CTAH4O Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 емии... за много игри съм се нервил.Най-вече за мениджърите. Например на ФМ2005 щях да си строша монитора.За 10 мин. 3 гола и червен картон и почнах да блъскам екрана супер здраво!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 az s4upih 2 klaviaturi dokat se nau4a da prava po 600-700 000 to4ki ot 1 skok na THPS2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 nai mnogo me nervi V Rally 3 6oto stigne6 do turbo dizelovite 2.0 dvigatyeli i ot tam nema na4in da gi mine6 misiite stava nevazmojno 6toto kara6 20 min. na edna super dalga karta kakvito sa i nakraq vremetoti ne ti dostiga s 5-10 sec. i poludqvam i q iztrih s save s si4ko i sq kato se zamislq pak poludqvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Men me iznervia6e fiffa 2000 ama na staroto PC ot 3 na nula mi naduniha 5 gola na world class i si s4upih za6titnoto stuklo (ne monitora ami edno takova deto visi otpred za teia koito ne se se6tat) Na novoto PC o6te ne sum mu pravil ni6to 4e me e strah ! Ama mi6kata si go otnasia! Aaaa da na staroto PC mu 4upih i klaviaturata 6toto ne mojeh da mina niakuv car ama na niakva igra ot onei s emulatori koito se igraiat Su6to i mnogo me drazniat Tony Hawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
icemann Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 nai me e draznela vinagi fifata vednaj povedoh s 4-1 udarih 5 gredi za da zagubq sled 70 min s 4-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 определено War3, особедно когато играя DotA и лагне..а като отлагне съм мъртъв.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SparX Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 snatch не се нерви братче има доста хора които писаха по темата а сега и аз ще дам моя принос към нея.Та въпроса беше коя игра ме е дразнела ултра мега яко докато съм я цъкал.Хммммм списъка е толкова дълъг по принцип на всяка игра на която се зарибя и цъкам с интерес няма начин да не стигна до място дето да не се изнервя ,но най фрапиращи са ситуации със следните: Ultima-online...това е mmorpg онлаин игра която страшно зависи от връзката ти с интернет и когато да речем съм се нагушил с уникални предмети от някакви яки монстери и някакво керливо ПК ми дойде и точно в този момент ми падне връзката защото или съквартиранта ми е решил да човърка модема в този момент или тъпите ми доставчици са решили точно сега да си правят профилактиките обаче хора бедна ви е фантазията какъв пердах обира моята щайга тогава.чупил съм 2 мишки ,1 клавиатура,1 микрофон и за малко монитора си(добре че са му дебели пластмасите и стъклото на последък се стремя да овладая гнева си но винаги се намират готини игри на които като зацикля и ми иде да строша нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Играта, която най-много ме дразни е определено Warcraft 3.Оле тая игра ме подлодява Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Най-много ме изнервят игри, на които като умреш/загубиш/пропуснеш и те връща много назад.Най-явен пример за това е наскоро NFS2U. Там въртиш един Circuit 5км 3 обиколки и нарая закачиш леко някой ръб, завартиш се, обърнеш се и 100 метра преди финала те задминават всички. И отгоре на всичко, колкото и бързо да карам, компютрите винаги ме настигат. С две думи, скъсваш си гъза и после за една секунда всичко отива на вятъра и пак отначало. И някои моменти от Half-Life 2 ми скъсаха нервите. Най-вече оня прозрачен асансьор в Цитаделата на Комбайна, дето те стрелят от горните етажи а ти можеш само да гледаш и да бягаш. Иначе и двете игри си ги бива, превъртях ги и още ги играя. Не съм стигал до повреждане на собственост или бой, де, най-често набивам крак <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно те подкрепям Като стане така направо ми е черно пред очите и ми идва ама наистина да потроша PCто... Последно му се въртеше наааааааааа ииии на всичкото отгоре и я забравих . Като се сета ще го едитна Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Най много ме дразнят игри с AUTOSAVE Би било добре да сейваш кадето пожелаеш. (игрите би трябвало да доставят единствено удоволствие). :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 абе тука всички сте младички за да помните походовите стратегии, ама имаше една UFO:Enemy Unknown и продължението й UFO2:Terror from the deep, които ми струваха 3 предпазни екрана на монитора (по онуй време се тургаха таквиз неща, за да намалиш радиацията, сега пише че са вградени), 4 клавиатури и 2 мишки. мамицата им в по-високите нива и на по-голяма трудност ме размазваха още преди да съм разбрал къде се намирам. абсолютни гадове бяха тея извънземни - въобще не те чакат да си помислиш кво ще правиш, ами директно ти зомбират най-тежко въоръжения пехотинец, естествено!, и с него ти размазват целия отряд. а същия пехотинец ако не ти го зомбират и си го управляваш само никога не улучва и едно шибано извънземно напук на цялото му въоръжение! добре че имаше възможност за сейв, ама то на всеки ход да правиш сейв не е работа. сега беше излязло някакво продължение, което беше едновременно рийл-тайм и походово, ама много му бяха смъкнали нивото на трудност и за 2 дни го извъртях и загубих интерес. а кат се замисля колко нерви бях изхабил по първите части..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Хора, аз понеже главно рейсъри играя и вече стрелките на клавиатуррата ми са доволно разбити. Спомням си и като играех hard truck 2(много бъгава и глуповата игра ама мноу ме зарибяваше) лашках клавиатурата с юмрук (като ми се прецакаше камиона(на всеки 5 мин.),ама държи тоя логитек даму се не видяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 ми мен мноо ме нерви CS тая игра я ненавиждам ина4е има една игра ZUMA --> ведъж така ме изнерви 4е напрао не бях на себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Mnogo me nervat 4astite na THPS bez zna4enie 4e gi igraq ama ponqkoga kato ne stane ne6to iii Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 много ме дразни като видя някой да играе Diablo II ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeksas^ Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Retarn to Castle Wolfvenchtain макар да е една от любимите ми игри понякои път като немога да мина някое нижо и просто полудяжам . P.S.Въпреки вси4ко тя винаги 6те е една от любимите ми игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Football Manager 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ixB0 Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Edinstvenata igra koqto mi e kostvala adski mnogo nervi tova e Commandos kato zapochnem ot Behind Enemy Lines do Commandos 3: Destination Berlin ! Ako imate izlishni nervi probvaite . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Prince of Persia Warrior Within moже да е супер луда,но по някои път прощо ме е побарквала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Дразни ме Star Wars Kotor II : The Sith Lords ,като ми дава глупав ерор след Нар Шада.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Темата е поизчистена от постове не по темата и от някои постове само "дразни ме еди-коя си игра" @snatch - що не пусна един репорт бе? Щехме по-своевременно да почистим темата, ма не мога да проверявам всяка една тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 23, 2005 Author Share Posted February 23, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Na men Cs mi e liubimata,ama tq me iznervqla nai-mnogo-tapite ka6eta,koito ta debnat Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 men nai-mnogo me iznervq i mi e nai-tupa Warcraft III Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Незнам но днеска за пръв път пуснах Street Racer Syndicate и за 5 мин се отчаях за мен това е супер проста игра а иначе и мен на ЦС ме дразнят кашетата много нерви вкарват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.