DANKO Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Здравейте всички! От известно време забелязвам масирана рекламна кампания на Кейбълтел(освен,че пуснаха 24/24 Глемия брат)!Ето ви и линк към сайта им: http://www.cabletel.bg/ Та реших да попитам какво мислите вие по този въпрос,а именно:дали Евроком може да предложи подобна услуга! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Здравейте всички!От известно време забелязвам масирана рекламна кампания на Кейбълтел(освен,че пуснаха 24/24 Глемия брат)!Ето ви и линк към сайта им: http://www.cabletel.bg/ Та реших да попитам какво мислите вие по този въпрос,а именно:дали Евроком може да предложи подобна услуга! <{POST_SNAPBACK}> Много са зле кейбълтел. Пуснаха биг брадър защото нямаха парици да си платят за Диема+ тъй като те вдигнаха цените за бродкаст понеже пускат много футболни първенства както и НБА. Въобще не им завиждам на потребителите на кейбълтел в интерес на истината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 дали Евроком може да предложи подобна услуга! <{POST_SNAPBACK}> Коя услуга?? Интернет, кабелна? - че то си ги има :) Телефон?? Нямат Диема, Диема2 А и малко оффтопик: Къде подяволите изчезна History - музикални програми колкото искаш, защо го махнахте Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Е хуу де , на сайта им пише че имат диемите... Хм послъгват значи а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANKO Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Верно е,че имат кабелна и нет(и то,като гледам доста по-добър от този на Кейбълтел)!Сега чувам,че въвеждат някакви пакети с телевизионни програми-това също е добре!Но наистина няма да е лошо да пуснат телефон!Защото ,като гледам,бъдещето е на тези компании,които предлагат комплексни услуги,качество и улеснение за потребителите!Кой знае,скоро може да пуснат и друга услуга по кабела!А дано! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Много са зле кейбълтел. Пуснаха биг брадър защото нямаха парици да си платят за Диема+ тъй като те вдигнаха цените за бродкаст понеже пускат много футболни първенства както и НБА. Въобще не им завиждам на потребителите на кейбълтел в интерес на истината. <{POST_SNAPBACK}> На диемата цената за излъчване падна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 На диемата цената за излъчване падна. <{POST_SNAPBACK}> Последно цената на Диема падна или се качи? Това го паствам от друг форум: Е тва' не се трае! Значи за едно първенство - английското се скараха всички кабелни оператори в България. 1-во: Английското първенство не бе продадено на Диема, защото Евроком и КабелТЕЛ помогнаха на ББТ да купи правата! 2-ро: От Диема изключително много се ядосаха и вдигнаха цената с 50ст. на абонат. 3-то: След 1 и 2 от КейбълТел се ядосаха и прекъснаха договора, Диема направиха същия номер и на Евроком и те прекъснаха договора! 4-то: КабелТЕЛ пуснаха безплатно КабелТЕЛ - Биг Брадър Лайв на Евроком. 5-то: Предполагам, че ще дават Реал - Барса по TVE, обаче там ми върви Playboy EXCLUSIVE и ще за почне към 23:30. И ще стане така, че няма да мога да гледам мача, както не можах да гледам Испания-Англия. Точно Рууни почна да раздава ритници и тия' ми пуснаха цици. Аз съм за циците, обаче предпочитам да гледам футбол с английски привкус! 6-то: Предаването по ББТ за английската лига не може да променя програмната схема на ББТ и май някой от екипа е от Фулъм, Евертън или Бирмингам. Аз много обичам английския футбол, нямам нищо против дербито Евертън-Бирмингам, обаче предпочитам да гледам най великия клуб Манчестър Юнайтед на живо!!!!!!! 7-то: Ако тия' "пииииииипппп" от ББТ не дават на живо велик тим като Ман Юнайтед нека дават поне мачовете на Челси и Арсенал или Ливърпул!!!!! А те дават Евертън-Фулам!!!???????????????? 8-мо: Нали казаха 5 мача живо предаване???? Мисля че тая седмица са само 3 мача живо предаване и то мачове без интрига! Мач на запис не мога да гледам!!!!!!!!!!!! И не им се хващаите на лъжите не е заради БФС-то!!!!!! Това е заради програмната схема на 'ППППППИИИПП" от ББТ!!! Зада искарват кинти от смс. Щот' трябва да изплащат заема от банката с който купиха правата за Лигата!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 за кво ми са тея ве в плд нямат нет, нищо нямат, само CATV по скоро питай кога Cabletel ще предложат това дето ЕК предлагат (поне интернет) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Но наистина няма да е лошо да пуснат телефон!<{POST_SNAPBACK}> Аз до колкото знам Евроком щели в скоро време да пускат някакъв телефон и се плаща някъде около 10-15лв. такса на месец и можеш да говориш колкото си искаш в рамките на града,а за извънградско се плаща отделно.Незнам дали информацията ми е верна,но ако е така това ще е много хубава услуга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Аз до колкото знам Евроком щели в скоро време да пускат някакъв телефон и се плаща някъде около 10-15лв. такса на месец и можеш да говориш колкото си искаш в рамките на града,а за извънградско се плаща отделно.Незнам дали информацията ми е верна,но ако е така това ще е много хубава услуга Дам, ще се пуска. Veno го беше споменал в някоя тема, може би в онази за кабелната телевизя. Доколкото помня ставаше дума за януари, но не съм абсолютно сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 А бе мен най-вече ме интересува Big Brother канала.Иначе съм си доволен от ЕК,ама ми се зяпа ББ по цял ден.Какъв е проблем им е на ЕК да го пуснат?Мисля,че само могат да спечелят от това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 А бе мен най-вече ме интересува Big Brother канала.Иначе съм си доволен от ЕК,ама ми се зяпа ББ по цял ден.Какъв е проблем им е на ЕК да го пуснат?Мисля,че само могат да спечелят от това! Проблема е, че никой не го предлага за да го пуснат. Иначе ще е лесно. Алтернативата пиратско излъчване не е коректна. Спомни си рекламата "само по кейбълтел", което трябва да ти говори нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Аз пък дочух че щяло да има нов канал който се казва Нова + и ще бъде платен и по него ще излъчват Биг Брадър 24/7 ама незнам дали това е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Само някой трябва да им разреши, а СЕМ са против Биг Брадър нещо ;-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 А и малко оффтопик:Къде подяволите изчезна History - музикални програми колкото искаш, защо го махнахте <{POST_SNAPBACK}> Да, и аз се чудя същото Майка им мръсна на тия пумпали Писна ми вече.Не само, че вдигат таксата, ами и с всяко дигане изчезват по няколко от най-яките канали!Тоя път бяха HISTORY и TV1000.Другия път очаквам да подбарат и "многото" спортни кнали дето ги имаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Проблема е, че никой не го предлага за да го пуснат. Иначе ще е лесно. Алтернативата пиратско излъчване не е коректна. Спомни си рекламата "само по кейбълтел", което трябва да ти говори нещо <{POST_SNAPBACK}> а да попитам,след като не се предлага,защо канала е вече в пакета на Евроком София??? както и на кабелни телевизии в Русе и Стара Загора??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 а да попитам,след като не се предлага,защо канала е вече в пакета на Евроком София??? както и на кабелни телевизии в Русе и Стара Загора??? Защото тези телевизии са част от мрежата на Cabletel или имат близки бизнес отношения с тях. Логично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_net Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Аз до колкото знам Евроком щели в скоро време да пускат някакъв телефон и се плаща някъде около 10-15лв. такса на месец и можеш да говориш колкото си искаш в рамките на града,а за извънградско се плаща отделно.Незнам дали информацията ми е верна,но ако е така това ще е много хубава услуга <{POST_SNAPBACK}> Някой знае ли дали наистина ще пускат такъв телефон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Da ve svetnete me za toq telefon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Хм, тва с телефона звучи доста добре. Ще пада яко бърборене . Айде някой от администраторите запознат с това, да даде малко информациика, ако е възможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Като има гледам най-високата тарифа, е 4-5 пъти по-скъпа от тази на евроком. Направо е смешно. http://www.cabletel.bg/?p=hot Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Като има гледам най-високата тарифа, е 4-5 пъти по-скъпа от тази на евроком. Направо е смешно. http://www.cabletel.bg/?p=hot <{POST_SNAPBACK}> Оле тези нормалнили са 1000лв за 512кб Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Nikoi nqma da im gi dade xaxaxaxaxxa:) Pojelavam im uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 1000лв за 512кб тея пичове са много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 awe da go duhat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.