Jump to content
BulForum.com

коя игра най-много ви изнервя?

snatch

Recommended Posts

емии... за много игри съм се нервил.Най-вече за мениджърите.

Например на ФМ2005 щях да си строша монитора.За 10 мин. 3 гола и червен картон и почнах да блъскам екрана супер здраво!!! :angry1

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
Guest the_hot_guy

nai mnogo me nervi V Rally 3 6oto stigne6 do turbo dizelovite 2.0 dvigatyeli i ot tam nema na4in da gi mine6 misiite stava nevazmojno 6toto kara6 20 min. na edna super dalga karta kakvito sa i nakraq vremetoti ne ti dostiga s 5-10 sec. i poludqvam i q iztrih s save s si4ko i sq kato se zamislq pak poludqvam :angry1 :angry1 :angry1

Men me iznervia6e fiffa 2000 ama na staroto PC ot 3 na nula mi naduniha 5 gola na world class i si s4upih za6titnoto stuklo (ne monitora ami edno takova deto visi otpred za teia koito ne se se6tat) Na novoto PC o6te ne sum mu pravil ni6to 4e me e strah ! Ama mi6kata si go otnasia! :bgrin:

Aaaa da na staroto PC mu 4upih i klaviaturata 6toto ne mojeh da mina niakuv car ama na niakva igra ot onei s emulatori koito se igraiat :devil Su6to i mnogo me drazniat Tony Hawk

snatch не се нерви братче :) има доста хора които писаха по темата а сега и аз ще дам моя принос към нея.Та въпроса беше коя игра ме е дразнела ултра мега яко докато съм я цъкал.Хммммм списъка е толкова дълъг :) по принцип на всяка игра на която се зарибя и цъкам с интерес няма начин да не стигна до място дето да не се изнервя ,но най фрапиращи са ситуации със следните:

Ultima-online...това е mmorpg онлаин игра която страшно зависи от връзката ти с интернет и когато да речем съм се нагушил с уникални предмети от някакви яки монстери и някакво керливо ПК ми дойде и точно в този момент ми падне връзката защото или съквартиранта ми е решил да човърка модема в този момент или тъпите ми доставчици са решили точно сега да си правят профилактиките обаче хора бедна ви е фантазията какъв пердах обира моята щайга тогава.чупил съм 2 мишки ,1 клавиатура,1 микрофон и за малко монитора си(добре че са му дебели пластмасите и стъклото :))

на последък се стремя да овладая гнева си :) но винаги се намират готини игри на които като зацикля и ми иде да строша нещо.

Най-много ме изнервят игри, на които като умреш/загубиш/пропуснеш и те връща много назад.

Най-явен пример за това е наскоро NFS2U. Там въртиш един Circuit 5км 3 обиколки и нарая закачиш леко някой ръб, завартиш се, обърнеш се и 100 метра преди финала те задминават всички. И отгоре на всичко, колкото и бързо да карам, компютрите винаги ме настигат. С две думи, скъсваш си гъза и после за една секунда всичко отива на вятъра и пак отначало.

И някои моменти от Half-Life 2 ми скъсаха нервите. Най-вече оня прозрачен асансьор в Цитаделата на Комбайна, дето те стрелят от горните етажи а ти можеш само да гледаш и да бягаш.

Иначе и двете игри си ги бива, превъртях ги и още ги играя. Не съм стигал до повреждане на собственост или бой, де, най-често набивам крак :)

Абсолютно те подкрепям :punk Като стане така направо ми е черно пред очите и ми идва ама наистина да потроша PCто... :angry1

Последно му се въртеше наааааааааа :confused ииии :censored2: на всичкото отгоре и я забравих :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 . Като се сета ще го едитна :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

• 2 months later...

Най много ме дразнят игри с AUTOSAVE

Би било добре да сейваш кадето пожелаеш.

(игрите би трябвало да доставят единствено удоволствие). :allien

абе тука всички сте младички за да помните походовите стратегии, ама имаше една UFO:Enemy Unknown и продължението й UFO2:Terror from the deep, които ми струваха 3 предпазни екрана на монитора (по онуй време се тургаха таквиз неща, за да намалиш радиацията, сега пише че са вградени), 4 клавиатури и 2 мишки. мамицата им в по-високите нива и на по-голяма трудност ме размазваха още преди да съм разбрал къде се намирам. абсолютни гадове бяха тея извънземни - въобще не те чакат да си помислиш кво ще правиш, ами директно ти зомбират най-тежко въоръжения пехотинец, естествено!, и с него ти размазват целия отряд. а същия пехотинец ако не ти го зомбират и си го управляваш само никога не улучва и едно шибано извънземно напук на цялото му въоръжение! добре че имаше възможност за сейв, ама то на всеки ход да правиш сейв не е работа.

сега беше излязло някакво продължение, което беше едновременно рийл-тайм и походово, ама много му бяха смъкнали нивото на трудност и за 2 дни го извъртях и загубих интерес. а кат се замисля колко нерви бях изхабил по първите части.....

Хора, аз понеже главно рейсъри играя и вече стрелките на клавиатуррата ми са доволно разбити. Спомням си и като играех hard truck 2(много бъгава и глуповата игра ама мноу ме зарибяваше) лашках клавиатурата с юмрук (като ми се прецакаше камиона(на всеки 5 мин.),ама държи тоя логитек даму се не видяло.

ми мен мноо ме нерви CS тая игра я ненавиждам

ина4е има една игра ZUMA --> ведъж така ме изнерви 4е напрао не бях на себе си

Retarn to Castle Wolfvenchtain макар да е една от любимите ми игри понякои път като немога да мина някое нижо и просто полудяжам :angry:.

P.S.Въпреки вси4ко тя винаги 6те е една от любимите ми игри

Prince of Persia Warrior Within moже да е супер луда,но по някои

път прощо ме е побарквала.

Темата е поизчистена от постове не по темата и от някои постове само "дразни ме еди-коя си игра"

@snatch - що не пусна един репорт бе? Щехме по-своевременно да почистим темата, ма не мога да проверявам всяка една тема :)

Незнам но днеска за пръв път пуснах Street Racer Syndicate и за 5 мин се отчаях за мен това е супер проста игра а иначе и мен на ЦС ме дразнят кашетата много нерви вкарват

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...