DoGGy_sTiLL Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 zna4i kopuvam si as Princo CD-RW i na 3-tiq prezapis se oliupi celiq i to va ne mi se slu4va za parvi pat .Molq vi kajete mi nqkoi po ka4estveni diskove RW 4e mi pusna da hodq samo samo do magazina i da kopuvam bokluci Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Verbatim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Аз карам със един MEMOREX имам го от доста време и съм записвал доста на него.За сега нямам проблеми с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dread Lord Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 maxell също ги бива! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 ТраксДата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Най-доволен съм останал от SAMSUNG и Memomrex. От много време ги ползвам и нямам проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Spored men nai dobri sa Verbatim i TDK,no Samsung,Memorex i e-proformance su6to ne sa lo6i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi6nika_pz Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Аз имам СКЦ и горкия толкова е измачен и още бачка !Не те карам да си земеш такав а само казвам Вербарим траа да са наи добрите и не са мн скапи Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Аз карам със един MEMOREX имам го от доста време и съм записвал доста на него.За сега нямам проблеми с него. Най-доволен съм останал от SAMSUNG и Memomrex. От много време ги ползвам и нямам проблеми. да бе. Меморекс. И аз си зех един такъв и въобще не ми го засече като празен диск! Аз имам СКЦ и горкия толкова е измачен и още бачка !Не те карам да си земеш такав а само казвам Вербарим траа да са наи добрите и не са мн скапи а тия СКЦ са пълен фуш. права 2 записа и вече почва да поврежда файловете!! тва на нищо не прилича. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Mislia 4e ima6e takava tema i predi. E-proformance & Verbatim,no poneje vtorite sa malko skupi4ki izpolzvam parvite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 да бе. Меморекс. И аз си зех един такъв и въобще не ми го засече като празен диск! <{POST_SNAPBACK}> А като какво ти го заСече като нОв пълен догоре диск ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Определено E-proformance / Verbatim. Още един глас за тях. Да добавя за Принкото, наистина по-смотани RW от тея няма! Разлепят се след 2-3 презаписа. И това ако е longtime storage Ми то аз дискетите ми траят поне няколко месеца след постоянни презаписи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 SKC, Sentinel това са марките за мен. Нямам никакви проблеми с тях.Значи записвачка имам от година и малко.Едното ми SKC е на 8-9 месеца.Има поне 300 презаписа може и повече.Е на желязно братче.Ама аз си го пазя.Почти не се забелязват драскотини.Иначе купих си двa Verbatim CD-RW бляк. Само дето си дадох парите. Абе купувайте си от магазина дето е срещу кукления театър.Мисля, че се казва CD-R ... Там са на доста добри цени и всичко е качествено.Правят за по-големи количества доста добри отстъпки. Само да ви кажа, че най-гадния диск това е черният Samsung 48x по на акан диск няма да намерите.И даже железен Teac някой път не го чете.тези дискове са само за витрини.Да не се барат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_X_ Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 От Verbatim по добри няма в съотношение бързина каечство и доживотната им гаранция на RW-тата. 32x RW и съм го писал повече 100 пъти и няма проблем с нито едно CD-ROM-че или писачка. А колкото до Princoto, по смотани дискове от това не сам виждал. Затова винаги евтиното излиза по скъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Колкото хора, толкова и мнения. Приемрно, аз си ползвам Принко презаписваеми за колата. Доста често си ги презаписвам и до сега не съм имал никакви ядове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Имам записвачка вече четвърта година и имам един диск VERBATIM който е още от тогава и е на 4x още си го записвам почти всяка седмица и нямам проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Аз карам със един MEMOREX имам го от доста време и съм записвал доста на него.За сега нямам проблеми с него На мен Меморекс-а не ми го разпознава записвачката. Иначе съм имал същия проблем с Принко записващите дискове, с рерайтъбъл съм нямал проблеми. Карам си с Принко рерайтъбъл вече 7 8 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Колкото хора - толкова различни мнения....Явно няма да стигнем до единно мнение, тъй като съвсем ясно е, че нещата зависят и от това с каква записвачка се пишат, различните партиди и т.н. Аз лично ползвам Traxdata(10Х) и Maxell(12Х) - (по 10-тина и от двете марки)....даже имам и 1 бр. SKC от малките...185 Mb . Ами на горните 2 марки съм писал по 20-30 пъти на максимална скорост и досега съм нямал проблеми. Както казах нещата са и до пасване на записвачката или плеъра с отражаващото покритие на диска или миниатюрните разлики при записа с конкретната записвачка. Днес например си купувах MP3 плеър и имах възможност да си избирам между 2 почти сходни модела на една и съща фирма. Е ми...и двата четат RW без проблем, но един RW Traxdata успя да го разчете единият (без бавене), а другият въртя....въртя...и нищо. Това е....Божа работа....кат' стане, не знаеш от плеъра ли е, от партидата ли, при записа ли нещо малко е мръднало.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado_pd Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 mom4eta az si karam na kakwoto mi padne nqmam preoblemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 А като какво ти го заСече като нОв пълен догоре диск ли засече го като празен диск с затворена сесия. или като обикновен празен диск с затворена сесия. не помня вече. колкото презаписваеми дискове съм си взел... всичките излезнаха боклуци. само един имам Maxell дето ми е XPто на него записано. нищо му няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Mesri za savetite mnogo 6te sa mi polezni 6te gi imam na predvid .Daje 06te dnes otivam da si kupq Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Миналата седмица си взех един Memorex CD-RW 16X-24X, мислех да си взема повече, добре че не го направих. Като се прибрах реших да го пробвам. Пускам да записвам един филм и някъде към 40% ми даде Power Calibration Error. Да си призная "малко" се притесних. За по-сигурно го изтрих и пробвах да запиша пак, но отново същото съобщение. Логично реших да пробвам на друг компютър и с друга записвачка. Този път не изкара никакво съобщение за грешка, но така зацикли, че след 10 минути чакане просто се наложи да прекъсна записа и да извадя диска, чрез бутона за Eject, което обаче се оказа изключително трудно, защото записвачката си беше наумила да не го пуска.(LG no comment) Както и да е връщам диска в магазина, откъдето го купих и там ми казаха, че ще го пробват. Оказа се, че "успели" да го запишат и то не на каква записвачка ами на LG!!! Прибрах се и пробвах да копирам съдържанието на диска и установих, че тази операция не може да бъде осъществена... Сега седя и се чудя за какъв дявол не си взех един Princo, вече съм ползвал и съм повече от доволен от тях, а се набутах с този Memorex, който в момента не става за нищо друго освен за фризби или за часовник както каза един познат. Имаше една мъдрост за евтиното, което излизало скъпо накрая, а при мен скъпото ми излезна още по скъпо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Миналата седмица си взех един Memorex CD-RW 16X-24X, мислех да си взема повече, добре че не го направих. Като се прибрах реших да го пробвам. Пускам да записвам един филм и някъде към 40% ми даде Power Calibration Error. Да си призная "малко" се притесних. За по-сигурно го изтрих и пробвах да запиша пак, но отново същото съобщение. Логично реших да пробвам на друг компютър и с друга записвачка. Този път не изкара никакво съобщение за грешка, но така зацикли, че след 10 минути чакане просто се наложи да прекъсна записа и да извадя диска, чрез бутона за Eject, което обаче се оказа изключително трудно, защото записвачката си беше наумила да не го пуска.(LG no comment) Както и да е връщам диска в магазина, откъдето го купих и там ми казаха, че ще го пробват. Оказа се, че "успели" да го запишат и то не на каква записвачка ами на LG!!! Прибрах се и пробвах да копирам съдържанието на диска и установих, че тази операция не може да бъде осъществена... Сега седя и се чудя за какъв дявол не си взех един Princo, вече съм ползвал и съм повече от доволен от тях, а се набутах с този Memorex, който в момента не става за нищо друго освен за фризби или за часовник както каза един познат. Имаше една мъдрост за евтиното, което излизало скъпо накрая, а при мен скъпото ми излезна още по скъпо... Мдааа....кофти. Аз за радост си нямам още такива проблеми (докога ли...). Взех преди няколко дена няколко SKC. Поне първите 2 записа...дотук съм стигнал...са без никакви проблеми. Взех също да пробвам и един Verbatim 24Х - записах го догоре на 24Х и щом MP3 плеъра прочете всичките парчета от раз...значи е читав.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 А бе и аз си взех едно Принко и след 10-тина записа още нямам проблем с него, Иначе Максел,Вербатен и Е-перфоранс съм имал но след 100-120 записа жсеки се скапва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 От 2 години имам 2 SKC (4х-10х) и двата са живи след 200-300 презаписа. Не развалят файловете при запис. Железни са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.