Jump to content
BulForum.com

коя игра най-много ви изнервя?

snatch

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Напоследък не мога да си спомня някоя игра която да ме е изкарвала от равновесие, просто защото не играя вече толкова на игри, но от послените които играх лидерството държат Prince of Persia:Warrior Within i NFS Underground 2 :D На Принца камерата си беше с абсолютно собствено мнение и решаваше да си се врътка когато си иска във възможно най-неудобната за играча позиция :) За товя и не я изтраях до край :lol: А за НФС-то...15 минути безгрешно каране на някоя писта е меко казано трудно и дразнещо... B)

Warcraft 3 :sick и подобни такива. Много са тъпи. Сега рядко се среща свястна стратегия от рода на Age of Empires или пък Red alert 2 Tiberian sun или подобни.Тези игрици за класика. А Warcraft 3 е тъпа боза :sick , а да и Симс не отстъпва по назад от Warcraft 3 :sick

Counter-Strike ми е любимата игра, ама и много нерви хвърлям.Например ако ме убият в началото на рунда :pirate Или когато убия 6-7 човека наведнъж и най-големия ламер го остава на 1 hp :pirate Или пък когато не права статистики от рода на 12/6, 14/7 - тогава значи, че не съм във форма :)

Двете игри, заради които съм изпотрошил една клавиатура, една мишка, една кутия, и благодарение на които капака на настоящата ми кутия изглежда като катастрофирала са FIFA 2002 и StarCraft Broodwar.

Като стане някоя простотия като гол от центъра или ме бие някой олигар, просто троша най-близкото до мен. Иначе са ми две от най-любимите игри :)

Най-много ме дразни гадната Counter Strike и то защото заради тая игра немога да се докопам до пц-то от гаджето ми.И не стига ,че си умирам от яд,ми на всичко отгоре като играе на тая игра то не са псувни,не са блъскания по пц-то и клавиатурата та чак и се заканва.Кто връх на всичко един път се прежалих да поиграя малко да я видя тая прословута игра и всички ме взеха за бот :cry :cry

Мен никва игра не ме дразни :sayjin . Дразни ме ако не мога да я мина, ако ми омръзне или ако няма крак. По принцип не играя много не че не играя изобщо и за това ми е все тая :punk

Jump N Run игрите.Също и Counter Strike - има и доста по-добри игри(които поради някаква неясна за мен причина са пренабрегвани).Batlefield например е с класи над CS.

За мен най-тъпата игра правена някога е Diablo.

Иначе и Counter-Strike много сериозно започна да ме дразни :)

legacy of kain jump' n run elementite napravo me nakaraha da si izqm u6ite

a pokrai warcraft i lagga sam spomenal rodata na celiq ladder i ekip na blizzard, supporta na ec i vsi4ki hora na sveta

drugite dve igri ,koito sa me karali da kre6tq freneti4no , sa gta vice city nivoto s radioupravlqemoto helikopter4e i onaq misiq det trqq izbie6 6 4oveka iz razli4ni 4asti na grada za 6 min, drugata igra e star wars :kotor 1/2 bonus misiikite za swoop race, e takova 4udo nema

FIFA ta sys sigornost. Imalo e pyti deto napravo mi e zakipiavalo. I niakoi igri kogato mi lagva mnogo a tochno togava ne triabva.

Doom III opreedeleno . Chakah ad izlezne s neturpeie instalirah q i do 3 nivo pqh nau4il na izust dwijeniqta na protivnicite (kato izklu4i6 na novite vragowe koito se pokazwaha de ) puk i strelqi strelq -blood i haos ma samo towa li :angry1

Определено Counter Strike. В тая игра няма никакъв смисъл. Става само за онези лапета по залите дето като седнат на стола и едва стигат до мишката. :angry:

Най много се изнервям когото играя на някой Adventure или Quest и не мога да разгадая някоя загатка. :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...