Jump to content
BulForum.com

Cabletel?

DANKO

Recommended Posts

Здравейте всички!

От известно време забелязвам масирана рекламна кампания на Кейбълтел(освен,че пуснаха 24/24 Глемия брат)!Ето ви и линк към сайта им:

http://www.cabletel.bg/

Та реших да попитам какво мислите вие по този въпрос,а именно:дали Евроком може да предложи подобна услуга!

Здравейте всички!

От известно време забелязвам масирана рекламна кампания на Кейбълтел(освен,че пуснаха 24/24 Глемия брат)!Ето ви и линк към сайта им:

http://www.cabletel.bg/

Та реших да попитам какво мислите вие по този въпрос,а именно:дали Евроком може да предложи подобна услуга!

Много са зле кейбълтел. Пуснаха биг брадър защото нямаха парици да си платят за Диема+ тъй като те вдигнаха цените за бродкаст понеже пускат много футболни първенства както и НБА. Въобще не им завиждам на потребителите на кейбълтел в интерес на истината.

дали Евроком може да предложи подобна услуга!

Коя услуга?? Интернет, кабелна? - че то си ги има :):) Телефон??

Нямат Диема, Диема2

А и малко оффтопик:

Къде подяволите изчезна History - музикални програми колкото искаш, защо го махнахте :confused :angry1 :angry1

Верно е,че имат кабелна и нет(и то,като гледам доста по-добър от този на Кейбълтел)!Сега чувам,че въвеждат някакви пакети с телевизионни програми-това също е добре!Но наистина няма да е лошо да пуснат телефон!Защото ,като гледам,бъдещето е на тези компании,които предлагат комплексни услуги,качество и улеснение за потребителите!Кой знае,скоро може да пуснат и друга услуга по кабела!А дано!:)

Много са зле кейбълтел. Пуснаха биг брадър защото нямаха парици да си платят за Диема+ тъй като те вдигнаха цените за бродкаст понеже пускат много футболни първенства както и НБА. Въобще не им завиждам на потребителите на кейбълтел в интерес на истината.

На диемата цената за излъчване падна.

На диемата цената за излъчване падна.

Последно цената на Диема падна или се качи? :)

Това го паствам от друг форум:

Е тва' не се трае! Значи за едно първенство - английското се скараха всички кабелни оператори в България.

1-во: Английското първенство не бе продадено на Диема, защото Евроком и КабелТЕЛ помогнаха на ББТ да купи правата!

2-ро: От Диема изключително много се ядосаха и вдигнаха цената с 50ст. на абонат.

3-то: След 1 и 2 от КейбълТел се ядосаха и прекъснаха договора, Диема направиха същия номер и на Евроком и те прекъснаха договора!

4-то: КабелТЕЛ пуснаха безплатно КабелТЕЛ - Биг Брадър Лайв на Евроком.

5-то: Предполагам, че ще дават Реал - Барса по TVE, обаче там ми върви Playboy EXCLUSIVE и ще за почне към 23:30. И ще стане така, че няма да мога да гледам мача, както не можах да гледам Испания-Англия. Точно Рууни почна да раздава ритници и тия' ми пуснаха цици. Аз съм за циците, обаче предпочитам да гледам футбол с английски привкус!

6-то: Предаването по ББТ за английската лига не може да променя програмната схема на ББТ и май някой от екипа е от Фулъм, Евертън или Бирмингам. Аз много обичам английския футбол, нямам нищо против дербито Евертън-Бирмингам, обаче предпочитам да гледам най великия клуб Манчестър Юнайтед на живо!!!!!!!

7-то: Ако тия' "пииииииипппп" от ББТ не дават на живо велик тим като Ман Юнайтед нека дават поне мачовете на Челси и Арсенал или Ливърпул!!!!! А те дават Евертън-Фулам!!!????????????????

8-мо: Нали казаха 5 мача живо предаване???? Мисля че тая седмица са само 3 мача живо предаване и то мачове без интрига! Мач на запис не мога да гледам!!!!!!!!!!!! И не им се хващаите на лъжите не е заради БФС-то!!!!!! Това е заради програмната схема на 'ППППППИИИПП" от ББТ!!! Зада искарват кинти от смс. Щот' трябва да изплащат заема от банката с който купиха правата за Лигата!!!!!!!!!!!!!

Но наистина няма да е лошо да пуснат телефон!

Аз до колкото знам Евроком щели в скоро време да пускат някакъв телефон и се плаща някъде около 10-15лв. такса на месец и можеш да говориш колкото си искаш в рамките на града,а за извънградско се плаща отделно.Незнам дали информацията ми е верна,но ако е така това ще е много хубава услуга :) ;) :P :D

Аз до колкото знам Евроком щели в скоро време да пускат някакъв телефон и се плаща някъде около 10-15лв. такса на месец и можеш да говориш колкото си искаш в рамките на града,а за извънградско се плаща отделно.Незнам дали информацията ми е верна,но ако е така това ще е много хубава услуга :) ;)  :P  :D

Дам, ще се пуска. Veno го беше споменал в някоя тема, може би в онази за кабелната телевизя. Доколкото помня ставаше дума за януари, но не съм абсолютно сигурен.

А бе мен най-вече ме интересува Big Brother канала.Иначе съм си доволен от ЕК,ама ми се зяпа ББ по цял ден.Какъв е проблем им е на ЕК да го пуснат?Мисля,че само могат да спечелят от това!

А бе мен най-вече ме интересува Big Brother канала.Иначе съм си доволен от ЕК,ама ми се зяпа ББ по цял ден.Какъв е проблем им е на ЕК да го пуснат?Мисля,че само могат да спечелят от това!

Проблема е, че никой не го предлага за да го пуснат. Иначе ще е лесно. Алтернативата пиратско излъчване не е коректна.

Спомни си рекламата "само по кейбълтел", което трябва да ти говори нещо ;)

Аз пък дочух че щяло да има нов канал който се казва Нова + и ще бъде платен и по него ще излъчват Биг Брадър 24/7 ама незнам дали това е така

А и малко оффтопик:

Къде подяволите изчезна  History - музикални програми колкото искаш, защо го махнахте :confused  :angry1  :angry1

Да, и аз се чудя същото :angry1 Майка им мръсна на тия пумпали :angry1 Писна ми вече.Не само, че вдигат таксата, ами и с всяко дигане изчезват по няколко от най-яките канали!Тоя път бяха HISTORY и TV1000.Другия път очаквам да подбарат и "многото" спортни кнали дето ги имаме :sayjin

Проблема е, че никой не го предлага за да го пуснат. Иначе ще е лесно. Алтернативата пиратско излъчване не е коректна.

Спомни си рекламата "само по кейбълтел", което трябва да ти говори нещо ;)

а да попитам,след като не се предлага,защо канала е вече в пакета на Евроком София??? :confused

както и на кабелни телевизии в Русе и Стара Загора??? :confused :confused

а да попитам,след като не се предлага,защо канала е вече в пакета на Евроком София??? :confused

както и на кабелни телевизии в Русе и Стара Загора??? :confused  :confused

Защото тези телевизии са част от мрежата на Cabletel или имат близки бизнес отношения с тях. Логично.

• 2 months later...
Аз до колкото знам Евроком щели в скоро време да пускат някакъв телефон и се плаща някъде около 10-15лв. такса на месец и можеш да говориш колкото си искаш в рамките на града,а за извънградско се плаща отделно.Незнам дали информацията ми е верна,но ако е така това ще е много хубава услуга :) ;)  :P  :D

Някой знае ли дали наистина ще пускат такъв телефон?

Хм, тва с телефона звучи доста добре. Ще пада яко бърборене :punk . Айде някой от администраторите запознат с това, да даде малко информациика, ако е възможно :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...