Jump to content
BulForum.com

kva e razlikata megdy r9600 i r9600pro

Recommended Posts

Разликата е в честотите. На 9600PRO са 400 ядро и 300 памет(това намерих за Gigabyte Radeon), а на 9600 би трябвало да са по-ниски, но не ги знам точно.

@lamerich земи си настаро от някой от варез-а .. продават на Гигабайт 9600 Про която си се клоква доста .. и ще ти излезне по-евтинко

@vasil088 разлика си има :) в честотите . пък и 9600 е далеч от потенциала на 9600 Про ( за клок си говорим )

Ne bih se vlushal v suveta na shithappen za vtorata ruka.Vzemi si chisto nova ot firma s garanciqta sus vsichkoto mu ;)  :D

че кой те пита ? :punk

Saphire новите броики(новите които ги има в мост нещо паметта била ултра бавна) .. не ми вдъхват много доверие .. не я давам аз картата

виж в раздела Buy/Sell

съветът ми остава Гигабайт Радеон 9600 Про дали ще я взимаш на старо или не .. твоя си работа

че кой те пита ?  :punk

Saphire новите броики(новите които ги има в мост нещо паметта била ултра бавна) .. не ми вдъхват много доверие .. не я давам аз картата

виж в раздела Buy/Sell

съветът ми остава Гигабайт Радеон 9600 Про дали ще я взимаш на старо или не .. твоя си работа

Problem?Kazvam si mnenieto za tova e i tozi forum i tazi tema choveka(lamerich)iska suvet ot vseki i az kazvam moq.Tuk vseki ima pravo na mnenie :angry:

EDIT:eto ti link,pokazvash edno sravnenie mejdu Ati radeon 9600 XT,9600 pro,9600,9600 SE... Uveri se sam ;) :)

айде сега пак глупости .. да не кажете ,че 1000 точки на мрака нямат значение ? :

http://graphics.tomshardware.com/graphic/2...tml#3dmark_2003

@Divaka помисли пак .. за мен 75мхз ядро и 200 мхз памет отгоре са доста ... за теб май не са ?

айде сега пак глупости .. да не кажете ,че 1000 точки на мрака нямат значение ? :

http://graphics.tomshardware.com/graphic/2...tml#3dmark_2003

@Divaka помисли пак .. за мен 75мхз ядро и 200 мхз памет отгоре са доста ... за теб май не са ?

Ne sa malko,no ne sum kazval da si vzima 9600,oshte v purviq post kazah da vzima 9600 pro :)

Aide peace

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...