sine0chko Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Zdraveite na vqrno moje da e imalo podobna tema no az ne sum e zabelqzal zatova ako e povtarqm mnogo molq da se izvenq zashtoto sum malko nebrejen : ta da si doida na temata tursq temi za gsm siemens m65 ako moje da mi dadete link da si gi drupna ili da mi gi pratite ili da gi uploadnite nqkade nqma znachenie samo da mi svurshete rabotata mersi ! Blagodarq . Link to comment Share on other sites More sharing options...
baistiv Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Zdraveite na vqrno moje da e imalo podobna tema no az ne sum e zabelqzal zatova ako e povtarqm mnogo molq da se izvenq zashtoto sum malko nebrejen : ta da si doida na temata tursq temi za gsm siemens m65 ako moje da mi dadete link da si gi drupna ili da mi gi pratite ili da gi uploadnite nqkade nqma znachenie samo da mi svurshete rabotata mersi ! Blagodarq . <{POST_SNAPBACK}> ето един линк http://www.club-siemens.net/fun/ и още един http://eldar.cz/siemens/m65/ftp/index.php?...8a767f3fef050cf Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 baistiv : Blgodarq mnogo a nqma li drygi predlojeniq . chakam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Тая тема не е ли за Buy/Sell ? EDIT:Извинявам се, обърках се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 Тая тема не е ли за Buy/Sell ? <{POST_SNAPBACK}> hm.... mi da ti kaja ne mislq che e za bye/sell shtoto as nishto ne kupuvam nito prodavam a prosto iskam da mi dadete links ili da mi pratite nqkoi temi za gsm ! mislq che znaish kakvo e tema nali ne takava tema opisanie mi fon za gsma mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Кажи какво точно те интерсува за М65. Аз съм с този модел вече почти 5 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 Кажи какво точно те интерсува за М65. Аз съм с този модел вече почти 5 месеца. <{POST_SNAPBACK}> mi interesuvame absoliutno si4ko po to4no iskam da mi dadete linkove ot deto moga da si svalqm melodii nai veche .wav melodii , wallpaper , video , temi-theme , i takiva drygi junjorii a i da te pitam dovolen li si ot gsma i kolko pari go kupi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 mi interesuvame absoliutno si4ko po to4no iskam da mi dadete linkove ot deto moga da si svalqm melodii nai veche .wav melodii , wallpaper , video , temi-theme , i takiva drygi junjorii a i da te pitam dovolen li si ot gsma i kolko pari go kupi ? Ами на части ще ти отговора. Сега нямам време да ти обясня всичко. wav мелодии може да си направиш сам. Ще ти дам програмите с които става. В warez-a има няколко готови. За wallpaper си слагам направо JPG файлове. Не търся специално преработени за gsm-и. За видео си има специален ковертор с който си правя какъвто и да е клип в формат .3gp. Софтуера му беше малко бъгав. Блокираше лесно. След ъпдейт до най - новата версия вече немога да се оплача. Има доста подобрения в камерата звука и т.н. Снимките които прави са с доста добро качество. Клиповете са по 30 сек. За парите които съм го взел няма смисъл да говорим, вече е доста по евтин. За 400 лв. мисля че няма да е проблем да го намериш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 ti maiche ne me razbra nachi as veche sum si go kupil imam go ot 4 dena veche i mnogo sum dovolen za sq kupih go za 360 leva chisto nov tova e hubavoto a da se vurnem na temata : dai mi link s taq programa za .wav ? pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 mersi za vsi4ki mnenieq do sega no da vi pitam moje li kato si napraa klip(video) ot telefona (siemens m65) sled tova kato go kacha na pc-to shte moga li da go gledam ??? a i oshte neshto davaite linkove s bezplatni (free) neshta za siemens m65 sound,video,wav,pictures,theme,mid,wallpaper,screenserver, i taka natataka :Blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Искам да питам 2 неща за М65. Как да направя така че да ми изписва по време на разговор, колко секунди минават от него, защото ми пише само номера. И второ как се настройват мелодиите за SMS и будулника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Има си тема за 65-та серия на Сименс в раздел Hardware ... Тва Е ТЕМАТА !!!!!! ... Use The Fuckin' Search !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 да тва не е тема за 65, а е за М65. По добре виж датата на първото мнение, преди да се правиш на модератор Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 да тва не е тема за 65, а е за М65. По добре виж датата на първото мнение първо <{POST_SNAPBACK}> Ти какво искаш да кажеш?? Че Сименс М65 не е от 65-тата серия на Сименс ли???Точно онази тема си е за тези неща!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ти какво искаш да кажеш?? Че Сименс М65 не е от 65-тата серия на Сименс ли???Точно онази тема си е за тези неща!! <{POST_SNAPBACK}> Не пишете излишни глупости. Вижте автора и датата на темата. Има си модератори. Не се правете на такива. Ако нямате какво да кажете няма за какво да флуудите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.