Jump to content
BulForum.com

Dragon Ball

mazzzter

Recommended Posts

Хей някой моля да ми каже дали някога му се е изписвало това :

Цитат:

Forbidden

You don't have permission to access /anime/Dragon.Ball.GT.(1996)/ on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.0.47 (Unix) Server at warez.ru Port 8081

Ще обясна по-подробно.Та както си гледах анимето Dragon Ball GT и пускам 25 епизод той почва и по едно време се връща в началото;местих напред онова за времето и то постоянно ми се паузираше на кадъра в началото.Погледнах там където съм ги изтеглил(трансфера) и на всички ми пишеше Error дадох резюм трансферинг и вместо Error се изписа Done(и това всичко от 25 епизод нататък).Та пуснах пак филмчето и то пакне ще ше да продължи, а си стигаше до една позиция и хайде пак от начало...После погледнах страницата от където ги свалях и видях, че ако пускам филма в реално време ми се изписва съобщението което съм написал по нагоре и като му дам на ави файл save as то иска да запише самата страница е не анимето(не ми записва *.avi а *.htm).

Ако някой също има за сървър warez.ru моля да види дали иска да му сваля някое от филмчетата на DRAGON BALL GT.Само да види не да сваля.

П.П. Пробвах да сваля и другите филми dragon ball но при всичките имах проблем с изключение на "Dragon Ball Z 4: Super saiyajin da son gok?".Ако някой знае кво да правя моля нека да ми каже

Не може проблема да ми бъде в браузера Opera нали

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...