mi6o_ Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Ami az si vzimam diskove rw koito se pi6at na 4 i spored mene vodi memorex i e-proformance i kato cena i kato ka4estvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 даже имам и 1 бр. SKC от малките...185 Mb . <{POST_SNAPBACK}> И аз имам такъв диск и след 10-15 презапис се обели! Лудница направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexitko Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 zna4i kopuvam si as Princo CD-RW i na 3-tiq prezapis se oliupi celiq i to va ne mi se slu4va za parvi pat .Molq vi kajete mi nqkoi po ka4estveni diskove RW 4e mi pusna da hodq samo samo do magazina i da kopuvam bokluci <{POST_SNAPBACK}> добрите CD та са с тефлоново покритие без значение кой е производителя. А отделно записвачките си имат предпочитания за то ва се флашват от време на време но не го препоръчвам на ламери независимо,че е лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_pz Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 AWE MOMCI NQKOI DA E CHUVAL ZA PLEXTOR EBAHTI??? MAI NEZNAETE KOI E NAI DOBRIQT V SVETA A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 AWE MOMCI NQKOI DA E CHUVAL ZA PLEXTOR EBAHTI??? MAI NEZNAETE KOI E NAI DOBRIQT V SVETA A? <{POST_SNAPBACK}> Хората знаят много работи! (включително как се изключва CAPS lock-a)!! Малкият проблем е, че живеем в държава на ментетата, така че не ми говори кое е най-доброто в света, защото ти, подобно на много други хора, говориш наизуст и разсъждаваш малко прибързано. Имам предвид, че България се оказва страна на обратните рефлекси и стандарти, всичко тук е нестандартно, купувайки нещо скъпо съвсем не означава, че си зел точно това за което си платил. Примери безброй. Ти си купи едно средностатистическо LG/Verbatim например, и едно менте Plextor и познай какво може да ти се случи. В другия случай просто трябва да се молиш да си попаднал на хубаво менте. Защото в третия случай си е просто менте. А може и да е менте. И т.н. Общо взето всеки си прави изводи горе долу откъде да купува, къде е попадал най-често на хубави ментета или оригинали. Еех, къде са добрите стари дни, когато купувайки касета Panasonic, или телевизор, или каквато и да е Hi (Fi) техника, знаех какво получавам насреща.... , а сега -> от всичко!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmm Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Nai mnogo sym polzval Samsung 650 MB obache! i dosega nikvi problemi No veche pochti ne polzvam diskove Samo flash pameti i USB drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 добрите CD та са с тефлоново покритие без значение кой е производителя.А отделно записвачките си имат предпочитания за то ва се флашват от време на време но не го препоръчвам на ламери независимо,че е лесно. Абе я се чуй какво говориш?? "...без значение кой е производителя". Аз да не записвам върху тефлона? Значи все едно дали ще е кучи марка с тефлон или Вербатим с тефлон?!? Нещата не опират само до защитно покритие, а до цялостен производствен процес, качествни материали и строг контрол..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_pz Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Хората знаят много работи! (включително как се изключва CAPS lock-a)!!Малкият проблем е, че живеем в държава на ментетата, така че не ми говори кое е най-доброто в света, защото ти, подобно на много други хора, говориш наизуст и разсъждаваш малко прибързано. Имам предвид, че България се оказва страна на обратните рефлекси и стандарти, всичко тук е нестандартно, купувайки нещо скъпо съвсем не означава, че си зел точно това за което си платил. Примери безброй. Ти си купи едно средностатистическо LG/Verbatim например, и едно менте Plextor и познай какво може да ти се случи. В другия случай просто трябва да се молиш да си попаднал на хубаво менте. Защото в третия случай си е просто менте. А може и да е менте. И т.н. Общо взето всеки си прави изводи горе долу откъде да купува, къде е попадал най-често на хубави ментета или оригинали. Еех, къде са добрите стари дни, когато купувайки касета Panasonic, или телевизор, или каквато и да е Hi (Fi) техника, знаех какво получавам насреща.... , а сега -> от всичко!! <{POST_SNAPBACK}> Pyrvoto koeto ne sym malyk.Po veroqtno e da sym po vyzrasten ot teb.Vtoroto koeto e ne govorq na izust a ot opit.Polzvam zapisva4ka ot dosta po rano ot teb predpolagam.Pyrvata mi zapisva4ka be6e creative 1x prez 95-96 godina.Kupih ja za okolo 350$.To togava nqma6e i diskove ta stana edna...Ta togava tva i na kartinka ne si go vijdal!Polzvam sym i LG i t.n. izmisleni dikove koito po ka4estvo sa na na6ite starozagorski diskove Vzepi si edno cd plextor i edno lg i si gi probvai sam naprimer s nero cd speed i 6te si pogovorim pak Starite vremena po dobre da ne se vry6tat 6toto pomnja kak si pazaruvah samo i edinstveno ot korekomite Che vsi4ko be6e ka4estveno be6e no be6e ebahti i cifromaniqta! Neznam dali govori6 to4no za tezi vremena no okolo 1990 be6e taka bahti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Сега, не знам дали говориш за устройства Plextor или за ЦД-та, аз говорех по принцип за ЦД-та. За Plextor, както ти казах, всеки знае колко са добри. И пак повтарям, думата ми беше за ментетата дискове. Както и да е, аз не споря дали си по-голям от мен или не (всъщност никъде не съм го споменавал в поста си), нито пък ще коментирам дали съм виждал на снимка записвачката, която си си купил преди 10 г. Нищо против теб не съм искал да кажа, просто ме хванаха едни негативни чувства по отношение на ментетата, които така нагло се разпространяват навсякъде и ни засипват. Сори, ако си се обидил нещо, просто се ядосвам само като си помисля за това, за липсата на сигурност когато купуваш. Всъщност сигурност има, и тя е , че купуваш менте, то още като го пипнеш, видиш,помиришеш, и веднага си личи дали е менте. За LG-тата само ще вметна, че не си много прав. Имам отпреди доста ЛГ-та CDR и затова ги защитавам, но те са хубави, а наскоро от взетите от мен отново ЛГ вече предусещам, че са ментета и те, засега нямам проблеми с тях, но да видим. За Плекстор разбира се, ако не са менте, бих си взеимал от тях, въпросът е, че НИКОЙ не може да ми гарантира, че не са. Може и да ми вземат като за оригинал, но в такъв случай най-вероятно ще изляза изиграният от ситуацията. Сори, не ми остана доверие вече в стоките на нашия пазар. Това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_pz Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 tedy znam che nqmash nishto protiv men spoko samo da ne zabravq - da ti poznat nadpisa"KING OF QUALITY" ? tozi nadpis stoi pod nadpisa PLEXTOR ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Понеже продължавам да си седя с един Memorex, който не става за нищо, реших да погледна на страницата на Plextor (понеже записвачките, които не могат да го запишат този диск са PlexWriter 52/24/52A и PlexWriter Premium), с изненада установих, че в Plextor не са и чували за Memorex освен ако не е закодиран под нещо от рода на Mitsubishi Chemical, но едва ли. За сметка на това пък Princo си фигурира в списъците с Compatible CD-RW Recording Media. joro_pz, освен King Of Quality си забравил King Of High Price, а и да нe забравя King Of Surprises, защото добре ме сюрпризира с този Memorex. Защо не си взех Princo... tedy, ако искаш оригинална Plextor Media ще трябва да се насочиш към официалните вносители на Plextor за България, а това са Вали и MOST, обаче нали и сам си знаеш, че цената ще е.... все пак тези дискове са си наистина King Of Quality (записани на Plextor де, то се подразбира). Като за край само ще кажа, че нямам нито един диск Princo, които се е обелил или олющил и всички се четат все още без проблем. Това, че не си съхранявате правилно и не си пазите дискове вече е друг въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.