Jump to content
BulForum.com

Търся захранване

Recommended Posts

Брееее. Какво е туй чудо ??? Какъв модел е ПЦ-то ??? HP-Vectra ??? Compaq ??? Да не е Макгаврош ? :)

Oтпред пише: COMPAQ Prosignia 300. иначе е с SCSI хард и цд ром.

Почти замаалко да ти излезне късмета. Имам едно захранване но е за НР. :( Пак са подобни буксите но не са същите :huh:

ЕДИТ "то май без него не се разминавам"

Имаш ли възмойност да снимаш цялата кутия както е отворена ??? Аз впрочем ще се разровя из избата за някое Компашко АТ. :)

ЕДИТ2

от цялата работа излезна само едно Ай Би Ем-ско АТ + благодарности дето си подредих избата :blink:

Почти замаалко да ти излезне късмета. Имам едно захранване но е  за НР.  :(  Пак са подобни буксите но не са същите  :huh:

ЕДИТ "то май без него не се разминавам"

Имаш ли възмойност да снимаш цялата кутия както е отворена  ??? Аз впрочем ще се разровя из избата за някое Компашко АТ. :)

ЕДИТ2

от цялата работа излезна само едно Ай Би Ем-ско АТ + благодарности дето си подредих избата :blink:

OK сложих Tук повечко снимки макар, че не виждам с какво могат да помогнат. Ако се интересуваш конкретно от някой конкретен елемент кажи да го снимам отблизо с повече подробности.

Guest the_hot_guy

az imam zahranvane AT 230 W , oba4e ot de da znam dali 6a stane mai 4e 6a stane 6oto zahranvaneto ima za danoto dve buksi s po 6est dupki na vsqka i neznam . Rabote6to e da dopalnq hah :) kaji kolko si sklonen da dade6 imam sa6to i kutiq prava a pak zahranvaneto e horizontalno ! i kvo drugo da ti kaja ?!? pitai i 6a ti otgovarqm ! oba4e kaji kolko si sklonen da dade6 da znam dali ima smisal .... :unsure:

OK сложих Tук повечко снимки макар, че не виждам с какво могат да помогнат...............................

Исках да се убедя че и обикновенно АТ ще ти свърши работа. Сега ровичкам из сайтовете за Compaq-info да видя кой кабел....каде/защо .Та затова исках снимка на кутията :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...