snatch Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Nai mnoo ma iznervq Icy Tower vapreki 4e prodaljavam da q igaq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Играта, която най-много ме дразни ???? Мх в момента не се сещам коя от всичките е най-кофти.Ама може би Half-Life.В тази игра няма никъв смисъл.Поне така си мисля аз де.И игри от сорта The Sims. Само губиш време да строиш къщи и да праиш семейства.А най-яките игри са от рода на Medal Of Honor, Call Of Duty, Delta Force, Return To Castle Of Wolfenstein... А вие какво мислите по-въпроса.Трябва да има тръпка, изненада, а не просто глупости. Edit: @snatch ами тогава казвам FIFA 2005, Counter-Strike, Football Manager 2005 това са игрите, който най-често джиткам, и на който най-много се ядосфам.И аз имам инцидент с FIFA 2005.Заради горна греда щях да остана без крачета на клавиатурата.Играя в multiplayer с Drago_ и оцелвам не веднъж, а два пъти гредата и аз на края на мача се проявих като хулиган.Изтрясках е в масата със сичка сила.Ама така ярост не е било.И крачетата и се прибраха :) . Ами на Championship Manager 03/04 там съм ставал от стола и започвам да блъскам врата заради загуба в последната минута на финал за УЕФА. Абе емоции с PC игри, колкото си щеш. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 ми не аз нямах тва в придвид исках да кажа като играеш и да са нервиш че не моеш да минеш нещо или от тоя сорт а не да гледаш по тв реклама на игра и да са нервиш че е тъпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Много се дразних от фифата.Даже разбих част от бутоните на клавиатурата! Иначе на Контрата като ме убие някое каше или накъв иникален калитар-идва ми да изпотроша всичко около мене.Псувам като овчар.А бе въобще се нервя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 И аз съм пробвал да чупа клавиатурата след някоя нещастна загуба на фифата. Даже един път се сбихме с един дето ме би. Бях много бесен Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Igrata, koqto mnogo me drazni se kazva Schizm. Tazi igra e na 5 cd-ta i 4i4o mi q igra 6 meseca dokato q vratne. Az vi kazvam tva e mnogo trudna igra, iska mnogo mislene. Ako nqkoj iska moe da e ka4a, ako e nema. Vie kajete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 NFSU2 Играя 2 мин. , зарежда 5-6 Иначе играта рулира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 LOK Defiance наистина може да те изкара изжън нерви. Най-вече заради изключително идиотската камера. И скачането. Много мразя скачането. Но иначе играта кърти асфалт! Сега съм на 9 чаптър и мажа наред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Дразня се от комерсиални игри дето всеки ги играе GTA NFS FIFA и така нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 ненавиждам стратегии от рода на WarCraft, в които няма нищо реално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Igrata koqto nai mnogo me iznerviq e Warcraft 3 Prosto vaob6te ne mi opada. Mnogo pove4e haresvam da igraq Star Craft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Мене най-много ме дразни CS-а ,като ме убият направо ми идва да метна компа през терастата ,обаче и ме кефи CS-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Еи тоя Icy Tower как нерви наистина. Иначе наи много съм се нервил на Blade of Darkness при тъпия вампир дет ме уби около 50 пъти, Sacred kогто се пробвах да е играя на голд трудност. Ааа и да не забравя Warcraft3 , особено ако някои супер ламер земе че ме бие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Най-много ме изнервят игри, на които като умреш/загубиш/пропуснеш и те връща много назад. Най-явен пример за това е наскоро NFS2U. Там въртиш един Circuit 5км 3 обиколки и нарая закачиш леко някой ръб, завартиш се, обърнеш се и 100 метра преди финала те задминават всички. И отгоре на всичко, колкото и бързо да карам, компютрите винаги ме настигат. С две думи, скъсваш си гъза и после за една секунда всичко отива на вятъра и пак отначало. И някои моменти от Half-Life 2 ми скъсаха нервите. Най-вече оня прозрачен асансьор в Цитаделата на Комбайна, дето те стрелят от горните етажи а ти можеш само да гледаш и да бягаш. Иначе и двете игри си ги бива, превъртях ги и още ги играя. Не съм стигал до повреждане на собственост или бой, де, най-често набивам крак Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 CS изнервя понякога ама само за малко обикновенно при мене само мишката го отнася Half-Life 2 ме кефи страшно пък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Diablo i WarCraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Warcraft 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danco Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 мисля че игрите от поредицата FIFA. Като се почне от 98 до 05. Сменял съм 2 клавиатури заради развален space от удрянето. Няколко пъти ме гонат и от залата като играя с някои приятел и ми вкара гол в последната минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 men nai-mnogo me draznqt igrite ot fifa seriqta draznqt me i noobove , koito kazvat, 4e sa gi bili noobove Link to comment Share on other sites More sharing options...
red-devil Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Нема да пиша, само ЛИНК ще дам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Само веднъж съм се нервирал много за игра и то беше за старичката Premier Manager 99/00 ако не се лъжа. Колко съм скачал и съм блъскал пода. Ама тогава играех с някакъв мижав отбор и бях стигнал мнг напред за купата та като паднах и се ядосах много. А сега, сега не се ядосвам, ама хич, за едни игри, хайде бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Мен ме изнервят всички игри без 2-3.Просто не мога да играя игри.Като не мога да мина нещо от повече от 5-6 опита полудявам земам да се нерва и ми идва да изритам щайгата.Но това беше преди Сега не ми пука.Като видя че почвам да се нервя давам на брат ми да играе и аз гледам(брат ми е по-упорит и независимо дали се нерви играе докато не го мине).Пък и на мен ми е по-интересно да гледам(на повечето хора като им го кажа и ме гледат така ). Най-много се нервя като земе да ми лагват игрите.Тогава просто.... ПП Компютъра ми е ял много малкио бой.Колкото и да ме нерви по някога се здържам да не го бия,щот брата ми се кара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 ami cm4 durji rekordite kolko sezoni i riskovi pobedi sum izmukval kolko nervi i psuvni i bluskane mi e struvalo i kakvi obrati samo az si znam ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 GTA Mafia War Craft Brood War Star Craft Diablo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.