Jump to content
BulForum.com

Tursq temi za gsm

sine0chko

Recommended Posts

Zdraveite na vqrno moje da e imalo podobna tema no az ne sum e zabelqzal zatova ako e povtarqm mnogo molq da se izvenq zashtoto sum malko nebrejen : ta da si doida na temata tursq temi za gsm siemens m65 ako moje da mi dadete link da si gi drupna ili da mi gi pratite ili da gi uploadnite nqkade nqma znachenie samo da mi svurshete rabotata mersi ! Blagodarq . :wacko: B)

Zdraveite na vqrno moje da e imalo podobna tema no az ne sum e zabelqzal zatova ako e povtarqm mnogo molq da se izvenq zashtoto sum malko nebrejen : ta da si doida na temata tursq temi za gsm siemens m65 ako moje da mi dadete link da si gi drupna ili da mi gi pratite ili da gi uploadnite nqkade nqma znachenie samo da mi svurshete rabotata mersi ! Blagodarq .  :wacko:  B)

ето един линк http://www.club-siemens.net/fun/ и още един

http://eldar.cz/siemens/m65/ftp/index.php?...8a767f3fef050cf

Кажи какво точно те интерсува за М65. Аз съм с този модел вече почти 5 месеца.

mi interesuvame absoliutno si4ko :) po to4no iskam da mi dadete linkove ot deto moga da si svalqm melodii nai veche .wav melodii , wallpaper , video , temi-theme , i takiva drygi junjorii

a i da te pitam dovolen li si ot gsma i kolko pari go kupi ? B)

mi interesuvame absoliutno si4ko :) po to4no iskam da mi dadete linkove ot deto moga da si svalqm melodii nai veche .wav melodii , wallpaper , video , temi-theme ,  i takiva drygi junjorii

a i da te pitam dovolen li si ot gsma i kolko pari go kupi ? B)

Ами на части ще ти отговора. Сега нямам време да ти обясня всичко.

wav мелодии може да си направиш сам. Ще ти дам програмите с които става. В warez-a има няколко готови. За wallpaper си слагам направо JPG файлове. Не търся специално преработени за gsm-и. За видео си има специален ковертор с който си правя какъвто и да е клип в формат .3gp. Софтуера му беше малко бъгав. Блокираше лесно. След ъпдейт до най - новата версия вече немога да се оплача. Има доста подобрения в камерата звука и т.н. Снимките които прави са с доста добро качество. Клиповете са по 30 сек. За парите които съм го взел няма смисъл да говорим, вече е доста по евтин. За 400 лв. мисля че няма да е проблем да го намериш.

mersi za vsi4ki mnenieq do sega no da vi pitam moje li kato si napraa klip(video) ot telefona (siemens m65) sled tova kato go kacha na pc-to shte moga li da go gledam ???

a i oshte neshto davaite linkove s bezplatni (free) neshta za siemens m65

sound,video,wav,pictures,theme,mid,wallpaper,screenserver, i taka natataka :Blagodarq

• 7 months later...

Искам да питам 2 неща за М65. Как да направя така че да ми изписва по време на разговор, колко секунди минават от него, защото ми пише само номера. И второ как се настройват мелодиите за SMS и будулника

да тва не е тема за 65, а е за М65. По добре виж датата на първото мнение първо

Ти какво искаш да кажеш?? :confused Че Сименс М65 не е от 65-тата серия на Сименс ли???Точно онази тема си е за тези неща!!

Ти какво искаш да кажеш?? :confused Че Сименс М65 не е от 65-тата серия на Сименс ли???Точно онази тема си е за тези неща!!

Не пишете излишни глупости. Вижте автора и датата на темата. Има си модератори. Не се правете на такива. Ако нямате какво да кажете няма за какво да флуудите

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...