Jump to content
BulForum.com

PROBLEM S RW diskowe i ustrojstwo CD-TEAC W521E

Recommended Posts

Imam zapiswa4ka Teac W512E , zapiswa na 12 i prezapiswa na 10 skorost, na samoto utrojstwo ima ispisano HIGH SPEED. Kupih Diskowe Verbatin Hi-speed x8-10, no ustrojstwoto ne gi razpoznawa kato media, koato moje da se zapiswa. Moje li niakoj da dade edno ramo po waprosa. Otkade idwa problema... SOftware kojto polzwam e NERO... Thanks na wsicki predwaritelno

Най вероятно не е от Nero, по принцип Teac устройствата са едни от най-качествените (поне бяха), но същевременно са и много капризни. Съветвам те да пробваш с друга медия, например Princo (учудващо качествени за цената си).

Ако не харесваш Princo, опитай Sony :punk

Преди това си записвал на това устройство нали!? :huh:

Imam zapiswa4ka Teac W512E , zapiswa na 12 i prezapiswa na 10 skorost, na samoto utrojstwo ima ispisano HIGH SPEED. Kupih Diskowe Verbatin Hi-speed x8-10, no ustrojstwoto ne gi razpoznawa kato media, koato moje da se zapiswa. Moje li niakoj da dade edno ramo po waprosa. Otkade idwa problema... SOftware kojto polzwam e NERO... Thanks na wsicki predwaritelno

Firmata Teac ne proizvejda otdavna cd-rw no e interesno 4e na pazara se prodavat-eee to kitai e golqma darjava.

Аз притежавам същия модел на "ТЕАС" и работя с версия 5.5.10.15 на Неро-то.

Но не съм имал проблем като твоя.Досега с RW-та съм "работил" на ,Sony,Princo,Memorex,Fuji, и други познати(и непознати)марки без проблеми за записа.Като изключим правилните разпознавания на презаписа(примерно на диска пише "RW-12" а записвачката или програмата го "подкарва на 10) особено при "дръвчетата",всичко друго при мен е наред.Такова съобщение ми е давало само когато съм "казал" на Неро-то ,че записващото устройство е "Image Drive" .Не е лошо да си поразгледаш настройките или да дадеш повече информация.Успех...

На коя скорост ти презаписва записвачката. Ако е 4х няма как да ги запишеш тези дискове

Мисля, че не си прав. Имам Benq 48x16x48 (High speed) и си записвам RW на 4х като пич. Освен това Нерото ми дава възможност за избор между 4х и 2х :D . Също така имаше във форума подобни теми, и там някой беше споделил, че след флашване на фърмуера са се изчистили бъгове (но не помня за Teac ли ставаше дума).

Мисля, че не си прав. Имам Benq 48x16x48 (High speed) и си записвам RW на 4х като пич. Освен това Нерото ми дава възможност за избор между 4х и 2х  :D . Също така имаше във форума подобни теми, и там някой беше споделил, че след флашване на фърмуера са се изчистили бъгове (но не помня за Teac ли ставаше дума).

Говорих за точно обратното. Да имаш записвачка на 4х а дискове на 12. И аз имам 32х за RW и си записвам на 4х

Malko otklonqvam ot temata no takmo se setih .Molqvi kajete spored vas koi

CD-RW sa hubavi .Vzeh si nqkolko Princo i se razvaliha na 3,4 prezapis ako znaete

nqkoi hubav model 6te sam vi mnogo blagodaren ;)

Не знам при теб защо се е получило така, но аз съм презаписвал Princo-та по двадесетина пъти и още си работят без проблем (на CD-RW Lite ON). :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...