Hard Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Zna4i instaliram programata ot cd . Zadavam i lokacia i tuka idva problema Computera Pravi niakva negova lokacia kato kopira originalnata traektoria niakade drugade Instalaciata priclu4va startiram programata i kato izlezna ot neia pak problem. Klikvam varhu ikonata za da startiram otnovo no pak mi izliza Star Up a i Iska da se instalira pak vmesto da otvori programata . Pak instaliram puskam ia 1 put i posle pak sa6tia problem . Daite saveti kak da re6a problema 10 x Predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Сега ако беше казал и коя е програмата... Толкова приказки и нищо не каза. Евала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Да...от там трябваше да почнеш. Опитай все пак с add/remove да потърсиш дали не е вече там и я махни. Ако ти се занимава пусни и един search из регистрите с нейното име да видиш няма ли някакви останки от нея и ги изчисти. Това е първият етап....ако не стане, ще ти препоръчам един универсален деинсталатор, който ми е бил полезен в подобни случаи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Само дето на мен не ми стана ясно какво се иска. Ти как реши, че той иска да я деинсталира. Аз няколко пъти го прочетох и не мога да се освободя от впечатленето, че всъщност иска да я инсталира. Ама някакви треактории се объркват... Значи предлагам докато не се появи човека да уточни какво точно се иска и коя е програмата да се въздържате от коментари. Не виждам просто на базата на това дето е казал как може да се каже каквото и да е било. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Само дето на мен не ми стана ясно какво се иска. Ти как реши, че той иска да я деинсталира. Аз няколко пъти го прочетох и не мога да се освободя от впечатленето, че всъщност иска да я инсталира. Ама някакви треактории се объркват... Значи предлагам докато не се появи човека да уточни какво точно се иска и коя е програмата да се въздържате от коментари. Не виждам просто на базата на това дето е казал как може да се каже каквото и да е било. ov3rm4n, казах горното на базата на личен опит (определено, не за да трупам постове, понеже не ме интересуват ). Наистина трябваше да пише каква е програмата, но и така си е ясно, че нещо му се е зациклило и в този случай най-добре е да почне на чисто. Именно затова в горния си пост казах: "Това е първият етап", което ясно си показва, че ще има и втори. Имал съм на 2-3 пъти подобни случаи и именно деинсталирането на полу-качени елементи и основно почистване на регистъра ме е спасявало от подобно зацикляне. Но....ОК, щом казваш - няма да правим коментари повече....ще чакаме човекът да си каже..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 Zna4i az iskam da e instaliram .Predi biah ia izteglil no sega ia imam v originalna versia. Deinstalirah starata ise opitvam da sloga novata Pusnah search . Ima6e niakoi ostataci koito gi iztrih no sega stana drugo Kogato instaliram programata primerno na disk D tia se instalira Probvam ia raboti izlizam ot programata maham diska ot cd roma natiskam ikonata za start i pak izliza SET UP a . Vmesto nego тя trabva da startira ida poiska da sloga diska i v CD ROM i sled tova se otvaria Sled kato izlezne SET UP pravia vtora instalacia da kagem v nova papka do neia . Pravi mnogo barza instalacia no vav vtorata papka niama ni6to apak mi darpa miasto ot diska Po Princip sled kato se instalira programata ako vsi4ko e normalno se otvaria vinagi sas cd rom diska i bez niakvi dopalnitelni instalaciy Polu4ava se tova 4e computara e zapametiava pri 1ta instalacia isled tova se obarkva pri opit za start Programa ta e Ejay HIP HOP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 siguren li si 4e iconata e za startirane q wij kwo puska taq ikona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 Ti kvo si misli 4e si izmisliam . Ako ima6 idei kazvai Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Не бе има предвид тая икона дето я натискаш да не праща някакви параментри към exe -то и то да стартира инсталация вместо да тръгне. А кокото до втората празна папка, която ти дърпа място от харда пусни си експлорера да ти показва и скрити файлове и виш да ли не ти се пълни с такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Moge i da zadeistva exe to no po nikakav na4i nemoga da go promenia Niama6e skriti papki sno6ti proverix Predi niakolko sedmici se bazikah s akauntite . Moge togava da sam promenil Run AS Na programata i ot tam da pravi nomer ?V kraina smetka 6te se nabutam v niakoia firma za pomo6t i 6a mi zemat kintite . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 А ти щом си си играл с акаунтите, през кой акаунт я инсталира? През администраторски ли? И за всички юзъри ли? Пробвай да я пуснеш през акаунта, през който си я инсталирал да видим какво ще стане. Проблемът е само поради акаунтите, т.е. нещо не си направил както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.