__smirnoff__ Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 значи сложих друга записвачка и не иска да я разпознае. в началото като се стартира компютътра си пише че я познава като записвачка, виндовс я познава като записвачка, но нито нерото, нито easy cd creator-а, нито дори алкохол 120% не искат да пишат с нея. Някой има ли идея защо се получава така. Багодаря ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Сложи по нова версия на неро Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Щом бозата я разпознава, а записващата програма не, значи програмата е стара. Сваляй последната версия и всичко ще е ОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Проблема ти е точно в версията на 'Неро'-то ,или каквото там ползваш . Имах същия проблем преди време,но като сложих по-нова версия на 'Неро'( в моя случей) вси4ко си доиде на местата Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceco_pld Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 dam qsno e vsichki sme kategorichni .. slagash novo nero i vsichko shte e OK.. stiga zapisvachkata da raboti naistina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 А според мен не е от програмата.А от BIOS-a.Имах преди време същия проблем.Значи като детектва при включване пише, че ми опознава и CD-RW и CD-ROM-a.Но като си влезна под Windows не мога нито да чета с нея нито да пиша.Та има в BIOS една опция поне при мен е така де.Та да се слага устройството на АУТО не знам, но при мен трагна пробвай може и да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 ами нерото ми е версия 6.3.1.6 инсталирана е като сложих писачката Liverpool`Fan`1 за кое точно говориш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 A можеш ли да четеш, ако можеш проблема е в нерото. Сложи абсолютно най-новата версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Каква марка и модел е записвачката и какво ти е дъното (чипсета) възможна е несъвместмост особено при i815/810 аз преди доста време имах подобен проблем и смених 2-3 записвачки докато открия точната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 ами чипсета е VIA VT8633 Apollo Pro266, а модела на записвачката е _NEC CD-RW NR-9100A. дисковете ги чете, но не иска да записва и на Easy cd creator, не само на неро. И с алкохол 120% не иска да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 А случаино да си я флашвал тази писачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Ако си е купил нова.И е в гаранция защо просто не е оставиш да е тестват.Може да е дефектна.Или си закарай компа да ти е сложат там от къдете си е купил.А оннва горе дето го писах начи недей го гледаи.Щом можеш да четеш дискове значи няма смисъл да човъркаш в биоса.Според мен няма да сгрешиш ако сложиш версия на Nero burning Rom 6.3.0.0 аз ползвам само това.И съм си много доволен.Няма никви бъгове.Макарче малко тежичка ми идва.Явно доста рамец иска.Също така ползвам CBBurnerXP Pro... И с нея записвам понеже заема по-малко системна памет.Не знам ако така не става.По-хубаво е карай на доктор !!! Айде успех с оправянето на проблема !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 ми тя писачката не е моя взел съм я от един приятел за месец-два, за да си запиша информацията от хардовете на цд-та. на доктор няма смисъл да я водя, защото на неговия компютър си работи. Явно проблема е някъде в моя телевизор Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 ми тя писачката не е моя взел съм я от един приятел за месец-два, за да си запиша информацията от хардовете на цд-та. на доктор няма смисъл да я водя, защото на неговия компютър си работи. Явно проблема е някъде в моя телевизор <{POST_SNAPBACK}> А уе __smirnof__ що не ма попита. Мойта старата писачка беше същата и имах подобни проблеми. Тя работише само с Неро 55.99 или 55.15. Други я разпознаваха, но неможеше да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 ебати ся ще пробвам. златен ще си ако стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Ka4i si TAIA rabota i si gotoff Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 пробвах и със старо неро, и с това, което отобото даде, но не става. започва да записва и веднага вади диска и казва че не е празен. а иначе го познава че е цд-р но както и да е благодаря за съветите тзаи вечер връщам записвачката на собственика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Малко офф Темата ми се видя подходяща, та да питам и аз.Имам проблем с Easy CD-DA Extractor.Значи на моя комп няма проблеми, обаче вчера я сложих на един приятел на машината.Инсталира се нормално, като тръгна да свалям от диск процеса минава нормално, но като пусна mp3-та се чува само пукане в левия канал, а десния го няма никакъв.Иначе ми дава колко е дълга песента, таймерът си върви, но само пукане Реших, че може да е от версията.Пробвах с по-нова, но пак е същата хава.Дъното е Gigabyte 7N400L.Дайте идея кво да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Проблема може да е в дисковете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Не, пробвах с няколко диска-не стана после пробвах и на мойто ПС един от тези дето не стана, но при мен си го свали съвсем нормално.Някакви др идеи Доста съм работил с тая програма, но до ся никога не съм се сблъсквал с такъв тъп проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Не, пробвах с няколко диска-не стана после пробвах и на мойто ПС един от тези дето не стана, но при мен си го свали съвсем нормално.Някакви др идеи Доста съм работил с тая програма, но до ся никога не съм се сблъсквал с такъв тъп проблем <{POST_SNAPBACK}> А само МР3 -ките които правиш ли му пукат Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 E pak ima niakakuv napredak 6tom ti e razpoznalo pisa4kata v NEROto po princip NEC sa nai kapriznite .Na men mi pravi podoben problem kato sam s versia 6.3.x.x na NERO i za tova karam s 6.0.0.9 + DVDplugina za da vkara driver v Neroto.Nai dorbroto re6enie e da kaje6 na tvoia priatel da si ia smeni s druga (razli4na ot NEC (osven ako ne e DVD-RW)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 27, 2004 Author Share Posted November 27, 2004 не е двд-рв ами си е най-обикновена писачка, и не му е проблем да я смени, защото има общо 3. но снощи като я върнахме на неговия компщтър започна и на него да му прави проблеми, а преди си работеше. Решихме че нещо се е прецакала при пренасянето, защото е доста стара и забравихме за нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 А само МР3 -ките които правиш ли му пукат <{POST_SNAPBACK}> Да само тези.Всичко др си е 6! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Afe hora kajete ne6to po problema, 4e toq pi4 mi nadu glavata ve4e Ot kvo moje da e taq mizeriq? EDIT:Stava duma za tva Имам проблем с Easy CD-DA Extractor.Значи на моя комп няма проблеми, обаче вчера я сложих на един приятел на машината.Инсталира се нормално, като тръгна да свалям от диск процеса минава нормално, но като пусна mp3-та се чува само пукане в левия канал, а десния го няма никакъв.Иначе ми дава колко е дълга песента, таймерът си върви, но само пукане Реших, че може да е от версията.Пробвах с по-нова, но пак е същата хава.Дъното е Gigabyte 7N400L.Дайте идея кво да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.