Jump to content
BulForum.com

neta mi e mnogo kofti

halifax

Recommended Posts

neta ne6to e mnogo kofti imam 4uvstvoto 4e ne6to mu i8ma ima li niakoi ideia ot kakvo moje da e ?viarno 4e sam na nai niskata tarifa ama tova edvam da si otvariam wareza i da mi prekasva downloadite ili pak da svalia6 s 2 kb mislia 4e e bezobrazie!!!ako niakoi moje da mi pomogne s idei 6te sam mu blagodaren

na vsi4ki s dostapna li e tolkova zle ili samo moia za6toto niamam poznati s takava vrazka i ne moga da precenia?

sastoianieto e pla4evno! triabva da zvanna no ne znam dali takava triabva da skorosta ili problema e pri men!razberete stra6no kofti e ot wareza mi spira downloada po niakoe vreme, prekasva postoianno dobre4esam s get right i svalia s2 kb,a mejdunarodnia i toi e sa6toto polojenie!

neta ne6to e mnogo kofti imam 4uvstvoto 4e ne6to mu i8ma ima li niakoi ideia ot kakvo moje da e ?viarno 4e sam na nai niskata tarifa ama tova edvam da si otvariam wareza i da mi prekasva downloadite ili pak da svalia6 s 2 kb mislia 4e e bezobrazie!!!ako niakoi moje da mi pomogne s idei 6te sam mu blagodaren

I as sum na nai niskata tarifa no niamam problemi otvaria si saitovete normalno ,a downloada e 16k/sec ot warez.ru i ne prekusva ! Nai dobre pozvani v evrocom :thumbs-up:

I na men ni e taka. Ot 7 4ASA mi sa tegli CD3 na Diablo II. :angry:

Ти си на гигабит... а и не трябва да съдиш само по wareza. Сървъра ако спре това няма да значи, че нямаш нет :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...