zmeikov Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Търся захранване за едно старо дъно. Ето Тук, тук и тука съм дал малко картинки. Модел не знам. Ако някой има такова чудо да се обажда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Търся захранване за едно старо дъно. Ето Тук, тук и тука съм дал малко картинки. Модел не знам. Ако някой има такова чудо да се обажда. <{POST_SNAPBACK}> iskame da pomognim no linkovete ne se otvarqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 http://briefcase.yahoo.com/zmeikov/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 http://briefcase.yahoo.com/zmeikov/ <{POST_SNAPBACK}> Брееее. Какво е туй чудо ??? Какъв модел е ПЦ-то ??? HP-Vectra ??? Compaq ??? Да не е Макгаврош ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Брееее. Какво е туй чудо ??? Какъв модел е ПЦ-то ??? HP-Vectra ??? Compaq ??? Да не е Макгаврош ? <{POST_SNAPBACK}> Oтпред пише: COMPAQ Prosignia 300. иначе е с SCSI хард и цд ром. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Mnogo 4ydno kade my sedi rama Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Oтпред пише: COMPAQ Prosignia 300. иначе е с SCSI хард и цд ром. <{POST_SNAPBACK}> Почти замаалко да ти излезне късмета. Имам едно захранване но е за НР. Пак са подобни буксите но не са същите ЕДИТ "то май без него не се разминавам" Имаш ли възмойност да снимаш цялата кутия както е отворена ??? Аз впрочем ще се разровя из избата за някое Компашко АТ. ЕДИТ2 от цялата работа излезна само едно Ай Би Ем-ско АТ + благодарности дето си подредих избата Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Корав компак е! Утре и аз ще поровя в склада !Може и да ти излезе късмета ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Почти замаалко да ти излезне късмета. Имам едно захранване но е за НР. Пак са подобни буксите но не са същите ЕДИТ "то май без него не се разминавам" Имаш ли възмойност да снимаш цялата кутия както е отворена ??? Аз впрочем ще се разровя из избата за някое Компашко АТ. ЕДИТ2 от цялата работа излезна само едно Ай Би Ем-ско АТ + благодарности дето си подредих избата <{POST_SNAPBACK}> OK сложих Tук повечко снимки макар, че не виждам с какво могат да помогнат. Ако се интересуваш конкретно от някой конкретен елемент кажи да го снимам отблизо с повече подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 az imam zahranvane AT 230 W , oba4e ot de da znam dali 6a stane mai 4e 6a stane 6oto zahranvaneto ima za danoto dve buksi s po 6est dupki na vsqka i neznam . Rabote6to e da dopalnq hah kaji kolko si sklonen da dade6 imam sa6to i kutiq prava a pak zahranvaneto e horizontalno ! i kvo drugo da ti kaja ?!? pitai i 6a ti otgovarqm ! oba4e kaji kolko si sklonen da dade6 da znam dali ima smisal .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 OK сложих Tук повечко снимки макар, че не виждам с какво могат да помогнат...............................<{POST_SNAPBACK}> Исках да се убедя че и обикновенно АТ ще ти свърши работа. Сега ровичкам из сайтовете за Compaq-info да видя кой кабел....каде/защо .Та затова исках снимка на кутията Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 аз имам compaq AT захранване 200в кви парички даваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 аз имам compaq AT захранване 200вкви парички даваш? <{POST_SNAPBACK}> ако става 5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 ако става 5 лв. <{POST_SNAPBACK}> ми то стаа ама тряя да разберем дали ша стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 ми то стаа ама тряя да разберем дали ша стане <{POST_SNAPBACK}> Ясно е че е по удобно да дойдеш ти на място и да пуснем машината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Открих ! Цели два броя ! Трябва, обаче да се разходиш до Тракия ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 Открих ! Цели два броя ! Трябва, обаче да се разходиш до Тракия ! <{POST_SNAPBACK}> СУПЕР. дай линк от bgmaps.com ако искаш на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.