85:

Като сложа програмата и когато пиша на кирилица в Internet Explorer излизат някви цифри и латински букви. Използвам FlexType. Това може ли да се оправи?

Весия 0.82:

Досега бях с нея, нямам проблеми, но открих, че с 0.83 и нагоре скороста на сваляне ми скочи от 600 и нещо на 660.

Едно се маха от:

Настройки ---> Предпочитания--->TCP/IP Limit --->New Half-Open Limit (10-200)---> пишеш 50 примерно

PS Само внимавай че аз като го направих и след това нещо мрежовата ми карта не можеше да си намери настройките на нета, а преди не го правеше този проблем. Някой ако знае от какво може да е това да пише:)

Едно се маха от:

Настройки ---> Предпочитания--->TCP/IP Limit --->New Half-Open Limit (10-200)---> пишеш 50 примерно

PS Само внимавай че аз като го направих и след това нещо мрежовата ми карта не можеше да си намери настройките на нета, а преди не го правеше този проблем. Някой ако знае от какво може да е това да пише:)

Дам наистина става и наистина се получава някъв проблем с мрежовата карта, така че не е много добър вариант.

То аз в началото не бях забелязъл, че 1 (от снимката) не се появява във версии 0.86-0.89. Не ми е проблем да карам със стара версия. Ся ако някой знае и как да се махне 2 (от снимката)...

Аз знам аз знам.

Разкарвате тоя ш*бан биткомет и слагате нормална програма, било то uTorrent, или Azureus.

Биткомет по гнусотия май граничи само с Skype :pirate

Аз знам аз знам.

Разкарвате тоя ш*бан биткомет и слагате нормална програма, било то uTorrent, или Azureus.

Биткомет по гнусотия май граничи само с Skype :pirate

Опитвал съм ги и двете, но нито те, нито BitComet са нещо дето много да ми е харесало много. Но не знам дали с тези двете ще докарам такива скорости каквито с BitComet, защото нито с FlashGet, нито с IE стигам толкова колкото с BitComet. Може би трябва да опитам с uTorrent. Малко ми хареса, че доста опростена.

Обаче пък всичките свалени торенти (които сийдвам) са ми в BitComet...

Опитвал съм ги и двете, но нито те, нито BitComet са нещо дето много да ми е харесало много. Но не знам дали с тези двете ще докарам такива скорости каквито с BitComet, защото нито с FlashGet, нито с IE стигам толкова колкото с BitComet. Може би трябва да опитам с uTorrent. Малко ми хареса, че доста опростена.

Обаче пък всичките свалени торенти (които сийдвам) са ми в BitComet...

Скоростта няма нищо общо с това какъв клиент използваш. Прочети малко и тогава ръсете бисери :D

Като си инсталнеш uTorrent , която е най-лека от изброените си прехвърляш торент файловете точно за десет секунди. и си изтриваш стария клиент. Ама за скорости не ми говори , всичко е въпрос на настройка и всичко е въпрос на трафик .

Скоростта няма нищо общо с това какъв клиент използваш. Прочети малко и тогава ръсете бисери :D

Като си инсталнеш uTorrent , която е най-лека от изброените си прехвърляш торент файловете точно за десет секунди. и си изтриваш стария клиент. Ама за скорости не ми говори , всичко е въпрос на настройка и всичко е въпрос на трафик .

Не знам дали са бисери или не, но е факт, че на BitComet 0.82 ми показва скорост малко над 600, а на следващите версии ми показва 650-660. Не знам каква е причината за тая разлика и дали реално съществува такава, но аз казвам каквото виждам.

А за да прехвърля торентите на uTorrent трябва да копирам папката torrents и файла Downloads или..?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...