halifax Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 neta ne6to e mnogo kofti imam 4uvstvoto 4e ne6to mu i8ma ima li niakoi ideia ot kakvo moje da e ?viarno 4e sam na nai niskata tarifa ama tova edvam da si otvariam wareza i da mi prekasva downloadite ili pak da svalia6 s 2 kb mislia 4e e bezobrazie!!!ako niakoi moje da mi pomogne s idei 6te sam mu blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 I na men ni e taka. Ot 7 4ASA mi sa tegli CD3 na Diablo II. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Ми има телефон на доставчика. Ако те не могат да ти помогнат - тук не виждам кой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
halifax Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 na vsi4ki s dostapna li e tolkova zle ili samo moia za6toto niamam poznati s takava vrazka i ne moga da precenia? sastoianieto e pla4evno! triabva da zvanna no ne znam dali takava triabva da skorosta ili problema e pri men!razberete stra6no kofti e ot wareza mi spira downloada po niakoe vreme, prekasva postoianno dobre4esam s get right i svalia s2 kb,a mejdunarodnia i toi e sa6toto polojenie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 neta ne6to e mnogo kofti imam 4uvstvoto 4e ne6to mu i8ma ima li niakoi ideia ot kakvo moje da e ?viarno 4e sam na nai niskata tarifa ama tova edvam da si otvariam wareza i da mi prekasva downloadite ili pak da svalia6 s 2 kb mislia 4e e bezobrazie!!!ako niakoi moje da mi pomogne s idei 6te sam mu blagodaren <{POST_SNAPBACK}> I as sum na nai niskata tarifa no niamam problemi otvaria si saitovete normalno ,a downloada e 16k/sec ot warez.ru i ne prekusva ! Nai dobre pozvani v evrocom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 I na men ni e taka. Ot 7 4ASA mi sa tegli CD3 na Diablo II. Ти си на гигабит... а и не трябва да съдиш само по wareza. Сървъра ако спре това няма да значи, че нямаш нет Link to comment Share on other sites More sharing options...
halifax Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 ok zna4i 6te zvania 6toto hora sram me e da kaja na niakoi 4e imam internet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
halifax Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 a niakoi da ima nastroikite na lokalnata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.