Jump to content
BulForum.com

коя игра най-много ви изнервя?

snatch

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Играта, която най-много ме дразни ???? Мх :confused :confused :confused в момента не се сещам коя от всичките е най-кофти.Ама може би Half-Life.В тази игра няма никъв смисъл.Поне така си мисля аз де.И игри от сорта The Sims. Само губиш време да строиш къщи и да праиш семейства.А най-яките игри са от рода на Medal Of Honor, Call Of Duty, Delta Force, Return To Castle Of Wolfenstein... А вие какво мислите по-въпроса.Трябва да има тръпка, изненада, а не просто глупости.

Edit: @snatch ами тогава казвам FIFA 2005, Counter-Strike, Football Manager 2005 това са игрите, който най-често джиткам, и на който най-много се ядосфам.И аз имам инцидент с FIFA 2005.Заради горна греда щях да остана без крачета на клавиатурата.Играя в multiplayer с Drago_ и оцелвам не веднъж, а два пъти гредата и аз на края на мача се проявих като хулиган.Изтрясках е в масата със сичка сила.Ама така ярост не е било.И крачетата и се прибраха :) :) :) . Ами на Championship Manager 03/04 там съм ставал от стола и започвам да блъскам врата заради загуба в последната минута на финал за УЕФА. Абе емоции с PC игри, колкото си щеш. :) :) :)

ми не аз нямах тва в придвид исках да кажа като играеш и да са нервиш че не моеш да минеш нещо или от тоя сорт а не да гледаш по тв реклама на игра и да са нервиш че е тъпа :P

Много се дразних от фифата.Даже разбих част от бутоните на клавиатурата! :D

Иначе на Контрата като ме убие някое каше или накъв иникален калитар-идва ми да изпотроша всичко около мене.Псувам като овчар.А бе въобще се нервя! :D

И аз съм пробвал да чупа клавиатурата след някоя нещастна загуба на фифата. Даже един път се сбихме с един дето ме би. Бях много бесен :D

Igrata, koqto mnogo me drazni se kazva Schizm. Tazi igra e na 5 cd-ta i 4i4o mi q igra 6 meseca dokato q vratne. Az vi kazvam tva e mnogo trudna igra, iska mnogo mislene. Ako nqkoj iska moe da e ka4a, ako e nema. Vie kajete.

LOK Defiance наистина може да те изкара изжън нерви. Най-вече заради изключително идиотската камера. И скачането. Много мразя скачането.

Но иначе играта кърти асфалт! Сега съм на 9 чаптър и мажа наред! :)

Дразня се от комерсиални игри дето всеки ги играе

GTA

NFS

FIFA

и така нататък

Еи тоя Icy Tower как нерви наистина.:)

Иначе наи много съм се нервил на Blade of Darkness при тъпия вампир дет ме уби около 50 пъти, Sacred kогто се пробвах да е играя на голд трудност.

Ааа и да не забравя Warcraft3 , особено ако някои супер ламер земе че ме бие...

Най-много ме изнервят игри, на които като умреш/загубиш/пропуснеш и те връща много назад.

Най-явен пример за това е наскоро NFS2U. Там въртиш един Circuit 5км 3 обиколки и нарая закачиш леко някой ръб, завартиш се, обърнеш се и 100 метра преди финала те задминават всички. И отгоре на всичко, колкото и бързо да карам, компютрите винаги ме настигат. С две думи, скъсваш си гъза и после за една секунда всичко отива на вятъра и пак отначало.

И някои моменти от Half-Life 2 ми скъсаха нервите. Най-вече оня прозрачен асансьор в Цитаделата на Комбайна, дето те стрелят от горните етажи а ти можеш само да гледаш и да бягаш.

Иначе и двете игри си ги бива, превъртях ги и още ги играя. Не съм стигал до повреждане на собственост или бой, де, най-често набивам крак :)

мисля че игрите от поредицата FIFA. Като се почне от 98 до 05. Сменял съм 2 клавиатури заради развален space от удрянето. Няколко пъти ме гонат и от залата като играя с някои приятел и ми вкара гол в последната минута :)

Само веднъж съм се нервирал много за игра и то беше за старичката Premier Manager 99/00 ако не се лъжа. Колко съм скачал и съм блъскал пода. Ама тогава играех с някакъв мижав отбор и бях стигнал мнг напред за купата та като паднах и се ядосах много.

А сега, сега не се ядосвам, ама хич, за едни игри, хайде бе! :)

Мен ме изнервят всички игри без 2-3.Просто не мога да играя игри.Като не мога да мина нещо от повече от 5-6 опита полудявам земам да се нерва и ми идва да изритам щайгата.Но това беше преди :D Сега не ми пука.Като видя че почвам да се нервя давам на брат ми да играе и аз гледам(брат ми е по-упорит и независимо дали се нерви играе докато не го мине).Пък и на мен ми е по-интересно да гледам(на повечето хора като им го кажа и ме гледат така :blink: :blink: ).

Най-много се нервя като земе да ми лагват игрите.Тогава просто.... :throw:

ПП Компютъра ми е ял много малкио бой.Колкото и да ме нерви по някога се здържам да не го бия,щот брата ми се кара :argue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...