Jump to content
BulForum.com

Problem s Programa

Hard

Recommended Posts

Zna4i instaliram programata ot cd . Zadavam i lokacia i tuka idva problema

Computera Pravi niakva negova lokacia kato kopira originalnata traektoria

niakade drugade

Instalaciata priclu4va startiram programata i kato izlezna ot neia pak problem. Klikvam varhu ikonata za da startiram otnovo no

pak mi izliza Star Up a i Iska da se instalira pak

vmesto da otvori programata .

Pak instaliram puskam ia 1 put i posle pak sa6tia problem .

Daite saveti kak da re6a problema 10 x Predvaritelno

Да...от там трябваше да почнеш. Опитай все пак с add/remove да потърсиш дали не е вече там и я махни. Ако ти се занимава пусни и един search из регистрите с нейното име да видиш няма ли някакви останки от нея и ги изчисти. Това е първият етап....ако не стане, ще ти препоръчам един универсален деинсталатор, който ми е бил полезен в подобни случаи.

Само дето на мен не ми стана ясно какво се иска. Ти как реши, че той иска да я деинсталира. Аз няколко пъти го прочетох и не мога да се освободя от впечатленето, че всъщност иска да я инсталира. Ама някакви треактории се объркват...

Значи предлагам докато не се появи човека да уточни какво точно се иска и коя е програмата да се въздържате от коментари. Не виждам просто на базата на това дето е казал как може да се каже каквото и да е било.

Само дето на мен не ми стана ясно какво се иска. Ти как реши, че той иска да я деинсталира. Аз няколко пъти го прочетох и не мога да се освободя от впечатленето, че всъщност иска да я инсталира. Ама някакви треактории се объркват...

Значи предлагам докато не се появи човека да уточни какво точно се иска и коя е програмата да се въздържате от коментари. Не виждам просто на базата на това дето е  казал как може да се каже каквото и да е било.

ov3rm4n, казах горното на базата на личен опит (определено, не за да трупам постове, понеже не ме интересуват :) ). Наистина трябваше да пише каква е програмата, но и така си е ясно, че нещо му се е зациклило и в този случай най-добре е да почне на чисто. Именно затова в горния си пост казах: "Това е първият етап", което ясно си показва, че ще има и втори. Имал съм на 2-3 пъти подобни случаи и именно деинсталирането на полу-качени елементи и основно почистване на регистъра ме е спасявало от подобно зацикляне. Но....ОК, щом казваш - няма да правим коментари повече....ще чакаме човекът да си каже.....

Zna4i az iskam da e instaliram .Predi biah ia izteglil no sega ia imam v originalna versia. Deinstalirah starata ise opitvam da sloga novata

Pusnah search . Ima6e niakoi ostataci koito gi iztrih no sega stana drugo

Kogato instaliram programata primerno na disk D tia se instalira

Probvam ia raboti izlizam ot programata maham diska ot cd roma

natiskam ikonata za start i pak izliza SET UP a .

Vmesto nego тя trabva da startira ida poiska da sloga diska i v CD ROM

i sled tova se otvaria

Sled kato izlezne SET UP pravia vtora instalacia da kagem v nova papka

do neia . Pravi mnogo barza instalacia no vav vtorata

papka niama ni6to apak mi darpa miasto ot diska

Po Princip sled kato se instalira programata ako vsi4ko e normalno

se otvaria vinagi sas cd rom diska i bez niakvi dopalnitelni instalaciy

Polu4ava se tova 4e computara e zapametiava pri 1ta instalacia

isled tova se obarkva pri opit za start

Programa ta e Ejay HIP HOP

Не бе има предвид тая икона дето я натискаш да не праща някакви параментри към exe -то и то да стартира инсталация вместо да тръгне. А кокото до втората празна папка, която ти дърпа място от харда пусни си експлорера да ти показва и скрити файлове и виш да ли не ти се пълни с такива

Moge i da zadeistva exe to no po nikakav na4i nemoga da go promenia

Niama6e skriti papki sno6ti proverix

Predi niakolko sedmici se bazikah s akauntite .

Moge togava da sam promenil Run AS Na programata

i ot tam da pravi nomer ?V kraina smetka 6te se nabutam v niakoia firma

za pomo6t i 6a mi zemat kintite .

А ти щом си си играл с акаунтите, през кой акаунт я инсталира? През администраторски ли? И за всички юзъри ли? Пробвай да я пуснеш през акаунта, през който си я инсталирал да видим какво ще стане.

Проблемът е само поради акаунтите, т.е. нещо не си направил както трябва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...