Ton4o Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Забелязах напоследък все повече става вапрос за сваляне от torrent,реших да пробвам и аз,свалих BitComet 0.56 усетих как се сваля с нея,молбата ми е някой да ми каже какви допълнителни настрйки да и направя, аз съм с достъпна на Евроком.Каква е разликата с този тип сваляне в сравнение с flasGet,четох някаде че било по бързо.Ако може някой да ми каже някоя друга тънкост....... Благодаря предварително за tonyss@abv.bg EDIT:Извинявам се ако съм подразнил някого с може би тъпите си въпроси, но все пак никой не се е родил научен Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Забелязах напоследък все повече става вапрос за сваляне от torrent,реших да пробвам и аз,свалих BitComet 0.56 усетих как се сваля с нея,молбата ми е някой да ми каже какви допълнителни настрйки да и направя, аз съм с достъпна на Евроком.Каква е разликата с този тип сваляне в сравнение с flasGet,четох някаде че било по бързо.Ако може някой да ми каже някоя друга тънкост.......Благодаря предварително за tonyss@abv.bg <{POST_SNAPBACK}> щом работи какъв ти е проблема не мога да разбера ? просто си ограничи (ако искаш ) ъплоад-а на 2-3 кб/с за да не ти бави връзката и си сваляй това са допълнителните настроики .. и мисля ,че има тема за BitComet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 щом работи какъв ти е проблема не мога да разбера ? просто си ограничи (ако искаш ) ъплоад-а на 2-3 кб/с за да не ти бави връзката и си сваляй това са допълнителните настроики .. и мисля ,че има тема за BitComet <{POST_SNAPBACK}> Ами изкам просто да съм сигурен,че не и трябва нещо по-специално в настройките,понеже това е нещо ново за мен,а и не намерих подобна тема, иначе мерси много. tonyss@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Нищо специално няма нужда - освен ако си зад рутер, но при инсталация то автоматично ще си конфигурира UPNP. Единсвено ограничи ъплоад скоростта да е под нивото на лимита, който отговаря за твоята тарифа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 Upload-а ограничих на 4KB/s,но ми показва че сваля с 13KB/s,започнах да дърпам от арената Half-Life 2-ката и там прочетох че хората като мойта връзка дърпали с по 50KB/s а някой достигат до чудовищните 5MB/s,запо4нах да я дърпам в 15:30ч,а сега е 10:23,а той е 1.56ГБ и е вече на 12.1%,това нормално ли е EDIT:Извинявам се ако съм подразнил някого с може би тъпите си въпроси, но все пак никой не се е родил научен Специални благодарности на DREAMER tonyss@abv.bg Ako probvam s BitTornado sa6tia li 6te e efekta tonyss@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Версия 0.86-0.99: Снимка. Как да махна 1 и 2? 1 го има от версия 0.90 нататък. Версия 0.83-0.85: Като сложа програмата и когато пиша на кирилица в Internet Explorer излизат някви цифри и латински букви. Използвам FlexType. Това може ли да се оправи? Весия 0.82: Досега бях с нея, нямам проблеми, но открих, че с 0.83 и нагоре скороста на сваляне ми скочи от 600 и нещо на 660. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Едно се маха от: Настройки ---> Предпочитания--->TCP/IP Limit --->New Half-Open Limit (10-200)---> пишеш 50 примерно PS Само внимавай че аз като го направих и след това нещо мрежовата ми карта не можеше да си намери настройките на нета, а преди не го правеше този проблем. Някой ако знае от какво може да е това да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Едно се маха от: Настройки ---> Предпочитания--->TCP/IP Limit --->New Half-Open Limit (10-200)---> пишеш 50 примерно PS Само внимавай че аз като го направих и след това нещо мрежовата ми карта не можеше да си намери настройките на нета, а преди не го правеше този проблем. Някой ако знае от какво може да е това да пише Дам наистина става и наистина се получава някъв проблем с мрежовата карта, така че не е много добър вариант. То аз в началото не бях забелязъл, че 1 (от снимката) не се появява във версии 0.86-0.89. Не ми е проблем да карам със стара версия. Ся ако някой знае и как да се махне 2 (от снимката)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Аз знам аз знам. Разкарвате тоя ш*бан биткомет и слагате нормална програма, било то uTorrent, или Azureus. Биткомет по гнусотия май граничи само с Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Аз знам аз знам.Разкарвате тоя ш*бан биткомет и слагате нормална програма, било то uTorrent, или Azureus. Биткомет по гнусотия май граничи само с Skype Опитвал съм ги и двете, но нито те, нито BitComet са нещо дето много да ми е харесало много. Но не знам дали с тези двете ще докарам такива скорости каквито с BitComet, защото нито с FlashGet, нито с IE стигам толкова колкото с BitComet. Може би трябва да опитам с uTorrent. Малко ми хареса, че доста опростена. Обаче пък всичките свалени торенти (които сийдвам) са ми в BitComet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gojaa Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Опитвал съм ги и двете, но нито те, нито BitComet са нещо дето много да ми е харесало много. Но не знам дали с тези двете ще докарам такива скорости каквито с BitComet, защото нито с FlashGet, нито с IE стигам толкова колкото с BitComet. Може би трябва да опитам с uTorrent. Малко ми хареса, че доста опростена.Обаче пък всичките свалени торенти (които сийдвам) са ми в BitComet... Скоростта няма нищо общо с това какъв клиент използваш. Прочети малко и тогава ръсете бисери Като си инсталнеш uTorrent , която е най-лека от изброените си прехвърляш торент файловете точно за десет секунди. и си изтриваш стария клиент. Ама за скорости не ми говори , всичко е въпрос на настройка и всичко е въпрос на трафик . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Скоростта няма нищо общо с това какъв клиент използваш. Прочети малко и тогава ръсете бисери Като си инсталнеш uTorrent , която е най-лека от изброените си прехвърляш торент файловете точно за десет секунди. и си изтриваш стария клиент. Ама за скорости не ми говори , всичко е въпрос на настройка и всичко е въпрос на трафик . Не знам дали са бисери или не, но е факт, че на BitComet 0.82 ми показва скорост малко над 600, а на следващите версии ми показва 650-660. Не знам каква е причината за тая разлика и дали реално съществува такава, но аз казвам каквото виждам. А за да прехвърля торентите на uTorrent трябва да копирам папката torrents и файла Downloads или..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.